Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir gözüm görmüyor. Diğer hastalıklarımla birlikte nasıl rapor alabilirim?

Emin61.

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar herkese hayırlı günler,ben 10 sene önce kaza nedeni ile sağ gözümü kaybettim. %32 rapor verdiler. Şu an 23 yaşındayım bel fıtığı ve boyun düzlemesi de çıktı aynı zamandada geçirdiğim kazanın neticesinde sağ kulağımdada işitme kaybı yaşıyorum nasıl engelli raporu alabilirim acaba. Ehliyetle alakalı bir sıkıntı olur mu acaba teşekkür ederim şimdiden

İlk olarak. 182 den tam teşekküllü bir devlet hastanesinden sağlık kurulu için randevu alıyorsun randevu günü gittiğinde seni branşlara yollayacaklar bildiğim kadarıyla 7-8 branş doktoru var onlara sırayla gozukeceksin ve sonra kurula çıkacaksın aldığın puanları bir formüle göre engelin belli olacak . İlaç raporun varsa geçirdiğin hastalıkların epkirizlerini mutlaka götürecek sin

@dado84,

Hocam teşekkür ederim yanıtın için prosedüre az çok hakimim,%40 çıkar mı acaba burdan onu sormak istiyorum çünkü göz kaybından ziyade fıtık ve boyun düzleşmesi hayatımı çok etkiliyor hareket kaybım var el ve ayak parmaklarımda uyuşukluk var dizlerimde ağrı vs var

Abi son durumlarda hastaneler eski hastalık puanlarını vermiyorlar misal arkadaşım epilepsi hastası eski raporu 72 şimdiki epilepsi hastası olanlara 45 veriyorlar o bide gittiğin hastaneye göre değişiyor

Ehliyette sıkıntı olabilir onu doktor ile konuşman gerekiyor

Abi göz farklı ona bişey diyemem ama genel olarak üç dört sene öncesindeki puanları düşünmüşler

Üst Alt