Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar teşhisim var. Depresif hissediyorum ve sesler duyuyorum!?

minik1kedi

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
9
Merhaba herkese. Bipolar hastasıyım ilaçlarımı düzenli kullanıyorum ama 2 haftadır depresif hissediyorum ve birkaç kere çok gerçekçi sesler duydum. Mesela bir keresinde bilgisayara bakıyordum evde kimse yoktu masaya tıktık diye vurma sesi geldi ardından öl artık ucube diyen kadın sesi duydum. Bunun gibi sesler duyuyorum. Yarın doktor randevum var bunları anlatırsam beni hastaneye yatırır mı? Hiç istemiyorum hastanede yatmaktan korkuyorum daha önce hiç hastanede yatmadım

@minik1kedi, Bugün korktuğun için anlatmadığın şeylerin düzelme ihtimalini kaçırırsan yarın zorunlu olarak yatırırlar hastaneye.

Doktorun işi bu, yaşadıklarını olduğu gibi anlat ardından hastaneye yatmaktan korktuğunu da belirt.

Aynısı banada olmuştu beni hastaneye yatırmamıştı 2 ayda zor düzelmiştim

Çok geçmiş olsun tam olarak neyden korkuyorsunuz orada egzersiz filan aktivite yaptırıyorlar kafan dağılır korkma anlat doktora belki yatirmaz hocam

Çk geçmiş olsun
Hemen dr a gidip anlatmalisin bunlari
Ona gore tedavi yapar dr ve geçer bu durumlarin

@Hayataisyan, diyelim ki sokakta biriyle göz göze geldik. Bana ne bakıyorsun deyip saldırmasından korkuyorum ve bazen fısıltı şeklinde hakaretler aşağılayıcı sözler duyuyorum

@ipek., doktora gittim bugün herşeyi anlattım. Abilify ve cedrina ilaçlarımın dozu yükseldi bipolar da bazen oluyor bunlar normal dedi

@minik1kedi, göz göze gelme o zaman sen de bakma millete başın önünde yürü ben hep öyle yapıyorum

@Sarman, onu da yapıyorum ama bir yerden sonra insana koymaya başlıyor. Hep kafam yerde ezik gibi yürüyorum insanlar beni ucube gibi görüyordur

@minik1kedi, Dayak yersen ailen destek verir poliste yardımcı olur.Benim gibi cimcikleyenlerle uğraşsan daha kötü...
Fısıltılar hastalıktan ilaç dozu yükselirse kesilebilir.Tabi dozun yan etkisi olabilir.

Kafası yerde yürüyen çok kişi var.Bir kadın iftira atar diye yürüyen var.Bir amca görmüştüm.Ya çocuğu yok yada hayrı yok çocuğunun.Fırının önünde gençler kovalıyordu.Küfrediyorlardı.Dayak yemiş sanırım yüzü yerde.

kadınlara yan gözle bakmamak için genelde öyle yürüyorum @NewDay,
kimsenin ucube olarak gördüğünü sanmıyorum bence başı önde yürüyene efendi adam derler @minik1kedi,

@Sarman, bir konuda sana kadın dediler ama burda erkek sonucu çıkıyor.Kadınlara eğilimli bir kadın mısın anlamadım.

Üst Alt