Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Boy kısalığı olanların rahat kullanabileceği araç önerir misiniz?

cemalcaglar

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Çocukluğum dan Buyana Hevesim, Bi Araba Almak

% 60 Raporluyum Ve Boyum 130 cm Bana Nasıl Bir araba Önerirsiniz Ve ucuz

fiyatı 42000 Tl olan Araba Bana Nekadar Olur Acaba. Yardımınızı Bekliyorum.

ÖTV SİZ HALİ 30.657 TL KDV YIDE GERI ALIRSAN 25.980 TL YE MAALOLUR
O FIYATA (Polo 1.4 85 PS Tiptr. DSG 42700 TL) YADA (Fiesta Titanium 1.4i 96PS A/T 5K 43.785 TL) TAVSIYE EDEBILIRIM

Toyota auris,ford fiyesta,opel corsa,fiat brawo, skoda fabia buna bı bakın super bı araç ama otomatiği yok.Aracı surerken bide koltuga minder alın siz.
Hayalınız gerçek olsun.

Benim boyum 125 cm. Ben otomatik vites Opel Corsa kullanıyorum. Sırt ve oturma bölümüne özel koltuk yaptırdım. Fren ve gaza da ek yapıldı. Ben çok memnunum. Opel sağlam bir araba. Tavsiye ederim.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt