Çukurova Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı 2. öğretim.Herkes için hayırlısı olsun.Başarılar.
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
internette hem bölümde hangi derslerin olduğu yazıyor ben incelemiştim tercih yapmadan önce.Anadolu ünivers,tesi dış ticaret tercihim tutmuş.Acaba nasıl bölüm okuyan var mı dersler zor mu ?
Bilgilerinizden dolayı çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.Önemli değil her zaman : )
Kayıt aşamasında hatırladığım kadarıyla size bir tarih veriyorlar önce internetten kayıt oluyorsunuz. Sonra engelli raporunuzla birlikte açıköğretim bürosuna gidiyorsunuz. Bu sizin harç ücretinden muaf tutulmanızı sağlıyor. Ve isterseniz sınavlarda ayrı bir sınıfta girmenizi de sağlıyor sanırım. Harç ücreti geçen sene 205 liraydı. %40 ı geçiyorsa raporunuz dediğim gibi bundan muafsınız. Diğer istenen belgeleri falan zaten öğrenirsiniz..
@sgurkan ben de bildirmemiştim osymye ama muafım harç ücretinden yani hiç vermedim. Raporunuzu kayıt olurken gösterin.