Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Borç nedeniyle evde bakım aylığıma bloke koyuldu. Ne yapabilirim?

ablam sen afyon icra mahkemesine dilekçe göndermedin mi? cumhuriyet savcılıgı nerden çıktı?
senin işin icra hakimiyle bunun için de icra mahkemesine şikayet edecektin.

ben sana yukarıda şöyle demedim mi?

"Afyon icra mahkemesine gönderilmek üzere bulunduğun yerdeki icra mahkemesine başvuracaksın unutma.

Ablam orda çalışana yazdırdım dilelçeyi yanlışmı yazıp yolladı görmedim, ne yazdığını. olayıda anlattım ona icra dairesine yazdım reddedildi icra hakimliğine gidecek bu dedim sen uyarmasan farkında değildim

kendim becerebilirsem yazıyım bu gece yarında sonkez gidip uğraşıyım

of ablam ya tabi ki yanlış yere gönderilmiş. senin cumhuriyet savcılıgıyla işin yok ki. sen dilekçeyi afyon İcra mahkemesine göndereceksin.
senin işin afyon icra hakimliğiyle. dolayısıyla yakınında bulunan icra mahkemesine gideceksin. onlara hazırladığın dilekçenin afyon icra mahkemesine gönderilmesini soyleyeceksin.
dilekçeni arzuhalcilere yazdır.

NOT: Evde bakım aylıklarına haciz konulamaz. haciz konulur diye soyleyenlere aldırma sen. dediklerimi yap ve bunda doğru dürüst yap lütfen. o haciz kaldırılacak rahat ol.

Ablam özür dilerim değerli vaktini aldım yarın daha dikkatli olayım başarırım inş.

bunları duymamış olayım ablacım. asla rahatsız olmam:)
vaktimi de sorun etme. asla çekinme, rahat ol. kafana takılan bir şey olursa sor.

ALLAH razı olsun

Ablam mahkemeye dediğiniz şekilde başvurdum henüz ordan cevap gelmedi bu arada bende bimere başvurmuştuk önce sosyal day.aile müd.git ordan çöz diye mesaj gelmişti 10 gün geçti ordanda çözüm olmayacak dedim dün gece süpriz bir mesaj geldi

[FONT=arial]12.11.2015 tarih ve 1090880 başvuru sayısı ile evde bakım aylığına haciz[/FONT]
[FONT=arial]konulduğuna ilişkin dilekçeniz incelenmiştir.[/FONT]
[FONT=arial]Müdürlüğümüzün 2014/7309 sayılı dosyasından Ziraat bankası S...[/FONT]
[FONT=arial]şubesine sadece sosyal yardım vakfından maaş olarak ödenen paraların[/FONT]
[FONT=arial]üzerindeki haczin kaldırılması için 24.11.2015 tarihinde müzekkere[/FONT]
[FONT=arial]yazılarak haciz kaldırılmıştır.[/FONT]
[FONT=arial]Bilgilerinize

haciz kalkmış yardımlarınız ve ilginiz için çok teşekkürler[/FONT]

dolunay3473
e hade gözün aydın ablam:)

bu gelen dilekçede cevap hangi kurumdan geldi yazar mısın? BİMER'den gelen cevapta cevabı veren ilgili kurumun adı yazar. o kurumun adını yazar mısın bana?

Ablam haciz yapan 6.icra dairesi kaldırmış başvuruma olumsuz cevap verip beni uğraştırdılar bimerden söylenince kaldırmışlar

işin komik tarafıda şu hala paramı alamadım paramdaki haciz kalkar kalkmaz sgk haciz koymuş şimdide onunla uğraşıyorum

Üst Alt