Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolarda fazla atak geçirmek neden tehlikeli veya sonuçları ağır?

Mustafa788

Üye
Konular
142
Reaksiyonlar
236
Bipolar hastalığında atak geçirmek neden ağır sonuçlara sebeb veriyo sebebi nedir mani dönemindeki riskli davranışlardan bahsetmiyorum maniden sonraki kalıntılar

Hocam bildiğim kadarıyla her manik atak beyin kimyasını etkiliyor, daha doğrusu bozuyor, toparlanma zorlaşıyor her seferinde.

Merhaba hocam bende de anksiyete atakları oluyor bazen. Özellikle de sinirlilik.

@Mustafa788, manide sürekli beyin düşünceler tarafından uyarıldığı için beyin hormonları manide hunharca harcıyor. Endorfin, dopamin, serotonin tükeniyor ve maniden sonra depresyona giriyorsun.

Eskiden gittiğim bir psikiyatrist geçirdiğin her atakta beyin dokusu zarar görüyor demişti. Ben çok sık atak geçiriyordum ama son zamanlarda ilaçlar sayesinde biraz normalim

@Mustafa788, bak şimdi, ekran başındasın de mi, yapay zekalardan herhangi birini açıyorsun, sorunu yazıyorsun, bu soruyu yani ve bummm karşına cevap geliyor. Şaşırdın de mi, çok ilginç ama oluyor! Eğer cevap seni mutlu etmezse, gelecek durak, doktoruna soruyorsun. Neden mi, çünkü doktor dışında kimse bunu bilmez, çünkü bu bir ihtisas alanı.

@Hüseyin404, insan kendi hastalığını bilmez mi bilmek istemezmi yapay zeka dediğin okadar hata yapıyorki

@Mustafa788, sorduğunuz soru biraz spesifik ya hocam ondan dedim, tabi ki bilmek öğrenmek istemeniz gayet doğal. Yapay zekadan memnun kalmazsanız doktora sorun diye belirttim zaten. İyi forumlar.

Üst Alt