Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir geceliğine Ankara'da nerde kalabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
radikal52 sanırım görme engellisiniz. Neden Ankara'daki görme engeliller derneğini ya da görme engelliler federasyonunu arayıp bu konuda yardım istemiyorsunuz. Eminim onlar size çok uygun fiyata kalabileceğiniz ve ulaşımınızı sağlayabileceğiniz bir yol bulabileceklerdir.
Aslında bu gibi durumlarda en iyi ve en ucuz konaklama kendi kurumunuzun misafirhanesi olacaktır. Kurumuzdan bununla ilgili bilgi almalısınız.
Milli Eğitimde çalıştığınızı söylüyorsunuz, Ankara'daki öğretmenevinin konaklama fiyatı gerçekten çok yüksek bunu biliyorum. Dışarıdan gelen misafirler için 50 Tl. istendiğini duymuştum.

Eğer gezme amaçlı ise zaten buram buram aşk kokan güzide bahar aylarına girmiş bulunuyoruz, 1 hafta 10 gün daha bekleyip herhangi bir belediye bankında dahi uyuyarak ücretsiz konaklayabilirsiniz.

Ankara'da 1 geceliğine bulunma sebebinizi de yazsanız daha iyi yardım alma şansınız olacaktır..

Radikal evet kalma sebebinizi söylerseniz ona göre yönlendirir yardımcı oluruz :)

ya hocam çok zordaysan gel bende kal sorun değil 1 geceliğine misafir edebilirim seni insaniyet namına

arkadaş sanırım tek değil.. yani tek kalmayacak.. değil mi hocam? bizi bir aydınlat bak ona göre bir dam, bir çatı bulucaz elbirliği ve de allahın izniyle..

radikal memur kartı çıkartmak zor bişey değil arkadaşım.kuruma başvur hemen çıkartırlar.evet öğretmenevinde kalabilirsin...

kardeş bak... diğer arkadaşların dediği gibi kız işiyse, niyet ciddiyse al babasını kızın karşına delikanlı gibi konuş, böyle böyle baba de seviyorum de açık konuş kızın evinde kal tertemiz.

Yok kaçamak bi işler çevireceksen aman diyim!! memuriyet felan diyorlar yakarsın memuriyeti sakın ola alengirli işlere bulaşma bak benden söylemesi..

Kızın evinde kalacak haa..:) Vuu biran benim babam geldi gözümün önüne.. Anooovm hattaa.:)

Var mıdır öyle babalar ya acaba..:rolleyes:

çapkinlik ha kolay gelsin usta :)

öğretmen evinden herkes kalabiliyor resmen dingorun yeri gibi ama mesala askeriye evinde veya polis evinde öyle değil malasef ayrica öğretmenler evinde kiz arkadaşini sokmak zor ama çaresi var 2 oda tutacaksın 1oda sen tek başina diğer odayi kiz arkadaşin odalari yan yana tutmaya özen gösterin sonra çaktirmadan kiz arkadaşinin odasina geçiş yapabilirsin;)

1960'lı yılların türk filmlerinde bile "biz sevişiyoruz baba" diye çıkar ekrem bora'lar izzet günay'lar kız babası karşısına..

2010 yılına gelmişiz, yukarıda önerdiğim şeye bak yani.. az bile..

O şekilde çıkıpta kızı vermeyenin en olmadı o gece evde konaklatmayan adama da baba demiyoruz! düzene bizim isyanımız! isteyenin bir yüzü vermeyen katran karası.

dante usta bakiyorum keyfin yerinde uzun zamandan sonra ilk defa forumlara yaziyorsun keyifli keyifli hayirdir neye borçluyuz :)

Esat Dante maşallah keyfiniz yerinde :D Radikal52 uçtumu ne valla arkadaşa yardımcı olcaktık hayırlı iş için sanırsam :rolleyes:

Niyet ciddiyse tamamda bu konuda pek içime doğmuyor yani ciddiyet varmış gibime gelmiyor arkadaşın meselesi daha taze gibime geliyor sanki ciddi bi niyet değilde yeni yeni tanışma gibi..Ciddiyet olsa Ankara'yı bilir öğrenirdi şimdiye kadar....:)

Ama niyet ciddiiyse böyle senin dediğin gibi çıkıp babamın karşına çatır çatır delikanlı gibi konuşursa zaten babam beni hem verir, hemde misafir eder valla..Çoook etkilenir çoook..:) Hele birde üstüne bu gece kalacak yerim yok dedimi babama, garanti misafir eder..:)

Kıyamaz biliyorum been..:)

Amaa sevgilim geldi babaaa bizde kalsın daa derseem...:D

Eyvaah,eyvaaahki ne eyvaaah..:)

Havva Allah seni :rolleyes: neler döktürmüşün öyle isterse evet flörtse nayır :D

Malesef öyle melikecim..:) 1950 model benim babam eski biraz onun için yani..:)

bır konu ancak bu kadar işlenebilir..:))

sorduğuna soraağına pişman olmuş bır durumda şimdi belkide :))
arkadaş ne edıceksınız ne yapacağını; yoldan geçen biri kazara sıze yol sorunca bunlarımı anlatıyorsanız sıze yol soranların işi vahımkı ne vahım

arkadaş metroya nasıl gıdecem başlar anlatmaya bızım mehmet
ne işin var:)
niye soruyosun
sormanakı amac ne :)
pekı paran varmı:)
ilk defamı bınıcen:)
neden otoyolu kulanmıyon:)
aslında metro sana zararlı olabılır:)
yada en ıyısı boşver sen metroya bınme:)
yada boşver bana sormadın say uğurlar olsun:)))
ne kalınmaz yermiş şu ankara yavv:))

Evet başkent ögretmenevi hem temiz hem ucuz. Arkadaş belirtmiş üç fiyat sıkalası var. ögretmenler için bandrollü kartı olanlar, kamu personeli olanlar, diger kişiler için olanlar. Fiyat tarifasini ve rezerfasyonunu internetten veya telefonla yapabilirsin. Ayrıca ankaray yakın oldugu için merkeze çok rahat ulaşım saglarsın. Kolay gelsin

elif bugün aradım sivilsavunmayı dahili nosu 317.o da c bloktaymış ve kumkapıdaymış.baskı makinesi bozukmuş biraz gecikirmiş.tüm bunları yazarken iistanbul il milli eğitim müdürlüğünde olduğunu bildiğim için yazıyorum. çalışma belgesi olmaz mı elif

iyi geyikler...))) sanırım bu başlığı açan arkadaş biraz saf ( çünkü bir de yan tarafta ''sevgilime ne hediye alayım'' diye bir konu daha açmış), ya da geyik dönsün diye çabalıyor...))))

bunu yazan arkadaş okur-yazar değil iyi oku sevgilime değil , kız arkadaşıma yazıyor.

hesap numaranı verde otel parası göndereyim forumu boşuna meşgul etme paşa ya ya da gel bizde kal

dadash radikal aldı hızını geliyo:)

gelsin valla hiç olmazsa sadece beni rahatsız eder forumu değil:)

sen bilmediğin bir şehire gitsen nerde kalırsın arkadaşım

valla, burda yazılanları kız gördüyse zaten bu gezi proğramı yatmış demektir.:)
nerde yatıracağını bilmiyor, ne hediye alacağını bilmiyor, dahası şaşkınlığını cümle aleme ilan ediyor..:) bu adam başka şeyleri de bilmiyordur... ya da sora sora öğrenecektir..:)
onu da burda sorarsa iyi geyik olur.

ismayil;
sende bastın yaraya tuzu varya :)okadar da değil :) :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt