Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bisiklet Günlüğüm...

black bishop

Aktif Üye
Konular
65
Reaksiyonlar
18
Merhaba arkadaşlar benim her yaz yapmış olduğum gezilerim vardır bisikletim le denizliden çıkıyorum yola canım nerede isterse orada kamp kuruyorum gezilerimi sizlerle Paylaşmak istiyorum umarım beğenirsiniz resimleri yakın zaman içinde upload edip bu topic te sizlere sunacağım ...

İlk resimler Muğla Akyaka Merkez Ve Akyaka ya bağlı akbük koyundan

Akbük Koyuna yakınlaşırken uzaktan bir bakış ..

Akbuk Koyundayız karşıda görünen dağlar marmaris ve akyaka ..

arkadaş benim hayalimdeki şeyi yapıyorsun devamını bekliyorum .. çook güzel

nasil bisiklet normal dağ bisikletimi yooksa motorsiklet m?

Sevgili Umocuk,

Size gıpta ettim. Güzel fotoğraflar, ilkini çok beğendim, üçüncüsü de hoş ve ilginç bir kare. Devamını bekliyorum.
Selam ve sevgiler.

Merhaba arkadaşlar evet Dağbisikleti ile her yaz 3 aylık uzun turlara çıkıyorum yeni resimler hazır upload edeyim hemen foruma yapıştırıcam

abi helalsın valla.. bir gün bnde böyle turlara çıkcam 3 ay mı olur 1 ay mı bir hafta mı bilemem ama güzel olur be...

Bisikletle Türkiye turu atma fikri harika bir fikir...Serseri ruhumun da böyle bir tur atası geldi,kıskandı sanırım...:)

Çok güzel doğa resimleri,paylaşımınız için teşekkürler... :)

pek çekilmesini sevmesemde görüntüdeki ben ..

Sehribanu;

istemek yapmanın yarısıdır hadi bakalım bi gün yollarımızın kesişmesi dileği ile ..

Çopumuzun gönlünden geçeni sen uygulamaya koymuşsun arkadaş.
Bu güzel aktivitene resimlerin ve yazılarınla bizleride ortsak ederek bir nevi özlemlerimizi giderdiğin için teşekkür ederiz.
Yolun Hep açık ve düz olsun.

çok teşekkür ederim 19 mayısa özel bi tur yapmak istiyorum ataya saygı turu denizliden ankaraya bir bisiklet gezisi bakalım inşallah başarırım ama sponsor da bulmak gerekli ..

Yolunuz açık olsun umocuk.İnşallah sponsor bulup gerçekleştirebilirsiniz gezinizi ve bizimlede gördüğünüz güzellikleri,keşifleri paylaşmaya devam edin lütfen.

Dağ bayır tepe demeden geziliyor hmm..:) bide ben kendime çok geziyorum derdim..:p yolun açık olsun demir atınla beraber..:p:)

arkadaş benim hayalimdeki şeyi yapıyorsun devamını bekliyorum .. çook güzel

tek kelimeyle harika bir olay
kazasız belasız turlar diliyorum kardeşim.. paylaşımın içinde teşekür ediyorum..

Harika bir olay ya
Resimlerin devamını bekliyoruz....

Merhaba uzun zamandır giremiyor idim işlerimin yogunluğu nedeni ile ama yeni turlar ve resimleri sizler ile paylaşmaya devam edeceğim .. Geçen hafta israfil deresine yaptığımız gezinin resimlerini paylaşayım dedim denizlide yaşayanlar bilir karababa zirvesi nin hemen altında muazzam bir yerdir

1359.jpg

1380.jpg

1389.jpg

1413.jpg

1422.jpg

1425.jpg
http://i1005.hizliresim.com/2010/5/11/1425.jpg
http://i1005.hizliresim.com/2010/5/11/1422.jpg

aslında engelliler biz denizli üyeleri bir araya gelip burada güzel bi gün geçirebiliriz ..

Paylaşım için teşekkürler.Baştaki resimleri ne tür bir fotoğraf makinası kullandınız, yoksa resimler doğal renkmidir ?

resimler doğal renkte her hangi bir oynama yapılmadı

daha bunun gibi bir çok gezimiz mevcut resimlerini yakın zamanda upload edeceğim ..
fujifilm finepixs5800 makina ile çektim ..

öyküekin;
teşekkür ederim

Yine güzel bir gezi daha

Aydın ilinin Buharkent ilçesine bağlı feslek kasabasına minik bir gezi düzenledik işte resimleri ..

Sabah yaşadığım ilçe olan sarayöy havuz yolundaki çamlık ta arkadaşım kazım ve ben ismail abi ve cahide ablayı beklerken uykusuz suratlar ..
4612.jpg

Hasköyü geçtikten 10 km sonra umut termal hotelinin olduğu yerden sazak dağı manzarası sabah esintisinde izlemesi çok keyifli oluyor ..
4670.jpg

abah uykusuz halim normalde çekilmez olurum ama tur zamanlarında şeker gibiyimdir
4647.jpg

işte benim demir atım ve hemen görüntüdeki yapaymı yoksa kaynak suyu mu bilmiyorum ama buluntumuz bölge yogun olarak sismik faliyeti olan bir bölge ..
4675.jpg

ve yine aynı gölette gün doğumu bu gün doğumuna karşı demli bir çay ne giderdi ama
4698.jpg

Gündoğumu ve kazım
4716.jpg

BUharkenti geçtiktensonra feslek kasabasını geçiyoruz yavaş yavaş ta yükseliyoruz resimden pek anlaşılmasada cidden çok deirn bi su yatağı ..
4781.jpg

Ben ve kazım
4798.jpg

Öğlenin sıcağından dud ağaçlarının altına sığınan emektar küheylan
4807.jpg

BUrasıda sularımızın bitti yerde bizi kurtaran çeşme oldu
4819.jpg

ismail abi ve kazım çeşme başında :)
4852.jpg

Bizi dikizliyen sarı kız bana aşık oldu sanırım ::)
4867.jpg

Cevap için teşekkürler, benimde fotoğraf merakım var, konu bisiklet ,fotoğraf, doğa olunca, arşivimdeki bir fotoğrafı sizlerle paylaşmak istedim.

35kpt03.jpg

çok güzel bi resim gerçekten gölgesinden anladığım kadarı ile resimi çeken kişide iyi bir bisiklete sahip turcu bir arkadaşa benziyor ...

yarın yine güzel bi turumuz var şirin köy üzeirndeki at çiftliğinde resimleri çekeyim hemen yükleyeceğim siteye

umocuk;

Bisikletinizde çok güzelmiş. :) Bu gün "Critical Mass" etkinliğine katıldım. Her ayın son Cumartesi günü İstanbul Göztepe Parkı'nda bisiklet severlerle toplanıp Caddebostan'da bisiklete binip farkındalık yaratmaya, trafikte var olmaya çalışıyoruz. İstanbul'a yolunuz düşerse bekleriz...

"Arabadan in, Bisiklete bin" :)

Critical Mass - Vikipedi

Üst Alt