Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolarım. İlaca ara verdim...

@osmangazi .. ben de clonex kullanıyorum Her ay WBC (hemogram) ölçümü yaptırıyorum

Prozac ,Risperdal ve Cedrina içiyordum bir aydır risperdali içmiyorum 4-5 gündür de prozac içmiyorum uyumak için cedrina içiyorum .

@Ahmet T, risperdali 1 aydır içmiyorum hiçbir değişiklik hissetmiyorum günde 3 tane prozac içiyordum 4-5 gündür onu da içmiyorum takıntılarım yine aynı artma veya azalma yok prozac ın artık bana faydası olmadığını düşünüyorum gece uyuyabilsem cedrina da içmem !

Yoo ! Kimseye söylemedim zaten senede bir ilaç raporu için gidiyorum hastaneye yıllardır da aynı ilaçları kullanıyorum galiba bünye alıştı ilaçlara bir faydası yokmuş gibi geliyor artık takıntı desen yine aynı başkada bir sıkıntım yok gece uyuyabilsem cedrinayı da içmeyeceğim .

@sokr@t, o zaman benim takintilarim olmadığı için vermediler bu ilacı hiç.eee faydası yoksa kullanma gerçi benim aklımla hareket etme sen yine de; ben olsam bırakırdım ise yaramiyorsa.tabii doktorun bilir kızmasın kimse bana🥴

@Tyler D., keşke örnek olsan bana, ben ilaçlardan nefret ediyorum

@sokr@t, maniye girerken verdi Dr bu ilacı ,mani bitti depresyon bekliyorum.ayni ilacı boşuna kullanmak istemiyorum.ondan sordum.doktora sorsam şimdi bık bık der,içeceksin der.

Sakın bırakma ilaçlarını daha kötü olursun.. uyuyamanın sebebi hipo manide olmandır.kendini iyi hissetmen gayet normal. Ama bunun bi de çökkünlük dönemi gelecek. O zaman ilaca yeniden başladığında sıfırdan başlamış gibi olacaksın çünkü vücut ilacı çoktan atmış olacak.. ben ilacı bırakma gibi bi hata yaptım sen yapma

Üst Alt