rapor oranlarındaki değişiklilkler nedeniye bimere başvuru yaptım ve bugun beni engelli ve yaşlı hizmetleri genel müdürlüğünden bilgilendirme için aradılar . 1987 yılında geçirdiğim kaza sonucu sağ gözümün görme duyusunu tamamen kaybetmiştim. 2002 yılında aldıgım sağlık % 40 lık sürekli yazan raporumla bugune kadar tüm haklardan faydalanıyrdum lakin son düzenlemeyle rapor ölçütlerindeki değişiklikler nedeniyle aynı oranda rapor verilemeyeceğini resmi kurumlardan okuyor ve görüyorduk.vergi indirimi için ilgili kurum maliye ye vergi indirimi ve emekliik için başvuru yaptıgımda yeni rapor istmişleridi yeni rapo talebinde bulunulmustu yeni raporda da bu oranı vermeyecekleri için kazanılmış hakkımızın elimizden alındııgnı düşünerek şikayet başvurusu yaptım . değerledime sonucunda belgilendirme yaptılar.buna göre ÖZÜRLÜLÜK ÖLÇÜTÜ, SINIFLANDIRMASI VE ÖZÜRLÜLERE VERİLECEK SAĞLIK KURULU RAPORLARI HAKKINDA YÖNETMELİK Resmi Gazete Tarihi: 30.03.2013 Resmi Gazete Sayısı: 28603 eğer raporunuzda sürekli ibaresi varsa yeni rapor talep etmeleri yayınlanan yönetmelikle kazanılan hakların korunmasıyla ilgili 17. ve 18. md açıklık getirilmiştir.
bilgilerinize
bilgilerinize