Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Branşımdan alım olmadığı için memurluk yazacağım parasızlıktan!?

@Dorsalis Pedialis Hocam siz en nihai kararı verirsiniz ama şunu söylemek istiyorum size, tercihlerinizi yapın. Memurluğa ilk adımı atın. Birikim yaparsınız boş durmaktansa. Ülkenin vaziyeti ortada. Memurluğu elde etmek o kadar kolay olmayabilir ileriki dönemlerde. İş bulmak imkansız neredeyse. Üstüne engelli olunca bir hayli daha da zor. Evet sevdiği işi yapmak herkesin arzusu olsa gerek ama acı gerçekleri de unutmamak lazım. Acizane tavsiyem tercihlerinizi yapın. Atanırsanız ona göre önünüze bakar kendi branşınız için ne yapabilirim diye kafa yorarsınız. Aksi takdirde parasızlıktan stresli günleri atlamanız zor olur. En azından maddi açıdan bir güvenceniz olur atanırsanız. Hani şöyle düşünün atanmakla geleceği garantiye almak vardır bir de hiçbir şeyi belli olmayan bir geleceğe yönelmek vardır. Para lazım cidden.

Konismalarinizdan o kadar icten ve ciddi oldugunuz anlasiliyorki anlatamm.o kadar guzel soylemissiniz ki Allah sizden razi olsun 🙂mesajinizi annemlere okudum cok etkilendim acikcasi.Elimde bir garantim olsun diyorum.nasil olsa bolumumde kacmiyor memur olup tekrar ekpss ye girerim.zaten rahatlikla bu puani aldim.2020 de tekrar denerim olursa teknikerlige gecerim olmazsa meslegim elimde kalir bisey kaynetmem🙂😊

biz mühendis olcaz tasarım mı yapçaz kağıt kürek havası dışında mesleki bi tatmin yok ben yazdım alta düz memur 2. tercihte seçenekler azalıyo hepsi istemediğin olur boşuna beklemiş olursun şansa bırakma derim

öne 14 tane yazdım gerisi düz memur ya bakma ben branşlarda takılırım oltaya ama düz memura da razıyım mis gibi deniz havası 3000 bana yeter

Dorsalis Pedialis

aynı durumdayız hocam ben tercih verdim 2. atamalarda ne olur belli olmaz ayrıca gih ten sh sınfına geçersiniz rahat olun

Onemili olan atanmak.bu devirde ne olacagi belli olmaz.vhki gih yada memur olarak atanmaya bakin.atanirsaniz basvuru yapip valilik oluruyla hastaneye gecersiniz.doner alamazsiniz ama.5 yilda 1 unvan degisikligi sinavi yapiliyor.ordan mezun oldugunuz bransa gecersiniz.ozaman doner almaya baslarsiniz.bu sene 5.ayda ek alimlarda saglik personeli alinmisti.bunuda goz ardi etmeyin...

Kolay gelsin. Ben Sınıf Öğretmeniyim. EKPSS ikinci öğretmen atamasını bekliyorum. Bu ay olmazsa büyük ihtimalle 2019 Mart ayında atama yapılacak. Aynı zamanda düz memurluk için başvuru yaptım. Şimdi düz memur olarak atanırsam ve daha sonra ikinci engelli öğretmen atamasında da atanırsam memurluktan istifa edip öğretmen olarak çalışmaya başlayabilir miyim?

Acil tıp teknisyeni var mı aranızda arkadaşlar. Ben att yim bu atama için çok hayal kurmuştum ama bütün hayallerim yıkıldı alım olmadığı için ,bende mi memur olarak tercih yapsam acaba karar veremiyorum çok üzgünüm 😭

Üst Alt