Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bi erkeğin ağzından asla duyulmayacak 9 şey :)

alış verişede gelmesinler isteyen kimki zaten onlar olunca keyfi çıkmazki.yokken gönlünce alabildiğini al ödemeyi o yapsın:)(artık kartlamı yoksa nakitmi verir o ona kalmış)birde o keyfi yaparken o yüz çekilmez insanın keyfi kaçar be:)tek daha güzel ve rahat olur emin olun.:)

Parrasııııı bızdennnnn alıs verıs cene kapatmak sızdennnnnn :d

Bi erkeğin ağzından asla duyulmayacak 9 şey

1: Mac onemli degil diziyi seyredelim=>abartmayalım..kazmalarla kalasların mücadelesini kimse islemez..(abd conileri hariç)

2: Birlikte alisverise cikmayi ozledim=>kendime alışweriş yapacaksam derim..pazarlık yapmayı pek becerememde:( :)
...
3:... Sadece salata yiyecegim=>nası denir bu laf yawf..sonra hangi aşifte karnını doyurduysa o salata yapmayı bilmiyomuşmu ? denilerekten salata yerine fırçayı yersin:)

4: Galiba yalnis yola saptim bilen birine soralim=>iş güçtü hatunla yanyana geldiğimiz yok..yol kaybettim bahanesiyle birlikte vakit geçirelim diyos ama nankör bu hanımlar nankörr:)

5: Ayaktayken sana da bir cay koyayim=>şahsen agzımdan çıkacak bi cümle degil..direk gider cayı koyarım:)

6: Karar veremiyorsan iki ayakabiyi da alalim=>yani bu denmeli bence.. üzmenin ve üzülmenin hiç manası yok..nasılsa diger ayakkabıyıda 1 hafta sonra gider alır:)

7: Bu aksam olmaz basim agriyor=>yaş ilerledikçe kondisyon tempoyu kaldıramaski:(haftada bir sonraları ayda birle yetinmeyi ögretene kadar bu vb bahanelere sıgınılabilir

8: Aldatmak çok sacma=>bu gerçekten bana sacma geldi:( hatuna aldatmanın saçma olmadıgı tezinimi savunacaz..kusura bakmayında yuları boynunuza geçirmiş oluyorsunus:)

9: Seninle sohbet etmek varken kahvaltida neden gazete okuyayim?=> şu şekilde anlaşılabilir..bey kahvaltıya oturana kadar hanım gazateyi sular seller gibi ezberlesin..sonra bey sorsun hanım söylesin:)

ahha bir ideal erkek ciktiiii kimm istiyorsan hemn kapsinn yukarda duruyorrrr kendisi suann;););):D:D

1: Mac onemli degil diziyi seyredelim

2: Birlikte alisverise cikmayi ozledim
...
3:... Sadece salata yiyecegim

4: Galiba yalnis yola saptim bilen birine soralim

5: Ayaktayken sana da bir cay koyayim

6: Karar veremiyorsan iki ayakabiyi da alalim

7: Bu aksam olmaz basim agriyor

8: Aldatmak çok sacma

9: Seninle sohbet etmek varken kahvaltida neden gazete okuyayim?
:D:D:D:D:D
;););););)

alışverişmi aman genelde kredi katını hanıma verisiniz limiti sınırlayıp kurtulursunuz :D digerlei için belki %98 bazen bende evet diyorumdur ruh halime baglı

1 ve 2 yi soyleyme belki ama digerlerinii yapabiulirmmm

tamma hadi macida raDan cikardikk ama alisveristen gercektende sinir oluyorumm

Üst Alt