Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar ve manik nasıl iyileşebilir?

Konular
31
Reaksiyonlar
23
Sanki iyileşemicekmişim gibiyim.
Genç yaşımdan beri kullanıyorum.
İyileşemiyorum. İlaçları yarıda bırakmasam düzelirdim belki. Çok ağır geliyor maalesef.
İçime hep ata ata ne hale geldim. Sevgilimi daha kurtaramıyorum. Bazı şeyler maalesef çok ağır..

Her şey dört dörtlük olmuyor.Hastalığın aile yapısı ve toplum dinamiklerinden bağımsız düşünemeyiz.O yüzden biraz dik dik bakmadan gitmek lazım.Benim yanımda çocuk kadın olsa günde en az iki kere kavga ederim.Hapishaneye düşerim çatışmadan.Bir rezillik düzelir mi bilinmez.Sinyalci tokatlamaktan yaşayamam herhalde.

Doktor tedavisine olabildiğince bağlı kalmak. Her zaman her durum iyi gitmeyebilir. Buna rağmen tedaviye bağlı kalmak başka bir çözüm yolu yok.

16 yıldır ilaç içiyorum iyileştim diyemem. Öyle bir beklentim de kalmadı. Mevsim değişikliği bile durumumu etkiliyor.

Ilaclarini kendin birakmasaydin şu an ki durumundan çok daha iyi olurdun bence
Yeni bi dr a gidersin yeni bi tedavi olursun zamanla da iyi hissetmeye başlarsın diye düşünüyorum
Yüzde yüz olmasa bile şu an ki durumuna göre daha iyi olursun diye düşünüyorum
Önce sen iyi ol ki sonra sevgiline bakarsın

Bipolar olarak 14 sene tedavi gördüm. Şu an bir level atlayarak şizoaffektif bozukluk teşhisi aldım. Her ne olursa olsun bir gün ilaçları minimum düzeyde kullanacağım gün gelecek. Belki ilaçları hiç bırakamayacak olabilirim ama ümidim tam.

@anonymous, "bipolar bozukluk ömür boyu sürecek demek doğru değil, gerçekçi de değil" Cümlesinin örneği siniz hocam.

Üst Alt