Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Branş sıralamamızı öğrenmeden mi tercih yapacağız?

ysrkrdmr

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ekpss de branş sıralaması nasıl öğreneceğiz yada öğrenmeden mi tercih yapacağız nasıl olacak bilen arkadaşlar var mı?

Eğer branş sıralaması açıklanmazsa mecbur rastgele tercih yapılır. neydi o söz "ya tutarsa?"

Buldun mu sıralamanı.
Hangi bitans sizinki

Branş sıralamasını nasıl nerde öğrenebiliriz

gökhan_

ama belki benim branş sıralamama göre derece yaptım belki ilk 10 girdim ve istediğim yerde benim branşımı istiyor ve bir kişi alınacak nasıl riske atıp yazayım mantıksız değil mi ya

Türkiye de engelliye verilen değer ortada. Ekpss de aldığım puanı kpss de alsaydım şuan tatildeydim. Ancak ekpss de kadro verilecek mi (elektrik elektronik Müh ) verilmeyecek mi kac tane verilecek hangi iller hangi kurumlar olacak ortak kadro mu olacak bilmediğim için özelde sürünmeye devam ediyorum.

ysrkrdmr
brans sıralaması yoktur...trcih yapılıyor sadece

bazı face grublarında sıralama mevcut...oradan tahmini sıranızı öğrenebilirsiniz?

Branş sıralaması hakkında

Sınava bir hafta kaldı arkadaşlar ÖSYM yi arayıp soran ya da bilgi edinebilen yok mu? Branş sıralamamızı bilmeden neye göre tercih yapacağız? Tercih sıralamamızı alan veya düz memurluk olarak neye göre yapacağız? 2014 de üzerinde durulmuş ve yayınlanmış. Şuan ise konunun bahsi dahi geçmiyor..

Üst Alt