Teşhisi aldığım sene 16 yaşımdayken aktif bir sosyal hayatım vardı ve çok fazla şey görüyordum çevreden iyi kötü. Bipoların atak halinde hayatıma zuhur etmesi adeta beni önce hızlandırdı sonrasında durdurdu. Öyle ki 6 ay kadar evden hiç çıkmadım. Çevremde ne gördüysem, o zamana kadar ne öğrendiysem, hangi konularda düşüncelerim varsa hepsi adeta sıfırlandı. Sonrasında yavaş yavaş yeni doğmuş gibi ilerledim. Tekrar öğrendim, liseyi açıktan bitirdim. Bu sene bir üniversite de bitirdim. Kötü alışkanlık olarak sigara vardı, severek içerdim onu da bıraktım bu sene. Şuan 26 yaşındayım ama sanki 10 senedir bir hayattayım gibi geliyor. Bipolar biraz daha yavaşlamak gerektiğini ne olursa olsun karar alırken biraz duraksamak gerektiğini öğretti bana. Düşünce ve ekonomik olarak biraz ihtiyat gerçekten yaşarken çok faydalı oluyor.
Şuan ise tuhaf bir süreç içerisindeyim, askerlik elverişli çıktım. Bende itiraz etmedim askere gideceğim. Bu foruma da askerlikten muaf olmak hakkında bilgi almak için kaydolmuştum aslında. Niye niyet niye kısmet.