Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Branşımdan alım olmadığı için memurluk yazacağım parasızlıktan!?

Konular
11
Reaksiyonlar
1
Arkadaslar bransimdan dogrusu tum saglikcilardan tek bir alim olmadi gelecegin garantisi yok.bransimda 3.sirada olmama ragmen memurluk yazmaya karar verdim.ilerde bir umut tekrar 2020 de ekpssye girip kendi alanimdam saglik bolumunden(onlisansim)atanabilmek icin memur iken 6 ay oncesinden istifa mi etmem lazim yoksa duz memurken istifa etmeden direk saglik bakanliginin acacagi tekniker kadrosuna direk kurumlar arasi gecis diye birsekilde gecebilir miyim? Çunku cok zor sartlarda bu bolumu kazandim ve okudum tum cabalarimin bosa gidecek olmasi beni uzuyor.2019 da kesin bir alim olacak olsa tarih belirtilmis olsa beklerim ama icinde bulundugumuz sureç her şeye gebe şuan.O yuzden yukarda belittigim sorunun cevabi benim icin cok. Cok onemli site yoneticilerinden siz arkadaslarimizdan bilgilerinize ihtiyacim var yanitlariniz cok onemli benim icin...Simdiden Allah hayirlisini herkese nasio etsin insallh🙏🎈

Kardeş bekle derim yazık etme puanına. Eğer 2 ci de de alım olmazsa düz memurluk yaparsn her türlü atanırsın.

Beklemeyi bende isterim.hemde kendi alanimdan.2019 adina alim olacagi bile deil duz memurluk dahil.

Alım olmak zorunda. 2020 de tekrar sınav olacagı a göre

Bu tercihlerin aciklamasini 2019 a denk getirip 2500 engelli kardesimizi istihdam ettik diyip alim yapmamalari imaknsiz mi acaba ??

Kpss sınava niye girmedin

Kaç tane sağlıktan aldı

Sağlık bakanlığı

Ayrı tercih yapmıştı

Pluvia

Bu sene mezun oldum.onada girdim aciklandi atanamiyorm ondan.

Yukarda sordugum sorunun yanitlayabilir misin acaba kuruma gecis yapabilir miyim istifa etmeden direk

Dorsalis Pedialis ;

Öncelikle her sınav puanı 1 defaya mahsus geçerlidir yani 2018 sınavıyla bu atamada atanırsanız 2019 atamasında ( olursa ) tercih hakkınız bulunmaz. Fakat 2020 yılında tekrardan sınava girerek 2020 atamasında hemşireliği tercih edebilirsiniz. Düz memurluj veya VHKİ kadroları hemşire kadrolarından bir alt kademede olduğu için 2020 yılında hemşirelik kazanırsanız eğer kurumuzundan muafakatname alarak sağlık bakanlığına geçebilirsiniz. Fakat sadece hemşire olarak geçebilirsiniz düz memur olarak geçemezsiniz bilginiz olsun.

Kaç aldınki kpssden

Gelmedimi bişi

Pluvia
75 aldim.gelmiyorr

birkan01
Cok tesekkurler. ama zaten duz memur olcagim icin onu soruyorm hani duz memurken 2020 sinaviyla saglik bakanligi kadrosuna tekniker olarak istifa etmeden gecebiliyor muyum?? Sonucta ikisi birbiriyle alakasiz biri saglik bakanligi tekniker digeri duz memur veya vhki oluyor mu oyle?

DOSTUM 6 ay sonra kesin alım olur yani yılda 1 defa yapılıyor en az zaten ocakda acıklarlar bende kararsızdımda dun karar verdım yazmıcam kesınlıkle abı nıe yakayyımmkı teknıkerlıgımı deymez bence teknıker alacaklardır cok tepkı alıp öncekıler gıbı olacaktır olmassa bıle en azından duz memurluk garantı olur :)

Dorsalis Pedialis

BENIMDE 7 :) yıllardır en az 14 kısı almıs 7 kesın dıooodum sokdayım neyse ıkıncı atamalarda ıns o zaman :) ben a101 e basvurdm aksam en azından atamalara kadar çalısayım :)

Dorsalis Pedialis ; Şimdi memur olarak atanırsan 2020 deki sınavla sağlık teknikeri olarak tekrar atanabilirsin. Üst dereceye atanabiliyorsun fakat aynı dereceye atanamıyorsun.

Dorsalis Pedialis
Devlet memurları 657 sayılı kanuna tabidir ve bütün kamu çalışanlarını kapsar karamsarlık yapmayın memur olarakta tercihinizi yapın ben de mebde memur olarak çalışıyorum. Atandıktan sonra kurumlar arası geçişle sınava girmeden açılan kadrolara göre ilerde sağlık bakanlığına geçebilirsiniz ayrıca sınava girip tercihle de başka kuruma geçilebiliyor

sputnik

Yani istifa edip 6 ay ay beklemeden sinava girip gecis yapabilirim saglik bakanligina tekniker olarak.yanlis anlamadim deil mi??

Dorsalis Pedialis

geçiş o kadar kolay degil torpilin varsa geçersin yoksa imkansız gibi birşey ve öyle hemen olmuyor derece önemlı geçıste br kaç yıl calısıp geçebilirsin hemen geçilmıyor

daruldarp kurumlar arası geçişten bahsetmiyor sınava girerek tekrardan atanacak arkadaş

Evet yani 2020 de ekpss ye girip.teknikerlige gecis yapmak icin ama istifa etmeden yani ay ya da sene kaybim olmadan memurken hemen teknikerlige gecis yapmaktan bahsediyorm

Dorsalis Pedialis

sımdı atanırsanız 2020 de tekrar gırıp tabıkı ıstedıgınız memurluga baslayabılırsınız hiç istifa etmedne :) 4b li memurlarda var sadece istifa edip 1 yıl bekleme zorunlulugu normal memurlarda yok

daruldarp

Vallahi 6 ay bile beklerim ama kesin mi ki 2019 da alim olacagi millet kriz falan diyor beni mi elemek istiyolar anlamadim��

Dorsalis Pedialis

önceki yıllara bak hic alım olmadıgı olmusmu ? alım olmaması ımkansız tek sıkıntı teknıkerlıge kadro acacaklarmı oda ben acacaklarını dusunuyorum cunku dpb cok tepki topladı sadece duz memurluk ve ımamhatıplı alındıgı ıcın 3 aralıkda zaten tekrar eylem var tercıh yaptıysan zaten sılemıyormussun facede bır arkadas ne yaptıysa sılememıs 95 puanı var yada 97 beklemeye karar vermıs tercıh yaptıgı ıcın silememıs :D yaptıysanız sizde silemessiniz büyük ihtimail hayırlısı olsun ne ddim kafanızı karıstırmıyım ıster yazın ıster yazmayın hakkınızda hayırlısı olsun :)

daruldarp

Tesekkur ederim kardesim.cok guzel aciklamissin.Beklemeye kararimi verdim ailemle.Imsallh hayirlisi olur herkes icin.87.5 puana bekliyecegim

Ben memurluga tercih yaptım tekrar sildim arkadasda silebilir siliniyor yani

Üst Alt