Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar ve OKB'ye yüzde kaç rapor verilir?

bariscanbazoglu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
Selamlar ben Kayseri'de 2 yıldır psikiyatri kontrolündeyim. E-KPSS'ye girmek istiyorum. Doktor tanı olarak OKB hastalığını yazdı ancak Bipolar yazan doktor da oldu. Hatta lithuril ilacını kullanıyorum. Ben yüzde kaç engelli olabilirim? Doktor bana yüzde kaç yazabilir?

Bipolarsan sadece lithuril kullanmazsın. Yanına ek olarak çeşit çeşit ilaç yazılır. Bipolar teşhisi almakta kolay değildir. Bana 5 yılda teşhis konuldu. 13 senedir tedavi görüyorum.

@Anti PSİKİYATRİ, maalesef. sadece normal bir yaşam istiyorum artık. yarın doktor randevum var. annemle gidicem. o da anlatsın yaşadıklarımı. 2 nervium içmezsem konuşamıyorum. zaten denge kurup yürüyemiyorum. iyice beter oluyorum.
hal hatır sorduğun için sağol. gelişme olrsa burdan yazarım

@anonymous,
Nervium bana da iyi geliyor. Öz güven veriyor. Ama doktorların pek yazası gelmiyor ..

@bariscanbazoglu,
Benim de durum benzer. Hem okb hem bipolar var tanımda. Yalnız bu ay okb yi unipolar depresyonla değiştirdi. Bipolar ise remisyonda yazıldı. Ben de kurula gireceğim, birkaç ay daha tanı almayı bekliyorum devletten sadece. Sonucu paylaşırım. Esansiyel tremor da var bende. Umarım oran alırım ondan da.

@Anti PSİKİYATRİ, tanı olarak şizoaffektif olabileceğim ve ömür boyu ilaç kullanabileceğimi söyledi. Inveganin aylık iğnesine geçtik. Rexapin 15mg dan 10mg a düşüldü.

Yanında hem 10mg rexapin hem 150mg cedrina kullanıyordum zaten. Umarım sorun olmaz

Raporum Bipolar+Okb .

Son düzenleme:
@bariscanbazoglu,

Doktor değildir o. O kadar işini bilmez doktor var ki. Arkadaş OKB tanı koyuyorsun %20 alırsın diyorsun. Hadi desen ki %0 alırsın tamam derim ilaçlar iyi gelmiş vs . Acil doktor değiştir tavsiyem

Üst Alt