Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bilgisayarım kendini kapatıp açıyor

eğer cin girmişse bende jean çıkarma kabinine götürürüm olur biter :)

Sizin bilgisayarınız iyice sulandı Mehmetyilmaz.:)
Hayır gelmez artık o meretten:D

Cin den Hacker olurmuki acep..?:D

Bana fan hatası gibi geliyor, ayağınızı soğutan fan kasa fanı, işlemcinin üstündeki fanı kontrol et derim.Bu tür arızalar en cok yazın leptoplarda oluyor, yatağın ustunde calışmadan, ısı yukselip bilgisayar reset atar hatta ekranda birşey göremezsiniz.

fanada bi bakayım bakalım belki dedğin gibi fandadır sorun

Millet açtığı konuyu takip edmiyor. bilqi vermıyor!! Sorun Çözüldümü

malesef sorunu çözemedim ama 2 gün geçtikten sonra pcyi açınca sorun kendi kendine çözülmüş oldu. ben sorunu çözemeden pc kendi kendini çözdü yada gerçekten içindeki cin çıktı :)
yani bahsetmiş olduhum sorunlar birden bire yok oldu
hadi bakalım anla anlaya bilirsen benim sorunu

ohoo senin bilgisayarın yaptığı da iş mi şimdi.? :D:D biz o kadar çözüm sunduk ama vay efendim ben kendim düzelcem demiş..:):) şaka bi yana da gçzün aydın sorunun kalmamış..:)

bikere daha yaparsa zaten aynı sorunu bende formatı çakıveririm ortada ne cin kalır nede tonik.
tabi donanımsal değilse,ki donanımsal değil gibi gözüküyor donanımsal olsaydı yine yapardı aynı hatayı diye düşünüyorum

mehmet;

madem yine yaparsa çakarım formatı diyosun bence hiç bekleme ummadığın olaylar yaşamadan şimdiden temiz temiz at formatını derim ben.

firefox yapıyor.sitesinden son sürümü yükle ben kullanıyorum.sorun donanımsal değil.

iyide zaten her sürüm çıkınca otamatik olarak son sürümü yüklemiyormu yada en azından son sürümü mecur diyor onu yükle diyor diye biliyorum.

eğer kullandığınız pc lap top'sa o kapatmayı yapma sebebi pc nin uyku moduna geçmesi ve tekrar çalışması ozaman fan yeterince çalışmıyor işlemci ısınıyor ve sistem kendini korumak için kapatıyor...

hayır laptop değil masa üstü pc kullanıyorum,gerçi 1 haftadır herhangi bir sorun yok yani yazdığım sorunların hepsi gitti

Üst Alt