Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Binamızın giriş kapısı dar. Tekerlekli sandalye girişine uygun değiştirilmesi için..?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AC1968
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AC1968

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben bugün üye oldum.ben ve eşim ikimizde tekerlekli sandalye kullanıyoruz.bir sitedeki apartmanın zemin katında oturuyoruz.apartman giriş kapısı çokkk ağır olduğu için kapıyı tek başıma açıp giremiyorum.zaten kapı çok dar olduğu için akülü sandalye sıfıra sıfır geçebiliyor kapıdan..yani kapının değişmesi gerek..

Soru 1 izlemem gereken yasal prosedür nedir?
soru 2 - apartmandan çok itiraz gelecek bu yüzden en son kanun değişikliklerine göre haklarımı öğrenmek istiyorum. Bu konuda yardım; edebilirmisiniz?
Soru 3 - bu kapı yüzünden sağ dirseğimde çok ciddi ağrı ve şişkinlik var. Ayrıca kapıdan her geçtiğimde akülü sandalyem çok ciddi zarar görmektedir..bu durum, mahkemelik olursak sürece etki edermi..?durum acil olduğu için yanıtlarınızı bekliyorum..şimdiden teşekkürler...

Doğrusu ya bu konuda yasal olarak elden birşey gelir mi, emin değilim. Keşke iş mahkeme sürecine gelmeden insan gibi çözülebilse...

Var mı Cemile hanıma bu konuda önerisi olan?

kapı ne kadar ağır olursa olsun açmada sorun çıkarmaz tüm yükü menteşeler çeker kapının zor açılmasının sebebi kapı yayının çok sert ayarlanması veya arızalı olmasıdır kapı yayında sorun yoksa kapı teraziye getirilmeden monte edilmiştir

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt