Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir buçuk ay önce 2022 için başvuru yaptım. Aylık ne zaman bağlanır?

hayirli olsun ablam ayligin baglanmis. lakin odeme ile ilgili islemlerin yetişmediği icin bu ay odeme alamayacaksın. martta mart ayligi ile birlikte alırsın. 2022 ayligi baglandigi icin sağlık güvencen ( yeşil kart) aktif artık. sağlık güvencenden yararlanabilirsin. yeşil kart karsiliyorsa tabi ki yaptırabilirsin. yeşil kartın karsilayip karsilamadigini tel acip öğren öyle git. yeşil kartin artık aktif kullanılır durumda. bu açıdan sorun yok.

Allah razı olsun sizden. çok teşekkür ederim.

0 hane yardimi bölümünde yazan 500 tl'yi cektiniz mi? hane yardimi da yapilmis size. aldınız mi o parayı? almadıysanız cekin 500 TL'yi.

Yok almadım teslim edilebilir yazıyor ama daha cuma yazdı bir mesaj yok. onda da devam ediyor yazıyor. İnşallah pazartesi bakayım.

tamam ablam. pesine dus paranin. hane yardimi yapilmis size. daha once çekmediyseniz parayı, gidip cekin. ayrintili bilgiyi vakıftan alirsiniz.

Bir soru sormak istiyorum. Benim ilk engelli aylığı başvurusu tarihim 29.09.2020 idi redolundu feshedildi yazıyordu. 2. başvurum engelli maasi için 29.01.2021 ona başvurdum e devlette hane yardimi bölümünde başvuru gözüküyordu. şimdi dediğim gibi hane yardimi 500 var. engelli aylığı bölümünde başvuru tarihi 29.09.2020 yazıyor devam ediyor yazıyor. Acaba ben 29.09 2020 den itibaren mi toplu alırım. yoksa o tarih değişir mi acaba ?

[FONT=sans-serif]Kalem hanım bu soruma ek olarak bugün 500 tl hane yardimi mi aldım. onda devam ediyor yazıyor. acaba her ay mı verilecek oda[/FONT]

@lm_lm
ablacım hane yardımını karıştırma o ayrı.

2022 aylıgında e-devette daima ilk başvuru tarihi yazar. bu kafanı karıştırmasın.

senin aylıgın kesildi. tekrar başvurdun. senin aylık başlangıç tarihin, son başvuru tarihini takip eden aybaşıdır.
son başvuru tarihin 29 ocak.
bu durumda aylık başlangıç tarihin 1 şubat.
sana 1 şubattan itibaren ödeme yapılacak.
mart'ta,
şubat + mart olmak üzere 2 aylık ödeme alacaksın.

500 TL hane yardımını almışsın. hayırlı olsun.
hane yardımı sürekli değildir. sana 2022 aylığı baglandıgına göre artık sana nakdi yardım yapılmaz.
ama hanenin gelir durumu düşükse ihtiyaç duyarsanız elbette hane yardımı için başvuruda bulunabilirsiniz. vakıf hanenin durumunu inceler ve lüzum gorurse ödeme yapar. aksi durumda ,hayır.

2022 Engelli maasi. E devlette ne zaman güncelleniyor.

Merhaba ilk defa engelli maasi alacağım. Sanırım 2 aylık doğum tarihime göre ayın 5. alacağım. Acaba e devlette ne zaman gözükür. teşekkürler.

lm_lm
2022 de başvuru tarıhnden ıtıbaren bırıken verılıo.normalde başvurdan sonra yogunluga göre 1 ay ve dahada fazla sürebilio az da sürebilio eve geliolar ve heyet gelip gittikten sonra 10 15 gün içinde normalınde bellı oluo. e devletten bakın orda yazar.baglandıgı yazdıgı halde ödeme görunmuosa bu(şubat)ay için yetişmemiştir bir sonrakı ay alırsınız toplu olarak

-mka

E devlette devam ediyor yazıyor. miktar yok. sanırım ay başında miktar gözükür. teşekkürler

2022 ilk maaş

İlk 2022 maaşımı aldım arkadaşlar.

Üst Alt