Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar hastası yakınım durumunu kabul etmiyor ve hastaneye yatmak istemiyor!?

Üzerine fazla gitmeyiniz yakinda evine döner kendisini rahat hissedecektir. Yaklaşımınız sakin ve anlayış gösteriniz bunalım yaşıyordur.zorlamayiniz.

Çok haklısınız Mustafa bey sizi anlayan sizin gibi düşünen insanlar var demek sizinle evlenecek olan insan şanslı bence çünkü sizi sizin gibi insanlar anlayabilir lütfen sizde hatanızın üzerine gitmeyin anlıyorum ama rabbim kimseyi çaresiz dert vermez Allaha dua edin boll onada ilgili davranın inanın zaten reddetmesi hastalıktan bana güvenin

Sağ olun değerli kardeşim.evet ben bekarım yalnız yaşıyorum emekli oldum ama yalnızlığımı çaresizliğimi yine çalışmaya verdim.evimde kuş balık besliyorum.tabiki hayatta kimse yalnız değildir.her insanın bir ruh ikizi vardır ama uzakta ama yakınında bilemeyiz.ornegin bana bir bayan çıkıp da ben şizofrenik yada psikolojim rahatsızım dese inanın ben onunla yolun sonuna kadar giderim.cunku çok iyi anlarım durumunu halini konuşmasını tavırlarını bipolarida bilirim ankiyeseteyide okb rahatsizliginida .benden iyi anlayamazlar herhalde

Rabbim gönlüne göre versin abim CÜmlemizin Allah büyüktür içini karartma

Ben yalnızlığımı içime gomduk. Ama bir yandanda hep bir yeşil ışığı bekliyorum.umudumu hayellerini hiç bir zaman yitirmedim.hayatla daima savaştım mücadele ettim.zengin biri değilim.ama yüreğim ve ben varim.bazen hep düşündüm sağlığımda ılık nakli yada organ bağışını ama olursada hemen vermek isterim

O senin yüreğinin güzelliği abim bnm sen umudunu kaybetme mutlaka iyi birileri çıkar karşına m etme Allaha inan güven ona bırak gerisini abimm iyiler kazanır hep ve sen güçlü birisin bak seni burada tanıdım durumunu anlattın dinledim dinlerim ama sen lütfen umudunu kaybetme tmm bir kardeşin olarak karşına iyi biri çıkacak eminim Allah istediği zaman tabii..

Hastaneye yatmaması normal... bibolar için iyi bir dr bulup tedavi olsa....

bir kaç dr gittim hepsi acil müdahele olmas i gerektiğini söyledi. klinik yatışla bu durum stabilize olurmuş. bakalim inş. bir yol bulucaz.

Üst Alt