Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir roman yazmayı düşünüyorum..?

Yusuf islam Necip fazıl demişken birgün nazım hikmetle trende gidiyorlar fazıl niyetli ama nazım niyetli değilmiş köyün içinden geçerken tren nazım hikmet bak necip şurada ki ineğe bi deri bi kemik kalmış o da sen gibi oruç tutuyo heralde demiş necip fazıl da sen bilmez misin nazım hayvanlar oruç tutmaz demiş :) günümüzde aruz ölçüsüyle yazan bir adam var birde onu dinle derim https://www.youtube.com/watch?v=FaNXbv1PWZo

güzel hikaye ama hala necip fazılcı ve edip canseverciyim :)
dinlerim tabi eyvallah

Arkadaşlar ben bu kardeşimizin düşündüğü şeyi yapmış bir engelli yazar ım ŞEFFAF DUVAR adını verdiğim bir Roman projem var bu eserim şu anda dizi film yapılıyor arzu ederseniz küçük bir özet atabilirim buraya hem fikriniz olur hemde konuyu açan kardeşimize yardımcı olabiliri

Belki

kitap çıktıntan sonra mı dizi film yapılmasını istedi birileri ? biraz açar mısın konuyu kitap yayımlandı mı ?

Face de konuşalım bu konuyu buraya yazamam biraz detaylı bir konu çünkü

hayatı,çocukken bir anda olgunlaşmayı,ALLAH ın herşeyin arasına bir güzellik sıkıştırdığını,insanların aslında kendisi olmadığını bir gözünle yaşasan bile mutlu olacağını,hastaların toplumda bilinmeden dışlanıldığını anlatan bir roman yazmak isterdim

Üst Alt