Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir miktar kredi kartını aştım ve kredi çekmem gerekiyor..?

republix

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
68
Merhaba,
1178 puanım var kart asgerisini ödemek için bile açıkta kalıyor sadece geçen aydan kalan borcu kapatsam aldığım maaş ile birlikte her şey yoluna giricek sadece 45 bin tl çekmem gerekiyor

bu puana çıkar mı geçen ay 20-25 defa başvuru yaptım diye 1 ay bekleme süresi yazdı bu ay 3 4 ünde dene dedi banka müdürü kesin ayın 1 inde sıfırlanır mı öyle diyorlar tiktok dda falan kredi danışmanları bankacılar bilgi verebilirse sevinirim

geçen ay çıkmamasının sebebi belki de puanım 1115 di ve kredilerim devam ediyordu bu ay 1 kredim kapanıcak bu sayede limitler yükselir diye düşünüyorum

Bu kredi \ borç işleri sıkıntılı. Allah yardımcın olsun. İnşallah düzlüğe çıkarsın.

@Descartes, yok kafaya takmıyorum benim öyle büyütülecek bir borç değil sadece bir iki ay aksatırdım çekmeseydim de ama çekersem elime para da geçicek ondan istiyorum findeks hakkında bilgisi olanların cevabını beklemedeyim

Her red yediğinizde kkb puanınız düşer ve siciliniz kötü olur. Red yerseniz başvurmayın daha. Taksitli ek hesap, esnek hesap, avans hesap gibi... limitlerinizi kullanrak ödeyin borcunuzu. Başka alternatif yok gibi. Nakit avanslar da karşılamaz kredi kartı borcunuzu.

Üst Alt