Her engelli kardeşim gibi aile içerisinde farklı olduğumu farketmemi,çocukluk,gençlik ve süregelen hayatımda engelimden dolayı yaşadığım kırılma noktalarını,umutlarımı,hayata bakışımı,toplumdan beklentilerimi,toplumun bana karşı bakışını e bütün bunlara rağmen ayakta kalabilmem,kendi çapımda son derce başarılı olmamı,bu sayede yıktığım ama yok edemediğim ön yargıları kimi zaman güleceğim ama gülerken hüzünleneceğimi Türkiye gibi bir ülkede engelli olarak yaşamanın hem toplum hemde devlet karşısında zorluklarını kendi yaşamım özdeşleştirip bir roman yazmayı düşünüyorum,daha doğrusu yazmaya yeni başladım.Romanımın başlığını HAYATA MAĞLUP BAŞLAMAK koymayı düşünüyorum.
Baslık konusunda tam karar veremedim bu konuda fikirleriniz bekliyorum.Roman bittikten sonra aceba yeterli desteği görürmüyüm,destek alabileceğim kurum,kuruluş var mıdır?
Baslık konusunda tam karar veremedim bu konuda fikirleriniz bekliyorum.Roman bittikten sonra aceba yeterli desteği görürmüyüm,destek alabileceğim kurum,kuruluş var mıdır?