Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Branş sıralaması açıklanmış arkadaşlar

önceki sınavda branş sıralamam görünüyordu lise düzeyi bu sınav sonucunda branş sıralamam verılmemiş neden acaba...

Sosyologlar sıralamalarını yazsın ben 45.sıradayım

ASLA 45 SOSYOLOG ALIMI OLMAZ

formasyon alan kaç kışi vardır

Ortaògretim branş sıralaması

Puan 87 elektrik mezunuyum branş sıram 7 genel sıralamam 270

Önlisanstan genel sıralamamı göremiyorum.Sadece branş görünüyor çok saçma bu bölümüm bankacılık branş sıralamam 20 sanki 20 tane bankacılık mezunu alacaklarda sadece branş sıralamasını söylüyor.Genel sıralamam kaça düşmüş onu neden söylemiyorlar

sarasota abi bu branş sıralaması kuraya katılanlar içinde geçerlimi yoksa sadece sınava girenler içinmi

elektrik elektronik mühendisi 2. atamada kaç kişi atanır ...

Son düzenleme:
branş sıralaması lise mezunlarını kapsamıyormu acaba....:?

branşlardan bağımsız genel sıralamayı nerden öğreniyoruz önümüzde atanamamış kişi sayısını yani bilen var mıdır

meslek lısesı mezunları da hızmetlı ve memurluk yazabılıyor degıl mı ?

osym ye gır aday ıslemlerınden orada basvuru ve tercıhlerım kısmın a gır sınav basvurularımdan ekpss ye gır orda brans sıralaması yazıyor

Suqer genel sıralama kaça düsmüş açıklanmaz cemil er sadece sınava girenler için pasini evet kapsıyor Nenadx öyle bi açıklama yok mkn06 elbette abdullahsavcı.kardeşim aday işlemlerine gir orda başvurular tercihler var oraya tıkla sonra açılan sayfanım içinde girdiğin sınav var onuda tıklarsan önüne gelir

Hesaplarken (ÖSYM tarafından yapılan merkezi yerleştirmelerde kadrolu pozisyonlara yerleştirilen adaylar sıralamaya dahil edilmesin) buna tik koymamız gerekiyor mu

[FONT=arial]Arkadaşlar branş sıralamasına bakarken branşınızı seçip aşağıdaki ÖSYM tarafından yapılan merkezi yerleştirmelerde kadrolu pozisyonlara yerleştirilen adaylar sıralamaya dahil edilmesin kutusunu da seçin ki atananları da dahil etmesin sistem net olarak branş sayısını alırsınız. [/FONT]

yeşimbyk

ortaöğretim mi? ortaöğretimse kadrolu pozisyonları dahil etmediniz sanırım. benim de puanım 90.36 kadrolu pozisyonları dahil etmediğimde 36. sıradayım

Branş sıralaması nedir ,şimdi ne yapıcaz ne seçicez Allahını seven bir açıklama yapsın hiçbir şey anlamadım

Sırama nerden bakıyorum ?

X9ka35.jpg

bir de iktisat mezunu hangi bölümleri seçebilir kısıtlama var mı

branş sıralamam 6 olmuş teknikerim önlisans 6 kişi daha alsalar tamamdır bu iş düz memurluktan kurtuluş :9

[FONT=sans-serif]merhaba arkadaşlar bu branş sıralamaları ya yanlış bilgi içeriyor ya da durum lisans açısından kötü.... 1418. sıradayım ve önümdeki 630-640 kişi 1. atamada kesin olarak benden yüksek alarak atanmış durumda bu tek tek sayılmış ve kesin bilgi, normalde 778 kişi kalması gerekiyor önümde ve bu sayıdan birde atanan öğretmenlerin düşmesi gerekiyor yani 500, sıralarda olmam gerekiyor an itibari ile.... fakat gelelim şimdi branş sıralamaları sonrası oluşan tabloya; 40lı gruplar halinde seçim yaparak önümdeki kişileri sıraladığımda sıralamam 1418 değil 1647 olarak çıkıyor atanmışları gösterme dediğimde ise 918. sırada görülüyorum bu demek oluyorki aynı puanı paylaşan çok çok çok fazla kişi var yada bu sıralamalarda bir hata var yani 1418. olmama rağmen önümde aynı puanı almış olan 230 kişi daha var....[/FONT]

[FONT=sans-serif]sanırım branş sıralamasında atanan öğretmenlerde düşülüyor atananları gösterme dediğimizde çünkü 1. atamada benden yüksek puanlı maks 640 kişi atanmasına rağmen burada önümden 728 kişi atanmış gözüküyor 88 fazla kişi benden yüksek puanla atanan öğretmenler sanırım... sıralamalarınızı hesaplarken doğru hesaplamanız açısından paylaştım umarım faydalı olur...[/FONT]

Ogretmenler arasinda 6.yim bransm biyoloji ben tercihimi duz memurluk yaparsam siralamama nasil bakacagim

sarasota mrb orta ögretim sosyal bilimler branş sıralamam 439 bu siralama ile ne olur bu neyi ifade ediyor bu siralama neyi etkiler

....

Kadrolu atananları dahil ettiğim zaman sıralamam 35. Kadrolu atananlar dahil olmadığı zaman sıralama 8...

Son düzenleme:
Bişey sormak istiyorum, çok konuyla alakalı değil ama ben mühendis olucam bu sene de . Devlete mühendis kadrosunda başladım diyelim. Aynı zamanda basketbolcu da olma ihtimalim var mı ikisi bir arada ?

evet 1şans bizde hem memur hemde milli sporcu olan 4-5 arkadaşımız var. ve vansporda forma giyen arkadaşımızda var :) yani bi engel olmaz

Anladım, teşekkürler. Bende bir takımla görüşmeye başladım da o yüzden sormak istedim sorun olur mu diye. Çok teşekkür ederim.

sıralam TM(Türkçe-Matematik)(LİSE) 352 . hayırlısı olsun herkes için inşAllah

Arkadaslar yarım saattir bakıyorum ama bulamadım Aday işlemlerinde sıralama falan yok

Branş siralamalari

Arkadaşlar branş bazında sıralamalar nasıl oluyor EKPSSP1 Puan Türünde 78,03961 puan ile MAKİNE TEKNOLOJİSİ / BİLGİSAYAR DESTEKLİ MAKİNE RESSAMLIĞI, MAKİNE TEKNOLOJİSİ / MAKİNE MODEL / MAKİNE RESSAMLIĞI alan(lar)ında 7. sıradasınız yazıyor benimkisinde isaretlemelerden birşey olmaz demi ne anlama geliyor iyi biseymi

Üst Alt