Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Biyonik kulak ameliyatında başıma gelenler...

y Dernekteki arkadaşla sabah konuşmamız demek ki şu anda isteniyor.

Pluvia
sizin söyleminize göre doktor o malzemenin parasını cebinden mi karşılamış oluyor. hastane bizlik bişey yok doktor bıçak parası talep etmiş diyip nasıl taburcu etti borcu silip o zaman. benim ameliyatım için doktor 3 bin tl civarı para istedi ve bu aramızda kalsın dedi, onun yapacağı ameliyatı tek kuruş ödemeden Baltalimanı hastansinde oldum hemde 2 farklı ameliyatı. şimdi hastane benim almam gereken malzemeyi cebinden mi ödedi. her şeyi geçtim bu malzeme parası olsaydı bunu doktor değil hastane yönetimi muhasebe birimi kanalı ile ister ve ödeme yapılmadan o ameliyat hayati bir risk olmadığı sürece yapılmazdı.

Zaten yasal değil ki! O şekillerde döner sermayeye ekliyorlar. Benim ameliyatımda malzeme parası da aldılar; istediğimizde Ssk karşılamıyor deyip savdılar. 12 sene önce 2500 dan kapıyı açıp 1500'e ameliyat yapan doktorum bugün para almıyormuş. Yani bir şekilde döner sermaye olarak gösteriliyor. Vermeyenlerde var. Benim Anadolu'dan bir arkadaş da bir arkadaşı vasıtasıyla kendi ameliyatını yapacağı doktora bedavaya ameliyatını; bulunduğu ilde ondan da 3000 istemişler.

Üst Alt