Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bilgisayarım kendini kapatıp açıyor

Konular
22
Reaksiyonlar
0
meraba kolay gelsin xp kullanıyorum ,benim sorunum internete girdikten sonra (mozilla firefoxtan giriyorum)
belli bir süre geçiyor ve mozilla çöktü diye hata raporu geliyor ,kurtarma seçeneğini tıklıyorum tekrar açıor fakat tekrar çökme raporu geliyor ve bidahada kurtaramıyor açılmıyor,bunun üzerine virüs taraması yaptırayım diyorum bu seferde tarama bitene kadar pc kendini kapatıp tekrar başlatıyor bi türlü tarama yapamıyorum acaba sorun ve çözümü nedir.
şimdiden teşekkürler

önce hangi virüs programını kullandığınızı sorabilir miyim.?

tabikide.? :) ben bi de nod32 yükleyip tarama yapmanı öneririm.. işe yaradığı oldu..:)

Virüs ten suphelenıyorsan guvenlı modda acıp tarattır mehmet yılmaz

tabikide.? :) ben bi de nod32 yükleyip tarama yapmanı öneririm.. işe yaradığı oldu..:)

tabikide derken şunu demek istedim yanlş anlama, ''hangi virüs programını kullanıyorsun sorabilirmiyim '' dedinya ona ben tabikide sorabilirsin anlamaında diye cevap yazdım.

bu arada not 32 kurana kadar zaten yine pc im kapanır diye düşünüyorum yada hadi kurdum diyelim bu sefer taratırken kapanır,ama eğer sorunu kaspersky yapıyor dersen 2 senedir aynı virüs programını kullanıyorum ,sorunun donanımsal olmasından açıkçaası korkuyorum umarım donanımsal değildir

----------

Virüs ten suphelenıyorsan guvenlı modda acıp tarattır mehmet yılmaz

aslında virüsten şüpheleniyorum ama en son pc mi kapatırken normal çalışıyordu hatta film seyrettim öyle kapattım 2 gün sonra açtığımda bu başıma geldi, birde senin dediğin gibi deniyecem bakalım akşam eve gidince

donanımsalsa da fanda sorun olabilir.. yeterince iyi soğutmuyodur belki.. ya da ramlerde.. çift ram mi var.? sorun virüs programında değildir belki ama nod 32 tarama olarak daha iyi olduğunu söyleyebilirim..

evet 1 gb lık 2 adet ram im var, soğtma konusunda aslında şüphem yok çünkü fanım oldukça fazla bazen ayağımı bile dondurduğu oluyor :)

ramlerden birisini çıkar diycem bilgisayarı parçalara ayırma ihtimalin yüksek..:) bi de bu sorun xplerde çok oluyo vistaya geçersen (eğer donanımsal değilse) sorun kalmayabilir.. ama donanımsal olsaydı bilgisayarı açtığından 1dk geçmeden kapanırdı sanırım.. en iyisi teknik servise gönder..:)

merak etme ramları taktığım gibi çıkrmasınıda bilirim ortalığı dağıtmam yani :) teknik servise göndermem ,okadarda arkadaş çevremiz olsun yani servise yollamadan halledicem.
benim aslında merak ettiğim bu gibi bir sorun sizin yada başka bir arkadaşın başına geldimi ,çünkü yazımın başında şöyle bi sorundan da bahsettim internete girdiğimde kapanmıyor ama sayfa çöktü diye bir pencere açılıyor bu bana ilginç geldi bu yüzden acaba benzere sorunla karşılaşan bi arkadaş varmı diye merak ediyorum

çöktü deyince sayı sayıptamı resetlıyor ? yOKSA DİREKMİ

Benim HP notebook son günlerde kendi kendine kapanıyor ama kendi kendine açılmıyor:D
Ben de acaba işime yarayan birşey bulurmuyum diye okuyordum tavsiyeleri.
nod32'yi bir deneyeceğim

Google'da şöyle bir sorup soruşturdum, HP'lerin fanları çabuk ısınıyormuş. Benim sorunum fandan olabilir ama başka yamukluklar da yapmaya başladı bendeki alet. Çok geç açılıyor, bir türlü kapanamıyor. Büyük bir ihtimalle yazılımı etkileyen bir virüs olduğunu düşünüyorum.

Siz de güvenli modda açıp mevcut virüs koruma programınıza bir taratın isterseniz Mehmetyilmaz.

çöktü deyince sayı sayıptamı resetlıyor ? yOKSA DİREKMİ

sayı sayma felan yok resetlemede yok. tekrar anlatayım,
mozilladan internete giriyorum yaklaşık 5 dk felan dolaşıyorum ekrana bir pencere açılıyor mozilla çöktü fakat açmış olduğunuz penereyi kurtarmaya çalışacak felan diyor yada yeni bir pencere aç diyor, bende kurtarmayı deniyorum ilk sefer kurtarıp tekrar o sayfayı açıyor fakat bu sefer hemen akabinde tekrar mozillada sayfa çöktü diye bi yazı geliyor ve kurtarmayı seçtiğimde bu sefer daha önce açtığını açamıor ve habire mozilla çökme uyarı penceresi açılıyor komple internetten çıkıp giriyorum aynı adımları tekrar yapıyor ,bende virüs araması yaptırayım dedim bunun üzerinede pc kendisini resetliyor 5-10 dk içinde :(

Kardeş mozıllayı program ekle kaldırdan kaldırıp tekrar kur bu 1
Bilgisayar acıkken Bilgisayarıma girin c ye sag tıklayın araçlarda şimdi denetle var cıkan ekranda 2 kutuyada tıklayın ve makınaya reset atın ılk acılısta taramasına musade edın
Virüsten dolayı oldugunu dusunmuyorum programsal sorun sanıyorum

saolasın edip dediklerini tek tek deniyecem,
bu arada benim yazıcımdan hala duman çıkıyor :)

bu olay 2 gün önce başladıysa yapacağın şey pc yi 2 gün yada 4 gün öncesine geri yüklemek ..sorunun çözülecektir..çözülmezse ondan sonra denersin...

geri yükleme işlemini zaten hemen yaptım ama fayda etmedi

o vakit mozillayı kaldıracaksın hatta regeditteki mozilla parçaçıklarınıda kaldıracaksın ve yeniden kuracaksın ozaman düzelir...

Benim başıma geldi Mehmet böyle bir durum..Virüs bulaştırdım bilgisayara 10-15 dakika kadar açık kalıyor ve kendi kendine kapanıyordu bilgisayar..Virüs taraması yapacak zamanı bile tanımıyordu.. Formattan sonra düzeldi..Galiba tek çaresi format..:)

kasperskye rağmen virüs bulaşmışsa mehmet kardeş ,o kasperskyi kaldır sisteminden ,sistemini bari kasmasın..;)

Ben virüs oldugunu dusunmuyorum ha bu arada kaspersky e ragmen dıyorsunuz lısanslı olmadıktan sonra kasper ede bır ton vırus bulasabılıyor

edip mehmetin yazılarından anlamışsındır zaten kasperskyi lisanssız kullanan bi kullanıcı olmadığını..;)

Virüsten olma ihtimali yok diyorsanız başka bir nedeni var o zaman..:) Benzer sorunu ben virüs yüzünden yaşadım farklı bir virüs programı kullanıyorum kaspersky değil..

3 harfli işi dicem :D günaha gircem tövbe :D

De be Şirinem, merak ettim şimdi:D
İstersen ilk harfine sansür koy da yaz:p

bu dediklerinizi tek tek denicemde zannedersem en tehlikelisi şirine nin dediği umarım öle bişi yoktur :)

c
i
n
:s töbe sölettiniz sonunda bak anlamış mehmet afferim :D

he işi gücü yok mehmetin pc de gezecek..:D

Cin dedi çarpıldı galiba hattan düştü:):) Töbe töbeeeee..:):) Korkmuşdurda bu şimdi...:D

Kimbilir, belki de Mehmet'in bilgisayarına girmiştir:D:D

Üst Alt