Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

BİM'de çalışan var mı?

Suret zamanla işte başarılı olursan becerebilirsen onlar zaten teklif ediyorlar. Sınavı var girip kazanırsan oluyorsun. Yani performasına bağlı.

Tabiki cumartesi 13:30 dan sonrası ve pazar günüm benim olacak ders çalışabilirim kursa giderim hiç değilse ekpss ye çalışma imkanım olacak masa başı iş ve lojistikte de gelişmiş olacağım ekpss olmazsa lojistik tecrübesi edineceğim belki de orada yükseleceğim Allah bilir tabi ki bimin koşulları güzel ama işimi yapmadıktan sonra ne kadar çok kazanmış olsamda mutlu olamadıktan sonra az kazan tatlı kazan :) şeker çocuk 34

şeker çocuk 34 teşekkürler :) direk mağaza sorumlusu ya da bölge sorumlusu olarak baslanmiyo demek ki;) o zaman bakmaya gerek yok:)

Suret o kadar basit değil o. Başka marketten geldiysen tecrüben referansın varsa belki. Bilmem kaç tl lik mağazayı sana emanet edecekler. O kadar basit değil o. Zaten diğer marketler berbat. En iyisi bim. İkinci ihtimal şok olabilir. büşra3344 cümlemizin ecmain.

şeker çocuk 34 doğru söylüyorsun bende araştırdım gerçekten diğer marketlere göre çok iyi arkadaşlar çalışmak isteyen varsa değerlendirmeli bence

Benim isteklerimi farklı yoksa ben çok olumlu bakıyordum o yüzden paylaşım yaptım

büşra3344 biliyorum markette çalıştım çünkü. Ağır iş ama bim in koşulları iyi. O malları depoya indir,diz,kasada dur,sahte para bilmem ne vs derken akşama pestil oluyorsun.

şeker çocuk 34 her işin kendine göre zorluğu var bende AVM de çalıştım biliyorum az buçuk

Malesef hayata bir yerlerden başlayıp tutunmak gerekiyor.

büşra3344 orası tabiki de öyle. Ama illa market olacaksa bim den başkasını tavsiye etmem anlatmak istediğim bu. Avm de ki işlerde zor olur doğruyu söylüyorsun onu da yaptım çünkü. Senin lojistik dediğine göre kargo işi. Bilgisayarı falan geliştirirsin o yönden faydalı olur kardeş.

1gün çlştım ben:))medikal işiydi 2 ton kasayı boşalltım fitreleri maskenin hasta maskeleri üretimiydi bittim :)))
zorla tebessüm ettirdin kanka :)

şeker çocuk 34 ahahah iki yıl okudum tek bildiğim ulaşımla alakalı olduğu :)) o yüzden çalışmam gerekiyor l sini bilmiyorum lojistiğin aynen ingilizce gerekiyor Suretten ders almam şart :)
Fulya83 ahahah o da güzelmiş

@büşra3344 öğrenirsin azim le herşey başarılar. Sokaklardayken Türkiye nin en büyük projesine geldim bilgisayarın B sini bilmiyordum şimdi orta seviyenin üstü :) yaparsın sen kardeş güveniyorum. Pc yi nerdeyse açmayı bilmiyordum. Şimdi en büyük inşaat projesinde performansla finale kaldım son evresine kadar duruyorum. Kendini geliştirmen açısından iyi fırsat :) Allaha şükürler olsun yani @Suret ingilizcen varsa kitap çevir :)

Korkutmak sogutmak istemem ama zor bir iş seni bekliyor maddiyata ihtiyacin varsa sabirli biriysen çalış bna bimden cok is teklifi geldi ama calisanlardan bi kaci arkadaşım di cok zor gelme demişlerdi .. bende çalıştım markette bim a101 degildi bnmki kasiyer Reyoner pastane bölümü bunların üçünden sorumlu idim bayan için market ağır bir iş .. Allah hayırlı kazançlar versin büşra3344

Ben çalıştım bimde çalışmak hamallık allah kolaylık versin . Bimde az kişi çalıştığın için mecburen iş yükü çok oluyor

merhaba busra hanım maas yemek yol 1800 mü yoksa yol ve yemek 1800 un dısındamı

Brüt maaş olmasın 1800 lira Bim'de asgarî ücret degilmi inşallah 1800 nettir

Hayat34 Bim koşulları iyi yol-yemek maaştan ayrı oluyor. Yani yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi ağır bir iş. Herkesin kolay kolay yapacağı bir iş değil. Ama Bim in koşullarında diğerlerine nazaran daha iyi. Hani market sektörü olacaksa Bim i tek geçerim hep.

Vallahi iyi ki de memur olmuşum diyorum içimden. Bu ne yaa. 1800 tl ye iii diyorlar. Arkadaşlar iyi bir mesleğiniz varsa başka bir iş yapın. Bence BİM i tavsiye etniyorum şahsen.. Kendileri ile görüşmeye de gitmiştim şimdi var mı bilmiyorum bana iş teklif etiklerinde üç ayda bir çift maaş ikramiye demişlerdi buna rağmen 20 günden fazla dayanamamıştım. Fatura biriminde çalışmak isterken sekıyatta buldum kendimi ve kapı dışarı oldum. İyi ki de çıkmışım ordan şimdi devlet memuruyum 2700 tl maaş alıyorum

Maasi supermis 15 yildir ozel sektordeyim 1650 tl maas aliyorum 1800+150+150 hic dusunmeden basla keske beni alsalar fistik gibi klimali tertemiz ortam ne istiyorsunuz yata yata maas almayimi

Yani ise girememis busra😅
Galiba guzellik dereceden kaybetmis😊

@yalniz06 öyle bir durum yok Ahaha ben kendim çalışmak istemedim şuan iki gün oldu başka bir firmada çalışıyorum

@DJ_BORAN malesef ki ihtiyacın olduğu zaman paraya ne iş olursa olsun işin zorluğu düşünmüyor insan ihtiyaçlarını düşünüyor ve çalışmak zorunda kalıyorsun .

büşra3344 Daha önceden almış olduğun vergi indirim varsa görüştüğün yetkili kişiye vergi indirim oranını belirterek devlet, iş verenden almadığı vergi parasını da istemeyi unutma. Mesela 1800TL+150TL+150TL söylediği ücrette vergi indirim ücreti yok. Ya sen ücret konusunda buraya yazmayı unuttun veya yetkili kişi sana sormayı unuttu. Mutlaka sormayı unutma. Çünkü vergi indirimin sana devlet tarafından verilen bir haktır.

yuksel77 teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için zaten orada çalışmama kararı aldım tekrardan çalışma kararı alırsam ve çalışırsam bu söylediğinizi dikkate alacağım.

Üst Alt