Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Biküspit aorta+ asendan aorta anevrizması hastalığı olanlar % kaç rapor aldınız?

sedat bey iyi günler heyete girmeden efor testine girmelimiyim iki kat yukarı çıksam nefesim daralıyor terlemede yapıyor sol kolumdada ağrılar oluyor verdiginiz cevaplar için teşekkürler

arkadaşım heyete girmeden efor testine girip girmeyeceğinize kardiolog karar verir bu kararıda eko nuza bakarak söyler eğer dediğiniz gibi 2 kat merdiven çıkarken nefesiniz kesiliyor ve ağrı çekiyorsanız bunu doktorunuza söyleyiniz eğer böyle bir durumunuz varsa muhtemelen kalp yetmezliği oluşmuş olabilir eğer ef değeriniz zaten 50 nin altındaysa direk klass 3 ten % 50 oran alırsınız ve efora doktorunuz sokmaz sizi tansiyondanda ayrı oran alırsınız

slm bülent bey asendan aort anevrizmasından mayısta ameliyat oldum anadan doğma kalp kapakçıgımın biri eksikmiş metal
kapak taktılar çok şükür durumum şimdi iyi benim sorum bunlardan vergi indirimi için rapor alabilir miyim yapılan eko kardiyolofide aort kapak replese edilmiş.mekanik kapak görüldü.bilinen aort anevrizması,biküspit aort kapak opere edilmiş normal solventrikul sistolik fonksiyonu normofnksiyone proteez kapak aort kapak av max2,2m/sn max gradient:20mmhg,mean gradient:11mmhg ef:60 kullandıgım ilaçlar :coumadin,beloc,famodin,ator,deposilin ,bu durumda yüzde kaç rapor aırım cvp için şimdiden tşklr

biküspit aorta+asendan aorta anevrizması+hipertansiyon. EF%60 % ? rapor alabilirim? teşekkürler.

Kaan bey uzun zamandır aynı şeyleri yazıyorsunuz size söyledim en başta yazdıklarımı okumadınız. Kelebek diye bir hanımefendinin veya başkalarının yorumları üzerinden hareket ediyorsunuz. Burada şu alırsınız bu alırsınız diye söylenenlere de kulak asmayınız derim. Sarasota (Zafer Bey) en makul yaklaşımı sergilemiş zaten okuyunca anlarsınız. Bence burada yazıp durmak yerine gidin rapor alın ve oranı net görün!! Burada size kimse oran veremez rahatsızlığınız net tespit edilmesi ve bu net tespite uygun oran neyse zaten kitapta o yazar ve doktor onu verir emin olun. Kaç ay önce mesaj attım size çok yükseklerdesiniz diye ciddiye almadınız. Gidin artık ciddi ciddi raporunuzu alın ve bizimle de paylaşın %kaç aldığınızı da biz öğrenmiş olalım.

yahu elli kere cvp yazdım hala soruyorsun ne cvp vermemi bekliyorsun alabileceğin oranlarıda yazdım valla anlamış değilim :)

sedat bey msj. a cevap vermek zorunda değilsin! senin özeline ya da senin cevap vermen için yazılmış bir msj. değil. msj.larında kullandığın cümlelere dikkat et! seviyeyi ayaklar altına alma!

tamam arkadaşım sen sormaya devam et o zaman

merhabalar kolay gelsın. ya bu cetvelden ben bır sey anlamıyorum. aort kapak amelıyatı oldum ben. metal kapak takıldı. coumadın ve saneloc dıye ılaclar kullanıorum. raporlu ılaçlar. ve engel derecemı %30 cıkardılar. bende ıtırazda bulunmadım. ve ıtıraz etme olayımda var sanırım. %30 luk dilim hiç bir sekılde işimize yaramıyor. iş içinde yaramıyor. kalp hastası oldugumdan dolayıda iş bulmakda güçlük çkioz. devlet statüsünde de herhngı bır sey yapamıyoz. sizden ricam bilginiz dogrultusunda itiraz dılekcesı ıle ıtıraz etsem %30 luk dilimi gecebilirmiyim. kolay gelsin

gecko06

evet senin durumunda maalesef çok arkadaşımız var fakat oranınız neyse odur bu orana tansiyonda dahilmi eğer tansiyonuda dahil ederseniz birazda bişeler eklerlerse (tabi Dr.a bağlı ) 40 ı bulabilir

sarasota tansıyon hastalıgım yok bıldıgım kadarıyla ama üretra darlığı mevcut ayr bı hastalık oda yenı cıktı amelıyatını oldum onunda. onuda dahıl edebılırmıyım kıne cıkarmı 40 lara. üretra ( üroloji )

arkadaşım eğer kalp hastalığınız mevcutsa büyük bir olasılıkla tansiyon probleminiz vardır doktorunuzla görüşün derim ayrıca ürolojidende eğer sizde olumsuz bir şey varsa tabikeide alabilirsiniz ama tabi dr a bağlı genede

Üst Alt