Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beyin kanaması geçirdim felç oldum. Malulen emeklilik başvurum reddedildi. İtiraz etmeli miyim?

Mamoste21

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar

ben beyin kanaması geçirdim felç oldum 2023 Kasım ayında oldum 2024 Kasım ayında heyete girdim kordiyoloji 20 görme 1 noröloji 40 verdi sonuçta yüzde 52 verdi ama günüm 2500 var emekli olamadım {süregen kronik ortopedi sınıflanamayan}
2011 girmişim çalışıyorum yoruluyorum bir çalışıyorum yoruluyorum bana itiraz et dediler yani şimdi itiraz etsem ne olur raporu yükseltilermi yoksa aşağımı çekerler

beynim stend var anjiyo oldum sağ tarafta 2.4 anevrizma tespit ettiler beynim yüzde 23 ölmüş dediler buna müdale edemeyiz bir sene sonra gel anjiyo edelim seni dediler yani bilmiyorum itiraz etsem ne yapsam biri cvp verir bide kelimeleri tam yazamıyorum zaten konuşma yüzde 50 çalışamıyorum ne yapacağım bilmiyorum

Beyin cerrahi ne diyor onlara da görün bence oran düşük gibi calisamayacak şekilde iseniz

Üst Alt