Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu dünyada hiç yüzüm gülmedi...

algea

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
3
12 sene hiç istemediğim bir meslekte çalıştıktan sonra bipolar nedeniyle malulen emekli ettiler. Emekli olduktan sonra bilgisayar üzerinden iş yapabilirim diye programlama mesleği öğrendim. Dış bağlantılarım ile yaptıklarımı satmayı düşünüyordum. 2020 den beri uzaktan çalıştım. Bununda başaramadım buda yarıda kaldı. Şimdi kullanılmaz hâle geldim.

Bu dünyada hiç rahat yok. Emekli oldum diye sevinemedim. Sanmayın çalışmayanana para var. Eve döneyim tekrar birşeyler yapmam gerekecek. işin içinde para olunca insan herşeyi yapıyor ve ucuz iş gücü. Ben bu feleğin tekerine çomak sokayım. Ölmeden rahat yok. Dertleşmek istedim

Kendinle hayatla barışık olmaya devam et geçmişte başarmamış olman gelecekte olmayacak anlamına gelmez vazgeçmemek gerek @algea

🤲 Hakkımızda hayırlısı olsun.

Bu kadar da değil arkadaşlar. Bakım evinde bile çalışayım dedim. Fabrikadan beyaz eşya ayakları için conta getiriyorlar iş basit çapaklı contaları ayıracak sonra conta pullu saracak, saydıktan sonra torba içine atacaksın ve bunu haftanın 5 günü yapacaksın. 2 hafta sonu para geldi. Tam Kemal Sunal işi. 700 TL verdiler diye imza attırdılar. Gelen para 600 lira ırgat işi tam. Ben anladım dönen numarayı bir şey demedim. Bir arkadaş sormuş ne oldu diye, çalıştığınız kadarını veriyoruz diye susturmuşlar. Bir daha tövbe yaparsam ırgatlık işini bakım evinde. Şimdi Annemin eve getirmesini bekliyorum. Vesayet çıktı inisiyatif onda. Son olaylardan sonra korkmuş ve son tehşisimden dolayı da 1 sene orada tutacağım diyor başka birşey demiyorum 54000 lira aylık para veriyoruz. Öyle Annemin korkuları için cebimizden para gidiyor. Sana vereyim o parayı ilaçları içmek konusunda sorun çıkarmam doktor kontrolüne birlikte gideriz diyorum. 73 yaşında yaşlı kadın hiç geri adım atmıyor. Benim son durum bu. Bugün izinli çıkartılar derdim kendime yeter. Konuşacak birisi aradım. Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim

Üst Alt