bende çok seviyorum bisiklete binmeyi babam bisiklet almayı planlıyor haziran sonlarına doğru hem sağlık açısından hemde eğlence açısından bence süper bişey bisiklet bisiklet alınca ümit bi ara tura çıkalım senle be hemşerim
Merhaba arkadaşlar eğer bir aksilik çıkmaz ise bu hafta sonu burdur yeşil ovaya bağlı salda gölünde cumartesi ve pazar gününü kapsayan 2 günlük bir tur düzenleyeceğiz resimleride çektikten sonra upload edeceğim siteye ..
Günaydın arkadaşlar harika bir hafta sonun ardından yine bir pazartesi ile beraberiz dün denizli nin buldan iline pedalladık daha doğrusu ben uyuya kalmışım guruptan sonra pedalladım . Buldan festivalinin son gününe de denk gelmişiz ayrıca o nasıl bi kalabalık tı anlatamam size daha sonra ismini hatırlayamadığım yukarı park olması lazım sanırım arkadailar ile orada bir araya geldik ve biraz sohbet ile fuar alanını gezdik velittin ve sunay kalınkaranın kendi objektiflerinden resim sergisini gezdik ve olmaz sa olmaz buldan kestane deresinde çaylarımızı gazozlarımızı yudumladık hatta biraz üşüdük ve ben o karmaşada resim çekmesini nutmuşum bu yüzden temsili resimlerden koyuyorum ...
kestane deresi
buldan şehir merkezi aynı zamanda festival alanı.nın bir kısmı
Veee benim en çok sevdiğim mekanı buldan süleymanlı yaylası buranın keçi yoğurdu çok muthiş oluyor aynı zamanda bu bölge tekerlekli sandalye kullanan arkadaşlarımız içinde ideal bir mesirelik alandır ..