Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir gün iyiysem bir gün kötüyüm. Tam toparladım diyorum, mutsuzum!?

@sokr@t, bazen oluyor takıntı çok zor da kalırsam onu yenmeyi istiyorum da durumlar kötü hayat çok sıkıcı

Hayat sıkıcı da bipolar olmakla alakası yok yalnızlıktan oluyor daha çok.

@sokr@t, uzun zamandır yalnızım malesef ki güven problemi yaşıyorum

@ugur10, bende yalnızım sosyal olsak biraz kafa dağıtırdik ama kimse yok maalesef .

@sokr@t, kimse yok diyemeyiz var da karşı tarafla alakalı durum tanışma vs vs sosyalleşme bunlar olmayınca olmuyor

@ugur10,
Banada sizoaffektif teşhisi koydular ilk başta o bipolari bı tık ötesi duygularım duzensizdi d vitamani kullanana kadar biraz fazla alıyorum ama duygu durumum düzeldi gibi uzun zamandır duygusal sorun çekmiyorum doktorunuza danişın d vitamini zaten Türkiye'de herkezde eksikmiş dahiliyedeki doktorlar diyor

Genelde insanlar mutsuz zaten hastalığı da fazla kafaya takmamak lazım sanki hasta olmasak çok mu mutlu olacaktık doğru dürüst kimse mutlu değil ki !

Halkevlerinin e yaygın sistemiyle ücretsiz kurslarına başvurabilirsin.belki hoşuna gidebilecek bir kurs olur da kafayı dağıtırsın.

Eskiden bende de bu durum mevcuttu ama sadece her şeyi akışına bıraktım.
Bu durumun sebeplerini bir kağıda yazıp düşünüp sebebini bulmana yardımcı olabilir belki?

Yeşil reçete ilaç kullanıyorum huzursuz etmiyor iyi geliyor ama Akşama kadar ne yapacağımı bilmiyor gibi hissediyorum birşeylerle uğraşım da yok yapamıyorum çünkü

Üst Alt