Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bimer ve Cimerden iş istedim, sonuç yok!?

isyankar_

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
bimer ve cimere yazı yazdım uzun zamandır işsiz olduğumu engelli olduğumu ne özel sektörde nede devlette iş bualamdığımı belirttim bugün işkur il müdürlüğünde mesaj gldi. adamlar klasik iş ilanlarını takip et şartlarının uyduğu yere başvur typ programlarına başvur gibi zaten yaptığım şeyleri yazmışlar ben daha elle tutulur şeyler yazarlar diye beklemiştim. hayal kırıklığına uğradım. sizler ne düşüniyrsunuz bu konuda ???

isyankar_

ülke bitik kardeş cimer ve bimer ne yapsın ekonomik kriz ve işsizlik tavan yapmış zor iş yani çoğu firma engelli almıyor artık ve birçoğu kapanıyor kurumsal firmalar da son 5 yıldır aynı iş ilanını güncelleyip duruyor aldıkları yok

İron

doğru söylüyon haklısın ...
memleketin anasını bellediler arkadaş olan da böyle bizi gibi garibanlara oldu anasını satım ama sabredin az kaldı seçimlere dananın kuyruğu 24 hazran da kopacak...
batsın bu dünya beee....:(

özel sektörde çok az alım oluyor şirketler eskisi gibi değiller 1 kişilik ilana yüzlerce kişi başvuruyor malesef

emogumo

devlette de durum aynı sadece özel değil ki ? bu ay içinde 3 tan typ ye başvurdum 2 si olmadı 3.sü bakalım ne olacak batsın bu dünya ulan biz niye yaşıyoruz ki ???

Seçim mitinglere ne katılıyor musun
Hangi partiden milletvekili adayından iş sözü aldınız
Katıl ve sözlerini al

isyankar_

bu dünya gelip geçici kardesim ahiret kalıcı o nedenle öyle şeyler düşünme

Bimer, cimer iş istenmez ki sonuç alamaman normal yani. Kasap'a gidip 2 kilo meyve verir misin? gibi bir şey olmuş senin durumun. :)

Hem Bimer cimer
İhbar yeri savcılığa aktarıyorlar
Kimlik belirtiyon tabii

çalışana iş çok çalışmayana mazeret çok

KAPATTI!
hep öyle oluyor zaten....

Alman
valla usta çalmadığım kapı gitmediğim yer CV bırakmadığım yer kalmadı o yüzden ben artık nereye başvuracamı bilemedim ben başımı alıp nereye gidim derdimi kime söylm görüyon işte kimlerden medet umar hale geldik....

isyankar_

KOSGEB den kredi al lahmacun fırını aç Şener Şen ile rahmetli Kemal Sunal filmi aklıma geldi:confused:

İron

KOSGEB değil de biraz belimi doğrultsam kafamda başka türlü işler var ben aslında elektrik-elektronik teknisyeniyim...

Bimer ve cimer hikaye.sana cevap vereceğini ben söyleyim işçi bulma kurumuna müracatta bulunuz diye cevap verecek otomatik sistem çalışıyor hazır cevapları dayın var ise ancak yardımcı olabilir belki oda :)
isyankar, elektrik ayedaşa müracat et belki alırlar kaçak saatları okursun en azından hiç affetme kes elektrikleri :D

Bir elektrikçi eve servis 100 TL
Açsana bir dükkan

İron
doğru söylüyon güzel mesleğim var ustalık belge usta öğretici belgem de var ama şans yok yok işte torpil yok referans yoktur. :(
şansıma tükürim arkadaş ben ne yapim başımı alıp nerelere gidim ben .. :(

Hurdasahin
Valla ben bugüne kadar bimere ne yazdıysam kimi şikayet ettiysem hiçbirinden olumlu sonuç alamadım....
çedaşa 3 -4 defa başvuru yaptım ama almadılar batsın bu dünya .. :( -

Nereye varacak bu işin sonu ???

devlet işine KPSS ile giriliyor onu anladık peki özel sektöre de mi KPSS ile giriliyor ??
29 yaşındayım yüzde 44 engelliyim ne iş bulabildik nede eş ? bazen dayanmıyorum patlıyacak gibi oluyorum bu işsizlik parasızlık beni yedi bitirdi. ne olacak bizim bu halimiz nereye varacak bu işin sonu ?
BU KPSS den ümidimi kestim artık bu 4. girişim artık ümidim kalmadı. Yaşamak istemiyorum batsın bu dünya ..
dayanacak gücüm kalmadı artık... :( :(

İşkurda engelli katagoresinde dolu iş var
Ben 8 agustosta heyete giricem rapor almaya
Raporu almayı bekliyorum
Dolu iş var. Ruhsal ve Duygusal raporlulara iş vermede zorluk cekiyorlar acaba seninde mi raporun öyle?

yerin dbine batsın bu EKPSS benden düşük puan alanlar atandı ben atanamadım...

Çıkmadık candan ümit kesilmezdi oysa. :D Hem o KPSS yazmış ikisi farklı şeyler. :p

Son düzenleme:
Kamuda yüzde 4, özelde de yüzde 3 oranında işçi çalıştırılması zorunluluğu var. Ayrıca Devlet Memurları Kanunuana göre de yüzde 3 oranında devlet memuru çalıştırılması zorunluluğu var. İşverenlerin buna uymaması halinde bir süreden beri çalıştırmadığı her işçi için ayda 2 bin TL dolayında bir para cezası öngörülüyor. Ancak devlet memuru çalıştırılmaması halinde devlete karşı herhangi bir yaptırım yok...

Kamu kurumlarında engelli memuru kadroları doldu/dolmak üzere. İşte 2017 DPB'nin açıkladığı rakamlar

http://www.ekpsshaberleri.com/h1053...udaki-acik-engelli-kontenjanini-acikladi.html

2018'de ki yerleştirmeden sonra 2019'a çok az boş kadro kalır gibi görünüyor. Biz memuriyet sınavına girdiğimizde Türkiye genelinde 3-5 kişi alınıyordu şimdilerde bu rakam 5000 lerde. AKILLI İNSANLAR ÇÖZÜM ÜRETİR, TEMBEL İNSANLAR İSE SADECE BAHANE! Çalışın mücadele edin mızmızlanmak yerine.

isyankar_

Bimer ve cimerin ne iş yaptığını bilmiyosunuz anladığım kadarıyla ondan açıklama ihtiyacı hissettim (Bimer:Başbakanlık işlem merkezi,cimer cumhurbaşkanlığı işlem merkezi demek yani iş verme kurumu değil.

Bimer, cimer iş istenmez ki sonuç alamaman normal yani. Kasap'a gidip 2 kilo meyve verir misin? gibi bir şey olmuş senin durumun. :)

iş istememiş olabilir belki şikayet etti. son 5 yıldır tüm firmalar aynı engelli ilanları verip duruyor ve alım yaptıkları yok belki şikayet ederek bu firmalara engelli çalıştırmadıkları için ceza almasını sağlayabilir.

Bazı arkadaşlar iş beğenmiyorsun derken şunu kastediyorlar sanırım, sen mesela 5 dil bilen elektrik yüksek mühendisi birisin, işkurda dolu temizlikçi ilanı var git orda çalış demek istiyorlar ve bunun adına da iş beğenmemek diyorlar.

Üst Alt