Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bozulan işitme cihazının tekini nerede satın alabilirim?

Cihaz konusunda bir bilgi vermezseniz nasıl yorum yapılabilir ? X marka arabam bozuldu yenisi satılıyor mu demek gibi sizinki. Aynı model / seri bulamazsanız sağ sol uyumlu çalışmaz, çok uzun zaman geçmediyse bulunabilir. Önce tamir ettirme yolunu deneyebilrsiniz belki. Cihazda bluetooth varsa myphonak uygulamasında cihazlar kısmında modeli serisi vs yazar. Pil kapağını açarsanız içinde yazar ama çok küçüktür zor okunur.

Bir phonak bayisine sorun. Tamir için İstanbul'daki merkeze yollarlar.

@HuYSuz79,
Gunaydin cok uzun sure gecmedi yaklasik 5 ay olmustur ewt uygulamada gorunuyor model seri no tsk ederim bilgilendirmen icin. Yeni almak gerekiyor eski pert halinde su an cihaz. Model L50-312 phonak
Ayrica tahmini fiyat bilgisi

L dediğiniz luminity ise yeni seri ki sizde çok uzun zaman geçmedi 5 ay oldu diyorsunuz garanti kapsamında olması gerekir aldığınız yer ile görüşüp değişim yada tamir isteyin öncelikle. Maalesef yine aslında model belirtmemişsiniz L serinin adını, 50 teknoloji seviyesini, 312 ise hafif orta diyebileceğimiz seviyede işitme kayıtlarında kullanılan bir cihaz olduğunu gösteriyor sadece. kulak içi cihazdı ve kalıbı mı kırıldı ? Pert deme sebebinizden aklıma bu geliyor. O da yeniden yapılabilir, kablo kopmuş olabilir. Phonaklarda cihaz fiyatları hatırladığım kadarı ile tanesi 20-45bin aralığında değişiyor fiyat olarak cihazın modeli ve teknoloji seviyesine göre çok değişken. Güncel rakamları sadece bayiler verebilir.

Windex aldim bende , iki kulak arkasi. %50 isitme kaybim var. Alisamadim daha. Zamanla alisirim umarim.

@Leylek81,

Merhaba,
Ilk zamanlarda zor oluyormus ayarini her satis yapan yapamiyor fiyatlar cazip geliyor sonra ugrasiyoruz ve cihaz fiyatlari hic standar degil bunu ogrendim kilasik hikaye iskontonuz var ne iskontosu bunu cozemedim. Hep kelime oyunu tuturabildikleri fiyata gidiyor

Üst Alt