Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir devlet internete niçin filtre koyar?

Devlet en doğrusunu bilir, hiç devlet yanılır mı o herşeyin en doğrusuna karar verir, eleştirmek ne hadimize arkadaşlar:D

acılmayan sitelere girmezsin olur biter bu iş bu kadarr basit
ne kadarrrrrr? o kadarrrrrrrr

Sen mi yarattında benim adıma karar veriyorsun?
Camileri müze yapma bu olsa gerek:confused: Camiye filtre koyan internete ne yapmazki!

eleştireninde vardır bir bildiği:)

Veli boşuna yorulmuyoruz. Bizi yönetenlerin ne mal olduğunu anlatacazki vatandaş sandıkta adam gibi adam seçsın. Şimdi anladın mı? bu filtre yasağı vahiyle inmedi, getirilmedi senın benım oy verdiğimiz insanlar getirdi.

Helal olsun daima halkın oyunu almayı başardı demek ki halk onları layık görüyor. oh ne güzel tmm da bu demek değildir onlar eleştirilmez getirdikleri her kanuna körü körüne uymak lazım, eleştirmek kimin hadine! Yaw arkadaş bana göre bu ynlştır konu açılmış görüş istiyor bizde görüşümüzü yazıyoruz. seversın yada sevmezsın bu beni ilgilendirmez ama burda karşılıklı birbirimizle fikir alışverişi yapıyoruz. hükümetin ynlş yaptığına kanaaat edinirsem bir daha oy vermem. kalkıpta yasak yasak işte uymalısnız ne diye eleştiriyorsunuz gibi içi boş saçma bir yorum yazmaya gerek yok.

Veli yurt dışından alışveriş yapmak, nette maç izlemek neresi pislik? bir ara youtubede yasaktı oda mı pislik? pisliğe devlet karar vermemeli senın kendı iraden var pislik sandığın hiç bir yere girme, devletın sana girme demesıne gerek yok sen kendın girme.

Yaw yine alakasız yersiz bir sürü laf! neymiş top boşmuş ta şeytan gülermiş:) Kardeşim ben maçı seviyorsam izlerım sen istersen 24 saat namaz kıl sana kılma demem ama senınde bana maç boştur izlersen şeytan güler gibi hem konuyla hemde kendı içinde alakasız sözler söyleyip basit gösterme kendını. maç izlerken şeytan kimseye gülmez, maçı şeytanla nasıl ilişkilendirdin mrk ettım. ( ayet varsa ltf onu yolla):)

Bazı insanlarda boştur( sen değil veli misal diyorum)

Üst Alt