Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar teşhisim var. EKPSS konusunda sorun yaşar mıyım?

King-kong

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Mrb arkadaşlar bilenler lütfen cevaplasın,raporu 1 ay önce aldım,%70 bipolar bozukluğu tedavi ile işlevselliği düzelmeyen ve kısmi bağımlı olan yer işaretli,diğer kısım;Engelli işe giriş,vergi indirimi,maaş,kimlik işaretli,Engelli olarak Ekpss ye girip memurluğa atanabilir miyim ?,Süreç nasıl oluyor?Bu konuda bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim,iyi günler dilerim

Sınava gireceğiz kardeşim sonrasında kazanırsan atamamız yapılacak.özelden yazabilirsin

Sınavdan önceki ve sonraki süreci detaylı bilen biri anlatırsa sevinirim

Raporda çalışabilir kısmı işaretliyse Ekpss girip atanırsın sorun olmaz.

Yeni raporlarda bu ibare yok ,açıklama kısmında ; Engelli işe giriş,engelli kimlik,maaş,vergi indirimi yazıyor sadece,raporu alalı 1 ay oldu.

Benimki çıkacak alınca bakarım İşe giriş yazıyorsa sıkıntı olmaz herhalde.

Hakkında hayırlısı kardeş umarım istediğin gibi olur,rapor çıkınca buraya yaz en azından ne olduğunu anlarız,hayırlı akşamlar

Merhaba %40 bipolar rapurum var.hastahanede yatarak mı %70 aldınız kaç yıldır bipolarsınız

2015 den beri tedavi görüyorum,hastane de hiç yatmadım,ilaç tedavisi görüyorum.

Hangi ilaçları kullanıyosun.lise düzeyinde girdim.
Lise düzyisen kitaplarımı kargo masrafını karşılarsan gönderririm

Mrb Muhammed kardeşim teşekkürler ben lisans mezunuyum.Kullandığım ilaçlar ;lithuril,depakin,xanax ve cedrina 300 mg.

Mrb Muhammed bey atamanız oldu mu ? Bu arada siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz

Merhaba risperdal 4mg cedrina 900 mg kullanıyorum ekpss 66 puanım emekliliğim olduğu için atama o kadar önemli değil.
Hyr lısı diğelim .cevap için tşk

raporunda calısabılır yazıyorsa hastalıgın ne olursa olsun memur olabılırısın. Ben sızofrenı hastasıyım memurum mesela yeterkı raporun agır engellı calısamaz yazmasın. kazanırsın sıcılınde temızse baslarsın işe.

Mrb Sizosalgun öyle bir ifade yok ağır engelli yazmıyor,açıklama kısmında : Engelli işe giriş,2022 maaş,kimlik ve vergi indirimi yararlanma yazıyor,siz hangi kurumda çalışıyorsunuz,sizce çalışmak için en iyi kurum hangisi?tecrübelerini yazarsanız sevinirim iyi günler

Merhabalar bipolar bozukluk rahatsizligim var.% 40 raporum var.Babam benim vasim.Ekpss'ye girmeyi düşünuyorum.Babamın benim vasim olması memuriyet durumuna engel teşkil eder mi?Vasiligi kaldirmak icin gerekli basvurulari yaptik.Engel teskil ediyorsa bile vasiligin iptali ile bu sorun ortadan kalkar mi?

Sonsuz.Gök

HİÇ SORUN OLMAZ BANA GÖRE.
Kimse o konuya bakmaz zaten.
İçin rahat olsun.

Vasin varmış/yokmuş kimse ona bakmaz.

Benimde bipolar teşhisim var fakat hiç vasiyim atanmadı. Sizde neden atama oldu acaba? Sonsuz.Gök

Sonsuz.Gök Sınava girmene engel teşkil etmez ama atanabilirsen o işi yapabileceğine dair doktor raporu isteyecekler vasi atandığına göre hastalığınız hafif derecede değil herhalde doktorda görecek vasi kararını
Bütün mesele atandığınız kadroda ki işi yapıp yapamıyacağınız hakkında ki doktor raporu doktor yapabilir diye rapor verirse sorun olmaz.

Selam arkadaşlar bugun facebookta biri bakanliga atandim ama bipolar oldugum için atamami iptal etmisler yazmiş. Aradiginda oyle soylemişler. Gerekçeli tebligat henuz eline ulaşmamiş. Ne dersiniz bu mumkun mu?

@faruksinan, çalisabilir ibaresi varmis demesine gore

Zaten yeni raporlarda calisabilir calisamaz ibaresi olmuyor, atama gerçekleştikten sonra durum bildirir rapor isteniyor orada çalisir veya calisamaz deniyor diye biliyorum

@Feline,

valla ne diyeyim biz iyi atanıp emekli filan olmuşuz o halde bir daha hiçbir şeye şikayet etmeyeceğim 🙏🙏🙏

@Feline,

Bu arkadaş engellimi degilmi en önemli nokta bu normal kpss ile girdiyse en kıytırık piskiyatri hastalıgla bile atanamaz

@Feline, ilginc egm gibi özel şartları olabilir belki adı üzerinde ekpss neden engel koyarlarki anlamadım

@Feline,
anlaşılan ruhsallara düz memurluk hariç hiçbir kadroyu layık görmüyorlar :( bu arada hangi bakanlık veyahut kurummuş atamayan

Üst Alt