Adetimdir her konuyu sonuna kadar okur öyle fikrimi yazarım. Yine aynı şeyi yapacağım. Efendim ben kendimden bahsedeyim biraz, Evet, ben yeni öğrendim bipolar olduğumu, Yeni dediğim iki yıl önce.. O zamanlar bana Farklı farklı teşhisler konuldu... Neler demediler ki,, 2011 de evlendiğimde başka birini seviyordum. Ve o bana üstelik düğünüme gelerek, "Sen bugün kendi ölüm fermanını imzaladın, Bunu bize neden yaptın" dediğinde ne kadar büyük bir hata yaptığımı anlamıştım. Ve nihayet beni seven bir insanın gözyaşları üzerine mutlluluk kurulamayacağını geç te olsa anladım. 14 yıllk süreçte 3 4 kez ihanete uğrmaanın karşığığ da tek celse de alınan bir mahkeme kararıyla neticelendi. Şikayetçi değilim. Hatta bunun daha önce olmasını dahi istemiştim. Peki şimdi hayattan istediğiniz nedir diye soracak olursanız. Yeniden evleneceğim ama benim şartlarım ve koşullarıma uygun biriyle. Eşim olmadan önce sevgilim olmayı başarabilecek biriyle zaman bana ne gösterir bilinmez Ama iyi bir işim var, Özel yeteneklerim var sanatçı ruhuna sahibim. Beni anlayacak birisi mutlaka ama mutlaka vardır. Şimdi hayatımdaki eksik parçaları tamamlamaya çalışıyorum yakında bambaşka bir yaşamım olacak hissediyorum bunu. Ve o gün geldiğinde seçimimi yapacağım. İstediğim tek şey Kendi serüvenimin kahramanı olmak. Bunu yaptığımda dünyanın en mutlu insanı olacağıma bahse girebilirim. Bipolar mı? O benden korksun! Ben niye ondan korkayım ki? Sonuçta kanser gibi ölümcül değil... Ama şunu öğrendim hayattan, Ne kadar çok dostum olursa, Ne kadar çok sevdiğim ve sevenim olursa kendimi o kadar mutlu hissediyorum. Bence mutluluğun anahtarı paylaşmak. Ama kıymetini, Kıymetinizi bilen ler ile.