Merhaba arkadaşlar ben bugün üye oldum.ben ve eşim ikimizde tekerlekli sandalye kullanıyoruz.bir sitedeki apartmanın zemin katında oturuyoruz.apartman giriş kapısı çokkk ağır olduğu için kapıyı tek başıma açıp giremiyorum.zaten kapı çok dar olduğu için akülü sandalye sıfıra sıfır geçebiliyor kapıdan..yani kapının değişmesi gerek..
Soru 1 izlemem gereken yasal prosedür nedir?
soru 2 - apartmandan çok itiraz gelecek bu yüzden en son kanun değişikliklerine göre haklarımı öğrenmek istiyorum. Bu konuda yardım; edebilirmisiniz?
Soru 3 - bu kapı yüzünden sağ dirseğimde çok ciddi ağrı ve şişkinlik var. Ayrıca kapıdan her geçtiğimde akülü sandalyem çok ciddi zarar görmektedir..bu durum, mahkemelik olursak sürece etki edermi..?durum acil olduğu için yanıtlarınızı bekliyorum..şimdiden teşekkürler...
Soru 1 izlemem gereken yasal prosedür nedir?
soru 2 - apartmandan çok itiraz gelecek bu yüzden en son kanun değişikliklerine göre haklarımı öğrenmek istiyorum. Bu konuda yardım; edebilirmisiniz?
Soru 3 - bu kapı yüzünden sağ dirseğimde çok ciddi ağrı ve şişkinlik var. Ayrıca kapıdan her geçtiğimde akülü sandalyem çok ciddi zarar görmektedir..bu durum, mahkemelik olursak sürece etki edermi..?durum acil olduğu için yanıtlarınızı bekliyorum..şimdiden teşekkürler...