Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar hastalar veya şizofren veya şizoafeklik olan hastalar ehliyet alabilir mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tapasya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tapasya

Aktif Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
6
Arkadaşlar merhaba şizofren bipolar veya şizoafeklik bozukluğu olanlar ehliyet alabilirler mi

Raporum henüz çıkmadı ama çevremdekiler zor alındığını söylüyor nr yapmam gerekiyor lütfen bilgi verir misiniz

raporum benim yüzde 80 olduğu için vermediler şizoaffektifim yüzde 45 olanlara veriliyormuş ama doktor onaylarsaymış birde şimdi yeni raporlarda bağımlı,kısmı bağımlı gibi tanımlar çıkmış anlayacağınız doktor onayı gerekiyor rapor oranı önemli kısmi yada tam bağımlı olmanı doktor değerlendirecek ona göre sürücü olursun yada olamazsın diye karar veriliecek

Kullandığım ilaçların uyku yapma durumu nedeniyle sürücü olamaz raporu aldım.

Yani doktorun insafına kalmış demi arkadaşlar anladığım kadarıyla %40 olursa bipolardan alabilşrim ama %80 oldumu zor sanırım demi arkadaşlar

benim % 80 ağır engelli raporum var bta psikotik bozukluk tanısı ile raporumu almıştım
ama ehliyetimi 8 sene rahatsızlanmadan önce aldım ehliyet için tekrar başvuru yapmam gerekiyor mu yoksa eski ehliyetimi, kullanabilir miyim

nostale
"31/12/2020 tarihine kadar ülkemizde bulunan tüm ehliyetler yenilenerek AB normalarına uygun yeni ehliyetler kullanılmaya başlanacak."

bu haberlere göre siz ve aynı durumdakiler büyük ihtimalle sürücü olur raporu ve ehliyet alamayacak tarih yukarıda belli

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt