Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bıktım ki ne bıktım!

@Tyler D., sen bipolardin dimi? İlaçlarını bana yazarmisin ve şuanda kendini nasıl hissediyorsun yani depresyonda misin? Kafamda bazı soru işaretleri var kendimle karsilastiracam

@Tyler D., sanırım majore geçiyorum agirlastigimi hissediyorum.doktoruma gitmek son çare benim için..

@çılgın bipolar, Bana şizofreni teşhisi kondu. İlaçlarım selectra ketiapin ve xeplion. Şu anda kendimi iyi hissetmiyorum. Canım sıkılıyo ve mutsuzum bi de çok takıntılarım var beni yoruyo ve üzüyo

Prozac ,Risperdal ,Cedrina yazıldı bana da gece uyumak için cedrina içiyorum sadece yemişim ilacını kullansam da aynı kullanmasam da.

@sokr@t, tebrik ediyorum seni, kalp acısını geçiren tek ilacım benim.belki sevmeseydim alkolü bırakırdım ama seviyorum.ölümüm de bundan olacak..

@çılgın bipolar, alkolde var sigarada var ne yapıyorsun sen diyeceğim ama bizim gibilerin çok uzun yıllar yaşaması da anlamsız aslında .
Mesela ben hiç evlenmedim çoluk yok çocuk yok ne yapayım 80 sene yaşayıp ! Zaten ilaç içip yaşamaktansa hiç yaşama daha iyi .

@sokr@t, ben 3 kere evlendim de ne oldu?? Yine yanlız ve mutsuzum,evlilikte çözüm değil.

bana verilen süreyi doldurup dünyaya elveda diyeceğim...

İnsanların bazıları kitap gibidir. Her insanın yazıya dökebileceği şeyler vardır. Sen zorluklarla ve hayatla mücadele veriyorsun. Yaşamak öyle birşey ki plan yapıyorsun olmuyor veya tutmuyor yıllar geçiyor. Bence kendi hayatınla ilgili bilgin veya tecrübelerini yazıya dök kitap yaz ve kendi kitabını bastır kendin veya yayınevi vasıtasıyla satışa çıkar. En zor zamanlarımda kitap yazdım. Hayata adapte olmamı sağladı.

@Şamil676767, aslında kitap yazmayı deneyebilirim.cok fazla senaryolarim var,belki kitap diziye veya filme konu olur.yasamim hiçbir zaman anlamlı olmadı ,belki ölümüm anlamlı olur...

@Şamil676767, belki sarhoş kafa yazamayacagim için alkolü de azaltirim☺️ deneyeyim bakalım. Ayrıca eve kum torbası taktırdım tavandan cengele taktım.Sinir krizine girince onu yumruklayacam, kimin fikriydi bu hatırlamıyorum ama süper oldu.seviyorum bu forumu..

@Samarra,

Yazdıklarını okurken atanamamış halim geldi gözümün önüne.
Tanıdık kimse baskı da yapmıyordu sadece kafa dağıtmak için sınava çalışırken atanmış olarak buldum kendimi.
Ancak benzer durumları yaşamış birisi olarak naçizane tavsiyem hayattan keyif almak için kendinizi iş veya meslek bulma ile sınırlandırmayın.
Elbette hayatı yeniden şekillendirir çalışmanız, lakin işin "hayattan keyif alma" bölümünü büsbütün değiştirdiğini söyleyemeyeceğim.
"30 yaşına geldim, artık işim var, para kazanıyorum." diyorum kendime ancak halen bir şey(ler) eksik gibi hissediyorum.
Mutluluk bir son değil, o sona ulaşmak için gidilen yoldur tezine katılıyorum.
Keyif alacak farklı "şeyler" bulmanı öneririm. Ne yazık ki bir tavsiyem yok şayet olsa "kelin ilacı olsa başına sürermiş" misali kendime faydam olurdu.

Üst Alt