Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Boy uzatma ameliyatını estetik bir şekilde oldum. Merak edenlere yardımcı olurum.

arkadaşlar konuya epey uzak kaldım. uzun zaman sonra yeniden yazıyorum. burda bazı arkadaşlar vardı hacı kutlu adında atıp tutan. gördüğüm kadarıyla o arkadaşlar şuan pek iyi durumda değiller. İbrahim arkadaşımızla burda tanıştık ameliyat kararı aldı geldi istanbula. kendisini karşıladım güzel bi kahvaltı yaptık konuştuk kaynaştık şuan çok iyi durumda olduğunu biliyorum hala konuşuyoruz. ben mutluyum bir insana yardımcı olduğum için ve şanslı olan ibrahim iyi doktora kendini emanet edebildiği için.

Merhaba arkadaşlar ben kısmetse Çarşamba günü holyfix yöntemiyle amelyat olacam
Amelyattan çıktıktan sonra hepinizi bilgilendiririm
İstanbul'da hacı kutlu amelyatımı yapacak iyi geçmesini diliyorum görüşmek üzere

Merhaba arkadaşlar ben 03 .30. 2016da holyfix yontemiyle bacak uzatma amelyatı oldum ve cok memnunum
Bacak uzatma konusunda bilgi edinmek istiyenlere seve seve bilgi veririm

murat? Hocam geçmiş olsun msj yazdım size gördüğünüzde cevap verebilirseniz sevinirm

Merhaba fevzikrblt nasılsınız +79384474746 bu benim whatsaap numaram buradan yazın siteye herdakka girmiyorum

Nis iyiyim çok şükür arada ufak agrım olıyo çürük diş agrısı gibi Başada sıkıntı yok çok şükür

Bende ameliyat dusunuyorum fitbone iki bacaga ayni anda yapilmadigi icin koltuk degnegiyle mi geziliyor? bu sure ortalama kac ay?

Wakeup
Fitbone evet her iki bacaga birden takilmasi onerilmiyor. Ama israr etmen ve tabi dikkatli olman sartiyla iki bacaga birden de taktirabilirsin. Cunku oteki turlu cok zaman alir. Ilk. Baslarda walkerla daha sonra koltuk degnegiyle yurursun. Ne kadar zaman sonra desteksiz yuruyebilecegin yasina, kemik kaynama hizina, yapacagin egzersizlere bagli. Ilk aylar destekle yurursun. Sonra Allah yuru ya kulum derse kisa zamanda desteksiz de yurursun :)

Herkese merhaba öncelikle bu siteye yazmayı sevmiyorum çünkü engelli degilim bu işi tamamen estetik kaygılarla yapıyorum.
Ameliyatım 26 nisanda doktorum muharrem inan bu sondan bi önceki mesajım bir tanede eger siteye resim ekleniyorsa aletin neye benzedigini göstermek için bir resim atacağım.Bilgi almak isteyenler iletişim bilgilerim mevcut önceki mesajlarımda.iNGilizcesi olanlar limblenghteningforumdan daha detaylı bilgi alabilirler orda her gün güncel günlük tarzı bir şey tutucam.
5gün kaldı onu bile bekleyesim yok gerçi gün yaklaştıkça mutlu oluyorum fakat korkum da artıyor.İzmirliyim sırf bu iş için İstanbul'a geldim umarım sonucu başarılı olucak.Söyleyecek çok fazla şey yok ben herkese saygı duyuyorum ama holyfix ile ameliyat olmak bana mantıklı gelmiyor hangi doktora giderseniz gidin fakat ben kombine yöntemle ameliyat oalcagım alet 2 ay sonra cıkıcak(sorun cıkmazsa umuyorum)holyfix aleti yaklasık 9-10 ay ayakta kalıyorki bu ciddi bir süre öyle her babayigit bunu kaldıramaz tek bacak olsa katlanılabilir belki.Neyse dedigim gibi isteyene yardımcı olmak isterim çünkü insanlar boyun ne kadar önemli oldugunu anlamak istemiyor bunca doktora gittim sanki 190 ım da bu ameliyatı olmak istiyorum gibi davranıldım Türkiye degisik bir yer boyum 170 falan sokaga cıktıgınızda ne kadar kısa oldugunuzu görmeniz yeterli.Muharrem bey anlayışlı biri beni vazgeçirmeye çalıştı psikologa falan gönderdi ama ben kararımı 1 yıl önce vermiştim.Şimdi uygulamaya döküyorum.Herkese iyi şanslar( kötü bir günün ardından içimi döktüm kusurum varsa affedin).İyi akşamlar

estetik bir şekilde boy uzatma ameliyatı

merhaba arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun benim kız arkadaşım boyundan çok şikayetçi ameliyat olmayı düşünüyor fakat bacaklarda izler bırakıyormuş bu yüzden istemiyor bunu estetik bir şekilde yaptıran veya yapıldığını duyan tanıdığınız biri var mı yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler.

Merhaba brkkr
Ameliyat olacagi yonteme göre izler degisir. Klasik ilizarovda izler biraz fazla olabiliyor. Holyfix'de de ilizarova gore daha az ama yine iz kalıyor. Iz acisindan en rahat ettireni icerden takilan sistemler. Mesela fitbone.
Ama kiz arkadasin bu izlere karsi ne kadar takintili. Ne kadar iz olursa cok kafaya takmaz bunlari da bilip ona gore hareket etmenizde fayda var.

örnek olarak bir fotoğraf gösterebilir misiniz hiç iz olmadan mümkün olmuyor mu baya takıntılı hocam.

bir de fiyatı hakkında ve varsa bildiğiniz bir doktor ankarada olursa daha iyi olur yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba Aliihsan bey neden hala kısalık var açıklar mısınız. ben de 5 cm kısalık var ben de bahsettiğiniz yöntemle olucam tl verir miisnz aramak isterim sizi

neden fiyat bilgisi ayrıntılı paylaşılmıyor anlamış değilim?

Fiyatlar biraz muamma evet. Boy uzatma ameliyatlari ameliyat olacaginiz dr.a ve yonteme gore 15 binden 200 bin tl ye kadar degisiyor. Ben sahsen holyfix ameliyatim icin 43 bin tl odedim. Turkiyede estetik uzatma yapabilen sayili dr var. Her biri de el marifeti ve kullandigi malzemeye gore farkli fiyat soyluyor. O yuzden iyice arastirmanizda fayda var.

özelden konuşmak istiyorum seninle mesajlarını temizlermisin

huso701
Mesaj atilmaya uygunum sanirim. Ama yine de gelen klasorumu temizledim. Ozelden de yazabilirsin.

merhaba ameliyat olmayı düşünüyorum ama merak ettiğim bişey var. diyelim ki ameliyatı olduk,uzadık , kemik sertleşti , her şey olması gerektiği gibi , iyileştik normal hayatımıza döndük. Allah korusun diyelimki bi kaza geçirdik , uzatma yapılan kemiklerimizden biri kırıldı. bu kemiğin yeniden kaynamayacağı gibi bişey duymuştum. bu bilgi doğrumudur ? bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim

can90
Yeni olusan kemikle orninal kemiginiz arasinda herhangi bir fark yok. Sadece kaynayacak kemik miktari fazla oldugu icin uzun sure yeni kemiginizin kaynamasini beklrmeniz gerekiyor.
Yoksa duymussunuzdur. Kirik sonucu bacagi veya kolu alciya alindiktan ve kaynama da olustuktan sonra kemigin yamuk kaynamasi sonucu tekrar kirilip kaynamasi saglanan cok hasta var.
Benim okudugum bircok kaynakta yeni olusan kemigin zamanla eskisinden de saglam olacagi yaziyor. Tek sorun bu kaynama islemlerinin uzun zaman almasi.
Bunun icin de sabir ve tedbir gerekiyor.

açıklama için teşekkurler. peki ameliyattan sonra düzenli egzersizle bacaklarımız eski esnekliğine kavuşabiliyormu? yani ben spor yapıyorum ve bacaklarımı sıfır tabir edilen şekilde açabiliyorum. bu esnekliğe ameliyattan sonra tekrar kavuşmam mümkün mü?

Spor yapiyor olmaniz buyuk avantaj. Cunku bacaklariniz ne kadar esnekse uzatma doneminde kaslariniz ve sinirleriniz gerilecegi icin siz rahat edersiniz. Sizin bacak yapiniz gerilmeye karsi daha dayanikli olur ve ameliyat surecinde de egzersizlere devam ederseniz normalden daha iyi ve daha hizli hareket kabiliyeti kazanirsiniz.
Cihaz bacaginizdan ciktiktan bir 6 ay kadar agir sporlar vs onerilmiyor. Bacak esnekliginiz de o sure zarfinda normale doner. Benim cihazim cikmamasina ragmrn bacagim eski doldunluguna kavustu. Esnekligini de yavas yavas egzersizlerle kazaniyor.

umarım en kısa zamanda iyleşirsiniz, en sağlıklı biçimde. siz ameliyatı Türkiye de mi oldunuz? (kusura bakmayın ben telefonu saate bakmak dışında pek etkin kullanmıyorum , wattsap filan :))

Slm arkadaşlar boy uzatma ameliyatı olmak isteyenler hacı kutludan başkasında olmayın derim çünkü biz olduk çok şükür ayagım uzadı kemiyim kaynamasını bekliyom

Merhaba. Arkadaşlar, dün dr sol bacağımdan cihazı çıkardı. Ağrıkesicisiz çıkardığı için kalın civiler baya canımı yaktı, ama birkaç dakika sonra ağrı geçti. Ayağıma basmaya korkuyorum, dr 10-15 gün kadar dikkatli olmam gerektiğini söyledi. Şimdilik herşey yolunda çok şükür. 30 mayıs ta gel sağ bacaktan da cihazı çıkaralım dedi. Röntgen filmime bakıp bir ay önce de çıkarabilirmişiz dedi. Cihazın çıkmasını bekleyen arkadaşlar, inşaAllah en kısa zamanda siz de cihazdan kurtulursunuz.
http://i.hizliresim.com/0nv1kD.jpg

3 gün önce çektirdiğim filmim

Umarım hesabınız halen aktiftir size bu ameliyat konusunda ulaşmak istiyorum.

Mumkun mertebe aktif olmaya gayret ediyoruz. Buyrun merak ettiklerinizi sorabilirsiniz..

Üst Alt