Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir geceliğine Ankara'da nerde kalabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

radikal52

Üye
Konular
56
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben devlet memuruyum 1 geceliğine ankara da nerede kalabilirm.otel demeyin. ucuz bir yer arıyorum

ankara yeni mahalle metro durağına yakın pazar yerinin hemen yanı bulması da kolay SHÇEK misafirhanesi var. 20 tl gibi bir fiyatı var. ben orda kalıyorum.ankaraya gittikçe.

Evet arkadaşlar işte görüyorsunuz benim devlet memuru arkadaşım, ucuz otel arıyo. acaba bu arkadaşımız istemez miydi normal bir otelde kalmayı.

SHÇEK açılımı ne arkadaşım bunun. herkes kalabiliyo mu?

bir de engelli olduğumuz için mi kalabiliyoruz demir1 arkadaşım beni bir aydınlatabilir misin?

Tedavi amaçlı gidiyorsanız Büyükşehir beledyesine ait Şevkat Evi var
bildiğimkadarıyla ücret almıyorlar
Birde Türkan SABANCI Altınokta Körler Derneği var Cebecide onların Misafirhanesinde de olabir

ulusta ucuz oteller var 15 tl gecelik ben orda kalmıştım ankaradayken gerçi pis bi yer ulus ama ucuz otelleriylede meşhurdur

Teşekkürler

Soruyu soran Arkadaşıma ve cevap yazıp Bilgi veren arkadaşlarıma gönülden teşekkür ederim Nedeni işte sitenin İnsanların ihti
yaç sahibi kişilerin İhtiyaçlarına cevap araması ve bildiğimiz güvenli Ucuz Konaklama tatil ve diğer ihtiyaçlarımızı giderme tavsiye Tecrübe olayıdır Sadece Ankara olarak değil Diğer il ve ilçelerde Benzer Konaklama Yerlerini Bilen Arkadaşlarım lütfen yazarlarmı? Kendim için değil Tüm site Arkadaşlarımın Türkiyenin değişik yerlerine gitme ihtiyacını unutmayalım,

Katılıyorum Herkez paylsassın dusuncelerını her kezın her ılde ısı dusebılır zamanında benım ıstanbulda hakıkaten ıhtıyacım olmustu egıtım amaclı

gulpembe;
bu dernekte kalabilmek için kör olduğumu ıspatlamam mı gerek.benim görme kaybım %90.ben burda kalabilme şartını taşıyor muyum?

Fahri bey türkiye nin her yerinde öğretmenler evi misafir kabul ediyor.yoğunluk olmamak kaydı ile.

Eğer devlet memuruysanız,
Bahçelievler'deki Kredi Yurtlar Kurumu'na ve DSİ'ye ait misafirhanelerde çok uygun fiyata konforlu ve güvenli bir konaklama hizmeti alabilirsiniz radikal52.

empatizan;
çalışma belgesi ile mi gidicem oralara ben dsi de çalışmıyorum milli eğitimde çalışıyorum dsi de konaklamak için dsi çalışanı olmak gerekli mi?

öğretmenler evi bir belge sormuyor.

Biz üniversite sınavlarına muğla ya gittiğimiz de direkt oraya gider orada kalırdık.

Devlet memuru olduğunuzu belgeleyen bir kimlik kartı yeterli radikal52. Telefon numaralarını nereye kaydettiğimi hatırlamıyorum ama önceden rezervasyon yaptırmanız gerekir. İnternetten bulabilirsiniz.

Öğretmen evi de bir alternatif ama Ankara'daki öğretmen evinin konaklama ücreti DSİ Ve Kredi Yurtların misafirhanesinden daha fazla. Siz madem ki Milli Eğitim personelisiniz, bir de öğretmen evinin fiyatını öğrenin, kendi personeli için daha uygun fiyatları olabilir.

bodrumlu;
öğretmen evini üç tarifesi varmış
öğretmenevi kartı olanlar: en ucuz konaklama buymuş
memur olanlar
sivil olaanlar
öğretmen evinin yıllık abonman ücreti varmış ve 1 günlük konaklamak 25 liraymış

Doğrudur genede dışarıdaki otellere göre daha merkezi yerlerde ve nezih bir ortamı var. Restorantı da baya uygun.

Konyada bile üç yıldızlı oteller 35 lira günlük ögretmen evide pahalıymıs 25 lira.

bence bu konuda her yerin sakatlar dernekleri ön plana çıkmalı ve böyle hizmetlere yardımcı olmalı en azından bir işe yaramış olurlar

shçek memuriyet kimliğini ister. sadece

bursaya işi düşen olursa geceliği 10 tl den bi kaç gün için misafir edebilirim bi odam boş zaten misafirhane olarak kullanabilirim ayrıca bursayıda gezdiririm vede tanışma imkanımız olur bu sayede artı cinsiyet ayrımı yapmam benim kapım herkese açık yeterki günlük 10 tl den haber verin :D

hangi kurumda memur sunuz şunun için sordum bazı kurumların misafirhanesi var gecelik sembolik ücret alır çok uygun

millli eğitim.kimi memur kartı istiyo.öğretmen evinde kalabiliyorum ama bunun için de kayıt olmam gerek ve yıllık obene ücreti varmış

öle bişey yok milli eğitime bağlı bütün misafirhanelerde kalabilirsiniz kalacağınız 1 ay da az süre olduğundan abonelik söz konusu değil memur kimlik kartınızla gidin gecelik 10 tl gibi bir ücretle kalırsınız eniştem emekli milli eğitim müdürü iyi bilirim

DSİ tüm kamu kurumu çalışanlarına açık. Ben yazları kampından istifade ediyorum.

evet doğru buda farklı bir alternatif her ildede var misafirhanesi

arkadaşım memur kimlik kartım yok ki çalışma belgesi götürsem olur mu?

memur olduğunu kanıtlayacak bir belgeyse olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt