Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu site neden vazgeçilmez?

ben bu siteyi seviyorum çünkü benim için bir sitede olması gereken ilk önemli kural,site çalışanlarının anlayışlı,kibirsiz,iyi niyetli insanlar olmalarıdır ve bu sitenin çalışanlarından çok ama çok memnunum,bazen açtığım konuları kapattıkları için üzülüyorum ama onlarda haklı,konu konuluktan çıkıp yersiz tartışmalara dönünce haklı olarak kapatıyorlar,geçenlerde yine bir açtığım bir konu kapatılınca ,sitenin genel yayın yönetmeni bülent beye neden böyle oldu diye bir soru mesajı gönderdim,açıkçası pek bir cevap beklemiyordum ama kendisi onca uğraşısının içinden banada zaman ayırıp cevap verdiğinde çok memnun oldum,demek ki bizlere yukarıdan bakılmıyor bizi bir arkadaş gibi görüyorlar,bu sitenin kuruluşunda ve devam eden süreçte emeği geçen herkese yürekten teşekkürler

Bu site ortak kaderi paylaşan insanların buluşma noktası. Ortak sorunlarımızı paylaşıyoruz.
Neden vazgeçilmez. Bilgilendirme, dost edinme, moral bulma... platformu olduğu için.
Anlayacağınız bizden biri.

Efendim öhhü öhhü :)
Bu sitede Mevzuta arayan mevzuat buluyor. Evlenmek isteyen eş buluyor, aş isteyen aş buluyor iş isteyen iş buluyor, bazı arkadaşlar evliliklerinide burada yapmış,

daha ne olsun.????

elimizin altında iyi bir klavuz.google gibi bişey.aradıgın sorunun cvbı bulunuyor.arkadaşlıklar ve üst yönetimin yaklaşımları,sanal alemde aile ortamı yakalanmış.bunlar yeteri kadar geçerli sebepler bence..teşekkürler tekrar kuranlara..

Oldukça eski bir üye olarak bende bu siteden çok şey kazandım.. Daha önce engelimle ilgili bir çok şeyden biahberdim.. Ne sağlıkla ilgili nede haklarımla ilgili hiç bir şey bilmiyormuşum meğerse.. Çok şey öğrendim bu sitede.. Ne zaman bir sorunum olsa bir kaç kelimeyle buraya yazmam yeterli oldu hep herkes bir cevap aradı yardım etti. Ve bunun yanı sıra çok güzel insanlarla tanıştım güzel dostluklar kurdum.. Bir insan daha ne ister..
Şimdi gelinde siz vazgeçin bu siteden.. Teşekkürler sevgili Oturanboğa..

bağimlılk yaptı matay beye katılyorum...... Bağımlılık yaptığııı kesinnn:)

ben 1 senedir üyeyim kendimi buraya ait hissediyorum sanki. yabancılık çekmiyorum. hastalığımla ilgili birçok şeyi burada öğrendim. iyiki engelliler.biz var.

1)Sitenin en önemli özelliği engellilerin her türlü sorusuna kısa sürede cevap vermesi.
2)Üye sayısının çeşitliliği ve fazlalığı da bir avantaj,çünkü sizin bir siteden
beklentinize cavap verecek arkadaşlar bulmanız her zaman mümkün oluyor.
3)Yöneticilerin siteyle aktif olarak ilgilenmeleri.

Gelin bastıralım bu siteden bir milletvekili çıksın olmazmı diyorsunuz?? neden olmasın... yeterki etkinligi bilinçli kullanılsın. mesela kamuda çalışanlarda belirli bir özür oranlı perosnel çalıştırmaıs gerekiyor ee bu kanun neden melicse görede düzenlenmesin 550 vekilin %5 şi engelli olçak gibi olmazmı yani??? samimi ise meclis bunu yapar.!!!

Kendim gibi bir çok arkadaş tanıdım. Güzel dostluklar kurduk. Daha önce bilmediğim sağlık ve haklarımızla ilgili konuları öğrendim. Artık öyle bir alışkanlık yaptı ki bu site girmeden yapamıyorum. Burada çok güzel vakit geçiriyorum. Teşekkürler Bülent bey.

önceliklen bi siteyi yada daha genis kapsamda acalım bir mekanı bir evi yada bir is yerini cazip yapan önceliklen ordaki sıcaklık ictenlik vede sonrasında kendini oraya ait hiissedip rahat konusup anlatıp dinleyip dinledindigini icten hissedebilmektir...vede galiba burda bu ögeler var ..vede bencee en önemlisi kisiler burda kendi gibi hayatın kaderin oyununu beraber yasadıkları arkadaslarlan daha iyi anlasıp en azından beni anlamalı mantıgılan bakıp olaya daha relax konusabiliorlar...cünkü dünyası tozpembe bazı insanlar sadece evet evet hıhı deip 15 dkka yogunlasıp sonra hayata kendilerini bırakıp engelli bireyleri cok umursamazlar ama burda herkes dinlior cünkü herkesin bir gizli yarası var vede kendilerini karsılarındaki insanlarda buluorlar tsk ler cok konusmusum yaa :)

Siteye sadece işi düştüğü için, yada mevzuatla raporla vs.. sorunu olduğu zaman girenlerden değil, her zaman ve diğer insanlara ihtiyaçları olduğu birşeyde yardımcı olmak yada bilgi vermek vs... düşüncesiyle de girmek lazım diye düşünüyorum.

neden mi? kısa ve öz yanıt vereyim -----> bizbizeyiz de ondan... :)

Yok abi ondan değil ben buradayım ya ondan vazgeçilmez burası :)

uzuuunn bir aradan sonra merhaba ,iyi geceler,sayfanın renklerine ve de tasarımına bayıldım mavi tonlarını hep sevmişimdir..sevgiler..

bu sitenin vazgeçilmez olmasındaki sebeb kader ortaklarımızın bir araya gelip rahatça dertlerimizi paylaşmamız bilgi alış verişinde bulunmamız sosyal faliyetlerimiz ve haklarımızı en iyi şekilde öğrendiğimiz yer olmasıdır .....

bu site yi seviyorum kelimelerle tarifi yok

bugün üye oldum.ve istediğim,aradığım ve aklımda kalan sorularımın yanıtını burada görüyorum...Bence süper bir site...Sitedeki emeği geçen arkadaşlara başarılar dilerim.

bu siteyi seviyorum bende güzel eğlenceli bilgi edinmek için birebir iyi ki varsınız arkadaşlar

Ya sneelerdir vazgeçilmz vazgçilmz ama ben sıkılmaya başladım bu siteden acaip bi şekilde:)
sanki bi şeylr hep kısır döngüye sarmış gibi:)
olay aynı. sadece birileri gelior gidior.
Adını koyamıorum. acaba tembellik gunlerimi mi özledim. Şöyle saçmaladıgım doyasıya gemi yolculugu yaptıgım günleri mi bilmiyorum.
Kimler geldi kimlr gitti.
Kervan değişik ama hikayede dğişen bişi yok.
sayı arttı ama bişiler farklılaşmadı.
Garip bir boşlugu var sitenin.
Gemi çalışmıor ondan mı acep?:)

Başka yerler de aynı mı acaba?
eylem yok. savaş yok. kavga yok. tadı yok:)

Her ne kadar her seferindede girmicem diye kendimi zorlasamda kesin bi şöyle girip bakı buluyorum kendimi :rolleyes:

Kendimi daha iyi hissediyorum vazgeçemem bakmadan geçemem.

her şeyden önce seviye diyorum ben,burda uzun zamandır olmamdaki en büyük etkenlerden birtanesi. 35 yıldır aynı ilçede yaşamama rağmen ve son derece sosyal ve aktif bir hayatım olmasına karşı,hiç kendim gibi bir engelli arkadaşım olmadı,ya ilçemde oturan yoktu yada ben görmedim :)
ama burda çok güzel insanlar tanıdım, benim gibi. aynı düşünceleri paylaşan ve aynı duygular içerisinde olan.düzenlenen organizasyonlar sayesindede bir araya geldik inanılmaz güzel anlar yaşadık.tüm bunlar bu site sayesinde olmuştur. daha vereceğim çok neden vardır neden burda oluşuma dair. burda olmaktan son derece memnunum.

Bu sitenin aktif olmasının sebebi güncel olaylara yer vermesi yaşama dair sorguladığınız tüm soruları site yöneticilerinin ciddi bir şekilde yanıtlaması, insanların duygu ve düşüncelerini paylaşarak ortak birliktelik sağlanması böylelikle ortak hareket etmek için güçlü zeminin oluşturulması. Burada olmak keyif ve huzur veriyor insana...

Üst Alt