Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bimer ve Cimerden iş istedim, sonuç yok!?

uzakyol
Adam elektrik teknisyeni. Dükkan açabilir bunun için işkurda 4 gün süreli işletmeci kursu var, ona katılabilir ve bitirdiÄ£nde 80 tl+ katılım belgesi alabilir. Bu katılım belgesi ile de kosgebden hibe alıp dükkan açabilir. Ben bu adamda aynı şu düşünceyi gördüm " İŞ ARIYORUM AMA İŞ BULMAMAK İÇİN DUA EDİYORUM"

İron

Konu başlığında " Bimer ve cimerden iş istedim sonuç yok !? " yazmış arkadaş konu başlığını gördüğüm için öyle yazdım.

Alman
başlığı yanlış açmıştır sonuç olarak bimer ve cimer ihbar şikayet veya öneri hattı herkes bunu bilir. şimdi Amerikan hastanesi 2013 yılından beri aynı iş ilanı engelli aldığı yok özel sektör ve İstanbul da ve bugün yine aynı ilanı güncellemiş ve birçok firma aynı şekilde yani 5 senedir nasıl engelli birini işe alamaz kafamda soru işaretleri var ya ceza ödemiyor yada ödeyip engelli almıyor. kamu da memur olan zaten korkudan emekli olmadığı için alım zaten az neden kamuda çalışan emekli olup düşük emekli maaşı ile sürünsün diğer tarafta ekpss girip yüksek puan alan bekliyor işte zor durum

Üst Alt