Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu da benim hikayem... [O an]

ehhe ayşe kadınn fasulyee güzel benzetmee :D maraştaa ne yapıorumm okuyorumm evet lise3 geçtimm geldimm istanbulaa her yıl gelirimm abim ablamm hepp ordaa saoll abisimm misafirrperverliinn içinn

AŞŞEGÜLL geçmiş olsun. hep dediğim gibi herkesin bir hikayesi var. hikayeler farklı da olsa bizi buluşturduğu yer aynı.ALLAH beterinden korusun.ismin gibi hep gül inşsllah.ve unutma ki en büyük ilaç dua dır.dau yı hayatından eksik etme.her zaman şükretmek için bi neden vardır.Sağlıcakla kal.

AYŞEGÜL YAZINI BİR SOLUKTA OKUDUM ÇOK ÜZÜCÜ AMA HAYATA TUTUNUŞUN ÇOK GÜZEL HEP MÜCADELECİ OL VE GÜLÜÜMSE OLUR MU KİB :)

bitanem çok geçmiş olsun hikayenden çok etkilendim. sabrına hayran kaldım. pozitfliğn fln harika. hayatta hep dimdik durman dileğiyle..

cok samimi candan hissettigin gibi anlatmıssın.paylasım icin tesekkurler.(yaa gusel olmus falan denmes sanırsam acemiyim ben daha forumda.engellide diilim.aslında gunluk hayatta engellilere cekinmeden istedigim gibi konusabiliorum.yuzyuze olunca yanlıs anlasılmaktan korkmuo insan.bi de yazının kalıcı olması urkutuo insanı sozlerini 3-5 kere tartıo tam soyleyemio icinden geldii gibiii...Mesela ben hikayeni okuyuncaa cok guzel olmuss dedim..ama ilk tepkimi yazmak yerine kastım kendimi iste biraz.)
gusel yarınlar herkesee..

kız ben seni yerim yerimm.. :D bu yaşta bu kadar pozitif olabilmeni alkışlıyorum canım benim..yüce rabbim o güzel gönlüne daha fazla dahada fazla yaşam aşkı versin gülümm..hayatındaki herşey gönlünce olsun tatlım..

çoookk teşekkürlerr olduğumuzz kadarr olmayaa çalışıoruzz iştee hayyattaa en gsell şeyy sana acı aci gülümseyenn hayataa dönüpp senmisinn bana gülenn diee onuu bastıracak bii kahkahaa atmakk benn bunuu başardığımaa inanıorumm sorunlarım yok mutluyumm :D

Yolunda, bahtında açık olsun Ayşegül.

SLM AYŞEGUL HIKANEYENI OKUDUM ANLAŞİLAN SENDE BU GENC YAŞİNDA HAYATLA DALGA GECMESİNİ ÖGRENMİŞSIN :D ASLA IZIN VERME HAYATIN SENIN LE OYUN OYNAMASINA BIRAK ONU SEN ONUN LA OYNA CANIM ARKADAŞIM COOK AMA COOK GECMİOLSUN HAYAT DEVAM EDIYOR SALICAK LA KAL :D :D :D

aşşegüll hikayeni okudum, herkesin başına gelebilecek birşey tabiki ama küçücük yaşta bu sınavdan güçlü bir şekilde geçmenden çok etkilendim. Umarım yaşamında ağır olan bu sınavın son olur. Huzur, Sağlık ve Mutluluk peşini bırakmasın bu arada umarım annenin sağlık durumuda düzelmiştir.

aşşegüll' Alıntı:
çoookk teşekkürlerr olduğumuzz kadarr olmayaa çalışıoruzz iştee hayyattaa en gsell şeyy sana acı aci gülümseyenn hayataa dönüpp senmisinn bana gülenn diee onuu bastıracak bii kahkahaa atmakk benn bunuu başardığımaa inanıorumm sorunlarım yok mutluyumm :D

inanması mı kalmış bunun artık :D hale bak yaaaa :D

ilahii ayşegül yaa çok hoş yazmıssın hikayeleri okudukça aslında birbirine benzediğini görüyorum:)bikere geçmiş olsun geçmiş zaten:Dbende aynı senin gibi ameliyet sonrası her gelenin eline bakıyordum ne getirdi diyee:)meyve suyu çıkınca paketten çok kızıyodum:Dbide muz vardıı:Darkadaş şimdi farkettim hastanelerin etrafı muzcu,büfeci,ve çiçekçiden ibaret:Dne var sanki loptop hediye getirselerdi:Dcnm benim mutlu olman dileklerimle

Ayşegülcüm çok geçmiş olsun gülümseyerek okudum bir an kendimi flim izlerken ki gibi oldum...:)bundan sonraki hayatında kazasız belasız mutluluklar diliyorum...:D canım benimmm....:)

Hepimizin ALLAH Yardımcısı olsun...

Selamlar. Kardesim Büyük geçmis olsun, Hikayende tüylerim diken ,diken oldu. Verilmis sadakan varmıs , o garip garip bakanlara sen bosver, hayatını yasamaya bak. Hepimizin ALLAH Yardımcısı olsun... iyi günler.

ALLAHIM üzünden gülücükleri hic eksik etmesin canim

harikasın ayşegül bu yaşta bu akıl tüm güzellikler senle olsun ....söylenecek bi şey kalmamış bize sen çözmüşsün zaten hayatı..

Geçmiş olsun canım kardeşim...Hayat bu neyin ne zaman,ne sekilde karsimiza cikacagi belli olmuyor...

bende kurşunlandığım gün adam silahı dizime dayadı oturur vaziyetteyken kurşunu sıkınca yeni almış olduğum rodi marka kot pantolon için bağırmıştım lan pantolonu yetttın ş***fsiz diye kalkıp adama vurmaya çalışmıştım demekki herkeste boyle takıntı oluyor:D

SUUU......BİR DAMLA SU... DÜNYALARI ISLAYACAKTI O BİR DAMLA SU....YAĞMURLAR YAĞDIRACAKTI ..........

CİĞERLERİM KÖZ GİBİ YANIYOR ATEŞLER İÇİNDEYİM.... O BİR DAMLA SU SÖNDÜRECEK ADETA KORLAR İÇİNDEKİ BEDENİMİ......

KAZA GEÇİRELİ 7 YILI GEÇTİİİ .. O SUSUZLUK HAALA İÇİMDE CİĞERLERİM HAALA YANIYOR... DOYAMADIM DAHA SANKİ SU İÇMEYE...

AŞŞEE kardeşim yazını okurken çölde bir damla suya milyonlarca seraplar gören bir insandım sankii...

evet bende senin gibi aylarca hastahanede yatan birisiyim... ve geçirmiş olduğum 43 ameliyat var... her ameliyatta narkoz... anastazi uyuşturucu vs..vs... ve hiç bir şey yemek yok su içmek yok ... aynen senin gibi yalvardım görevlilere ama duyan olmadı...

bazen yüzümü sileceğim bana bir gazlı bez ıslatın verin derdim... gazlı bezi ıslatıp iyice sıkarlardı suyunu sonra bana verirlerdi... bir damla su düşse ağzıma o bezden sanki ıslanacaktı bütün benliğim... ama yok olmadı... onca yıl geçti aradan sağlığıma kavuştum şükürler olsun ama ciğerlerim haala yanıyor bir damla su diye... ve seni çok iyi anlayabiliyorum...

kusura bakma uzun yazdım ama bunları yazarken gözlerimin önünden fil şeridi gibi tekrar geçti yaşadıklarım.. zaten bir an olsun gitmiyolar gözümün önünden gerçi ...
ama yazını okuyunca gerçekten bir daha yaşadım o anları ve yine susuzluğumuz hissediyorum... susuzummmmm....

allah bir daha öyle acı günler göstermesin ne sana nede bir başkasına... hayatının devamında mutluluklar dilerim kardeşim... henüz yaşın çok genç ve dinamik birisin azminden dolayıda tebrik ediyorum seni....ilerki hayatında sonsuz başarılar diliyorum...

geçmiş olsun arkadaşımmm hayaT süprizLerLe doLudur...

sana büyük geçmış olsun diyor ve seni kutluyorum sen yaşamak için o zor olan hayatı kolaylaştırmışsın bundan sonraki yaşamında sana başarılar diliyorum. şunu hiç unutmaki hepimizin hayalinde çocukluğumuzda yapamadığımız yanı eksik kalan birşeyler var ama hepimiz bunu hayalımızde canlandırarak aştık sanıyorum.

çok geçmiş olsun yaşama sevıncıne hayran kaldım

harıkasın.....

Üst Alt