Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bi erkeğin ağzından asla duyulmayacak 9 şey :)

mac72

Emektar Üye
Konular
60
Reaksiyonlar
48
1: Mac onemli degil diziyi seyredelim

2: Birlikte alisverise cikmayi ozledim
...
3:... Sadece salata yiyecegim

4: Galiba yalnis yola saptim bilen birine soralim

5: Ayaktayken sana da bir cay koyayim

6: Karar veremiyorsan iki ayakabiyi da alalim

7: Bu aksam olmaz basim agriyor

8: Aldatmak çok sacma

9: Seninle sohbet etmek varken kahvaltida neden gazete okuyayim?
:D:D:D:D:D

ben hepsinide söylüyorum,demek ki ideal erkeğim

bence de demezler . hele hele bunu asla demezler.

7: Bu aksam olmaz basim agriyor

:D:D

söylemedikleri iyi olmuş bence..zaten alışverişe sizinle gidilmez ki...hadi bitmedi mi çok şey aldın oy ki oyy...yani ayaktayken çay verseler biriktirdikleri altınları dökülür..hahaha...

Ne yani bunları duyunca başınız göğemi erecek, oturun oturduğunuz yerde deeeett :D:D

Kıyamet alameti bunlar, hayatta olmaz :D

Buna hasta oldum. Kaybolur sormaz, bulamaz sormaz, haritayı eline alır sormaz, geçer sormaz, yaklaşırken sormaz. Sormazoğlu sormaz :D

Doğru tabi, tüm çabamız kıymet kopmasın diye :rolleyes:

Buna hasta oldum. Kaybolur sormaz, bulamaz sormaz, haritayı eline alır sormaz, geçer sormaz, yaklaşırken sormaz. Sormazoğlu sormaz :D
Ne soracaz be, sanki bizden iyi bilecekler o yolu peeehh :D

Aman sormayın. :) Biz kadınların vakti değerli. Biz sorarız sizin de yerinize. :D

Tabi canıııımm vaktiniz o kadar değerli ki bi alışverişe çıktınız mı en az 3 saat, bi yere gidecekseniz makyajdı hazırlıktı en az 1 saat..:D Külahım nerde benim onu getireyim de ona anlat :D :D

Alış veriş bir aktivite, makyajdı hazırlıktı denen şey de bakımın bir parçası. :D
Bakış açısı işte :D

Aktivite mi ? Bakım mı ? Bakış açısı mı ? :D:D
Bak şimdi açımı kaybettim ha. :D

hemen hemen her erkekte şu yol sormama özelliği mevcut...sorsanız ne olacak anlamış değilim...kaybolduğumuzda aynı yerden en az beş defa geçtiğimizi hatırlıyorum..soralım hayırrrrrrrrrrrr ben bulacağım. kaybolmadık demenin neresi iyi...sorsanız ne olur

Bu sorunun cevabı basit, siz aynı model elbisenin kırmızısı mı mavisi mi derken harcadığınız onca saatle aynı nedenden. :D Yani tercih meselesi :D

niyeki, bol bol geziyorsunuz iste :)

ama bu sorumun cevabı değil ki:(bence sorsanız daha çabuk ulaşacağız gideceğimiz yere...sormak iyidir ...soruun cevabı yok..kimse söylemiyor ama arkadaşımda dahil:(

Bu sorunun cevabı basit, siz aynı model elbisenin kırmızısı mı mavisi mi derken harcadığınız onca saatle aynı nedenden. :D Yani tercih meselesi :D

bence cevap bu değil Akın ...

Sormadan olmaz. Bağdat'ı bulanlar(sorarak)erkeklerdi sanırım..

ilginç bir cevap ama kesinliği yok

kaybolmayınca, sormayı gerek görmediğimizden olabilirmi :D

ama bulamayınca kaybolmuş anlamında değil mi?tabi cevabınızı bir nebzede olsa geçerliliği mevcut desem de bence asıl sebep:D buda değil.sorsanız sanki suç işlemiş olacaksınız..

bulamamak değil, gitmek istediğimiz yere varmadan evvel önünden geçmemiz gereken bir kaç yer vardır :)

gülmemizden çekiniyor olabilirsiniz...ya da bunu sohbetlerde örnek göstermemizden..erkek adam kaybolur mu kısmı bence evet kaybolur yahuu..sorun çekinmeyin bence:)

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"]Çok doğru tespitler bence.. : ) genelinden böyle sözler duymak neredeyse imkansızdır.. :eek: Özellikle şu alışveriş meselesi.. :eek:[/SIZE][/FONT]
hicc anlamiyorumm ne var bu alis veriste git kendinn yapp ne aliyorsan al... geldiigmizddee bi ton bahane atiyorsunuz suratimizaa kuusra bakmayin ama sizin bu alis veris bahneleriniz hic bitmeycekkk...... git ne lazimsa al gelll

Ya arkadaşlar Koltuğunuza oturun emniyet kemerinizi bağlayın rahat olun ve anının tadını çıkartın Kaybolan erkekse yolu bulacakta erkek:) ama lütfen erkek yolu ararken tek keime etmeyin:D

lütfen bari şu adama soralım neredeyiz diye söylediğimizde hayırrrr asla diyip ısrarla kendi bildiklerini yapmazlar mı :D

lütfen bari şu adama soralım neredeyiz diye söylediğimizde hayırrrr asla diyip ısrarla kendi bildiklerini yapmazlar mı :D

işte demeyin onu demeyin!!!.. ki konsantre bozulmadan rahatça adrese ulaştırılabilesiniz..:)

sorunda bu ya rahat bıraksak üç gün adres arayacaksınız

Maksat gezmekse 3 ün 5 in lafımı olur:D

Üst Alt