Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir gün iyiysem bir gün kötüyüm. Tam toparladım diyorum, mutsuzum!?

ugur10

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
6
Sizin ne gibi şikayetleriniz oluyor

Hocam bende yaklaşık 2-3 sene böyleydim. Kötü olduğum vakit kendime zarar bile veriyordum ve şiddetli intihar düşüncelerim oluyordu. Ama benim bir düzenim vardı. Günün belli saati kitap okur, İngilizce çalışırım. Bu düzen sayesinde hayatım iyiye gitti. Birde ben çok ama çok sinirlenir ve kinlenirim. Bunun hata olduğunun farkına vardım ve hayatımda değişimler oldu iyi yönde.

insanı en cok rahatlatacaak arkadaştır insanlarla konusmak dertleşmektir ve gezebildiğin kadar farklı mekanlara gitmektir bunları yapan genelde rahattır

kendinle yalnız kalma kafada kurma,işte bunlar sinir huzursuzluk ortamlarına zemin hazırlar maalesef!..yukarıdaki arkadaşın dediği gibi arkadaşlarla sohpet dertleşmek en iyi ilaç bence de.

Antipsikotiği tek başıma kullandığımda kendimi kötü hissediyorum.
Bir antidepresan ile kombin etmek lazım doktora söyleyip.

fluo

Doktora danışmalısın bence sorun yaşadımı insan hayatı zehir oluyor

Ben de öyleyim. Yinede iyi işe girdiğim de düzeleceğime inanıyorum. :)

yorgunzihin
Bende işe girmek istiyorum hayırlısıyla başvuru yaptım istanbul da olucam eğer olursa nasip bakalım

Benim ruh hali dalgalanmalarım günden güne değil saatten saate hatta bazen dakikadan dakikaya değişiyor. Özellikle de şu atanamama stresi bunu son zamanlarda çok fazla tetiklemeye başladı..

Askerde Prozac ve Risperdal yazmışlardı bana. Komutanlara ters cevap veriyordum. Nasıl bir özgüven verdiyse artık :D

@fluo,

Prozac çok kullandım yaklaşık 1 yıldır Risperdal kullanıyorum askerde ilaç kullanmadım öyle bir durum yaşamadım yani

Dişlerimi sıkıyorum istemsizce sizde de böyle oluyormu ilaçlar fayda gösterse de ben hep ruhsal sıkıntı yaşıyorum mutlu değilim mesela bunu çok kafaya takıyorum hiç mutlu olamayacak gibi hissediyorum

doktoruna bunları söylemelisin belki ilaçlarını veya dozlarını değiştirebilir

hastalığınız nedir ? kullandığınız ilaçlar nedir ? birde Allah a çokca dua et

@faruksinan, Umarım söylerim heyete giricem o gün boşluk varsa doktor da söylerim ama bilemiyorum yinede

@Ahmet T, bipolar bozukluğu hastalığım var kullandığım ilaçlar ketya 100 mg ve ignis 30 mg rexapin 2,5 mg

bu durum bende de var iyileştim diyorum gene rahatsızlık oluyor başlıyor

paranoid şizofreni hastalığım var

cümlemize

insanların aldığı nefes beni hasta ediyor geçenlerde halüsinasyon gördüm yakınlarım geldi biz Ahmeti hasta etmeye geldik dediler insanların aldığı nefesin beni hasta ettiğini öğrenmişler

Hayat anlamsız yaşamak bana yük gibi geliyor uyumak ve bir daha hiç uyanmamak istiyorum.

bende gece olsun gündüz olsun uyumak istemiyorum

Hastalığı yenmek ölüm olsa gerek bazen çok daralıyorum içimden birşey yapmak gelmiyor hayattan koptum resmen

@ugur10, bende bipolarim takıntılı olmak rahatsız ediyor beni de nasıl hissettiriyor seni bipolar olmak ne rahatsız ediyor mesela ?

@sokr@t, takıntı yapmıyorum da işin içinden çıkamıyorum düşüncelerime odaklanamıyorum mesela en ufak ayrıntı bile düşünceyle olur da ben başaramıyorum şuan değişkenlik gösteriyor bazen de uyumak geliyor sürekli rexapin uyutuyor

Üst Alt