Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu sitede neler yaşadınız? Bu sitenin yaşamınızdaki yeri nedir?

Sirine

Aktif Üye
Konular
49
Reaksiyonlar
0
sevgili üye arkadaşlarım sitede neleri kazandınız neleri kaybettiniz, neler yaşadınız? Neler öğrendiniz?
kısacası bu site yaşamınızda neleri değiştirdi?

Ben...
tesadüfen buldum....
benim için süper dostluklarımın başlamasına vesile oldu....

Iyiki üye oldum....sitede emeği geçen herkese teşekkür ederim çok süper bir fikir bu sitenin kurumu bunun için büyük patron oturan boğa bülente teşekkürler...
Ben bu sitede oldukça mutluyum....

bu siteyi yakalşık 1 yıldır takip ediyorum. aslında takıntı oldu. hergün mutlaka uğruyorum. arkadaşların dünyasını burdan takip etmek güzel. çözüm önerileri, haberler iyi. bu siteden hiç arkadaş edinmedim.

Bu sitede ne zamandan beri bulunuyorsunuz?

Siteye üye olalı 6 ay bile olmadı.Tertibatlı aracı bulunan bir özel dersane arıyordum.Karşıma engelliler biz sitesi çıktı.Birkaç hikaye dikkatimi çekti.Hatta aradığım şeyi unuttum...:)Üstünkörü üye olayım dedim.Rumuzumu bile yanlış girmiştim.Minik bir ricanın hemen yerine getirilmesi beni çok mutlu etti.Oturan boğa'nın bu duyarlı titizliği, burda kalmamda en büyük faktördür.Bu kısım çok mu uzun oldu? evett... :roll:

sitede neleri kazandınız neleri kaybettiniz?

Kaybettiğim birşey yok.Onu zaman gösterecek.Kazandıklarıma gelince güzel insanlar tanıdım.Bunlardan biri firuze...

ne gibi güzel/kötü şeylerle karşılaştınız ?

Güzel olan kimi yorumlardı.Özellikle andante,bayke ve kuyucak takip ettiklerim arasında.Bir de spastik arkadaşımızın kalemi ve kelamı çok güçlü diye düşünüyorum.Karşılaştığım güzellikler bunlar.Yorumum bittikten sonra keşke şunu da yazsaymışım diye hayıflanacağımı biliyorum ama aklımda kalanlar şimdilik bunlar.

Karşılaştığım kötü şeyler?

Siteye ilk girişimde sohbet odasına bakmıştım.Sanırım saati değildi muhabbetin. Konuşmalar bana çok itici gelmişti.Birkaç kez tekrar girdim ama seviye yine aynıydı.Bir daha girmedim.
Forumlarda birçok kişinin "ben daha iyi bilirim" ci tavırları ,başka düşüncelere kapalı anlayışları , yazım ve noktalama hataları :) beni rahatsız eden şeyler arasında.Bu maddeyi de "kötü şeyler" arasına alabilriz değil mi? :roll:

Neleri ögrendiniz?

Öğrenmek kolay değil,şimdilik hazım aşamasındayım... :)

İkinci baharı tanıdığıma memnun oldum.Dobra insanları severim.Ben de olmayan bir haslet...Ben kendimce doğruyu söyleyene kadar eğilirim bükülürüm.İkinci bahar arkadaşımız bıçak gibi...Kendisini çok iyi tanıdığım söylenemez.Ama bir parça onda kendimi buluyorum.Bende olmayan kendimi...

Şimdilik buu... :roll:

bu siteyi tesadüfen buldum inceledim yazarlarını okudum çok beğendim üye olmam gerektiğini düşündüm ve oöldum iykide olmuşum mutluyum :)
çok sey öğrendim öncellikle engellilere verilen değer çok güsel yöneticelere bununu için tşk ederim böyle bi site yaptıkları için
güzel arkadaşlıklar edindim çok kişiler tanıdım paylaştım konuştum gülüştüm :) her güsel şeyin bi kötü tarafıda oluyor malesef bazı kişiler çok çirkin sözler sarf ediyor tabi hakkettikleri cezayı alıyorlar
burada olduğum için çok mutluyum insanın evi gibi burası pcyi açar açmaz burayı tıklıom inanmazsınız :) bağımlılık yapıyo yavvv:)

bende bu siteyi tesadüf buldum ve üye oldum o zamandan bu yana bu siteyi girmeden yapamiyorum .
bu sitenin bana getirdikleri hic duymadigim hastalik ve engelleri ögrendim arkadaslarimin yasadiklari basta beni cok etkilemisti okurken gözyaslariyla okuyordum zamanla baktimki arkadaslar kendilerini cok en ufak seylerle mutlu olabilmesini biliyorlar ve sükrediyorlar simdi o kadar etkilenmiyorum Allah her seyin beterinden korusun .
Burda kendimi buldum bilmiyorum cok rahat hissediyorum emegi gecen herkese tesekkür ediyorum

Bu sitede ne zamandan beri bulunuyorsunuz?
site de sanırım 3yıl olucak.tesadüfen üye oldum.
google dan arama yapmıştım.engellilerin bir araya toplandığı bir yer olduğunu bile düşünmemiştim.

sitede neleri kazandınız neleri kaybettiniz?
ilk mesajımda ,bana cevap yazan arkadaşlar''hayatını değiştirecek her şey daha güzel olucak..'' gibi mesajlar yazmışlardı.
bende inanmıştım bir mucize bekler gibi,
sanki iyi olucağım bir formül vericeklermiş gibi :!:
tabi mucize olmadı :lol: bu benim o anki ruh halimle alakalıydı .
fakat çok güzel insanlar tanıdım,hayatla,kendiyle,insanlarla barışık.
çok şey öğrendim bu insanlardan ve seviyorum bu insanları.
oturan boğa,kalem,anti,bayke,grafiker.
başka da arkadaşım yok zaten :cry:
kaybettiğim bir şey yok olsa da kızmıyorum kendime.
pişman olduklarım var.

ne gibi güzel/kötü şeylerle karşılaştınız ?
kötü bir şey ankara buluşmasında yaşadım.
beklediğim bir şeydi,ama ihtimal vermiyordum.zaten yoksaydım.

güzel olan ;
mezopotamyalı kederi çok zarifsin :lol: i
ilk günden açık söyleyim ne hoş hatun demiştim resme bakarak(kıskanmıştım).
şimdilerde yazdıklarınızı severek okuyorum .
kendine güvenen,demir gibi dost birisiniz sanırım.
dilerim tanışırız :wink:
neleri öğrendim?
insan engelli ,engelsiz tek başına ve çok çaresiz.
sakatlar halet-i ruhiyeleriyle zor insanlar.

Bir sene kadar oldu bu siteye üye olalı..

Eskiden düşüncelerimi, sahilde olan, yan yana duran beş palmiye ağacıyla paylaşırdım..Her birine isim bile vermiştim..
Eski dostlarımın/sevdiklerimin adları bunlar..İnsan alırken doluyor, boşaltması, aktarması gerek..İnsan kendini en çok
başkalarına düşüncelerini aktarırken öğrenirmiş..Şimdi buraya aktarıyorum..Sahildeki ağaçlar da bu deliden kurtuldular..

Epey dostum oldu..Tanışmak istediğim çoğu insanla tanıştım..Kafaları çektik yada çay sohbeti yaptık..İki kişi kaldı:
Baben Baba ile, içimdeki şeytanların Avukatı İkinci Bahar...Malum biz amigo ruhluyuz..Bazen içinde bulunduğumuz toplum
yanlış bile yapsa onları görmeyiz..Yanlışlarına bahane buluruz..Fakat ikinci bahar'ın öyle bir derdi yok..İyiki de yok..
Mezopotomyalı ise melenkolik yanım benim..Gülerken dertlenmeye bu kadar hızlı geçebilen başkasını tanımadım..Yaşamını
bi sahil kasabasında devam ettirirse söz gidip göreceğim onu..Kabul ederse çayda içeriz..Kabul etmezse uzaktan bakarım.

Birde kazandığım anda, su gibi akıp giden Sanem'cim var..Saymadıklarımı sonra sayarım..

arkadaşlar bende bu siteye 23 mart 2008de üye oldum yani birçoğunuza göre ben yeniyim galiba :oops:
bu siteye nasıl üye oldum benim ilk adresim masumdu site hakkında hiçbirşey bilmiyordum siteyi tabiki tesadüfen buldum şu sakatlık maaşı ile ilgili araştırma yapıyordum nette google den sakat falan filan derken forumda gördüm o bölümü ve üye oldum birde üf yaa dedim hiç sevmem üyelik için uğraşmayı bişey okuyup çıkcam demiştim :D bakarken öyle bir sardıki beni chatine girdim ordan bikaça arkadaşla sohbet ettim sorular sordum,çok yardımcı oldular.sonra ne yapsam beğenirsiniz ben kullanıcı adımı hatırlıyorum şifreyi bi türlü hatırlayamadım ve 23 martta bunu açtım :lol:
of puf diyerek açtığım ilk ismin şifresini unuttum ama bunun aktive edilmesini sabırsızlıkla bekledim :wink:
sitede ne gibi güzel kötü şeylerle karşılaştım?
öyle samimi öyle içtenki herkes sanmıyorum kötü bişeyle karşılaşan olmuşmudur?
neleri öğrendim?tabiki daha fazla allah a hamd ve şükretmeyi öğrendim,yürüyemese bile mutlu olanlar varmış,okumak için mücadele etmişler bunları öğrendim,hayata biraz geç kaldığımı öğrendim sayelerinde ama artık hiç niyetim yok bırakmıyacam hayallerimin peşini bukadar kolay değil yaşamak mutluluk oturduğum yerden gelmiyor..
kimleri tanıdım tabiki ilk önce UMUDUN u onun sayesinde birazcık öğrendim bişeyler burdan ona çok teşekkür ederim...mezopotamyalı kederi,jsparrow,miko,nurmerve,erol ve arzu şimdilik aklıma bukadar geliyor...
mutsuz olduğum birşey yanlış anlaşıldım bir arkadaş tarafından çok üzgünüm ama beni dinlemesi gerekti..benim kimseyi üzmek gibi bi niyetim yoktu sanal bir arkadaş olarak düşünmüştüm kendisini yeni üye olduğum için belkide..
keşke dedim evet hatta keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dedimm keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeee daha önce üye olsaydım buraya..neyse zararın neresinden dönersek kardır değilmi? :twisted:
son olarak bu sitenin hayatımdaki yeri çok büyükk çok özel bağımlılık yarattığını söyleyenler doğru söylüyorlar ama bu kötü bi alışkanlık değil..kuzenimede anlata anlata bağımlı yaptım hemen üye oldu benden çok giriyo artık 2gün önce pc bozulmuş ondan öncede köye gitmiştim cumartesi günü öğlene kadar tek aklımda olan siteydi acaba ne yazdılar?bana yorum yaptılarmı?internet kafeye gidecektim okadar yani...heleki günlük yazmak çılgınlığıma inanamıyorum,ilk aşkımı anlattım hemde en saf duygularıma kadar :oops: :oops:
şimdi site toplantısına katılmak istiyorum inşallah haberim olur ve allah nasip eder aslında yazılacak çok şey var ama çok uzun olduğunun farkındayım...BU SİTEYİ BİZE SUNAN OTURAN BOĞA BÜLENT ABİME BAŞTA OLMAK ÜZERE EMEĞİ GEÇEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER VE DUALAR EDİYORUM..

Kuru kuru çay içirmem sana Kuyucak... :wink: Bir partizan böreği yaparım aklın hayalin dururr... :) Şu sahil kasabası için dua et bana...

Bu siteyi tesadüf eseri buldum.5 yıl önce tezim için engelliler ile ilgili bilgi arıyordum,karşıma çıktı,o gün bugündür buradayım.
Engelimle ilgili bir çok şeyi bu sitede çözdüm,kendimi kabul ettim,çok fazla engelli tanıdım,daha önce engelli gördüğümde kaçardım,ama bu sitedeki engellileri tanıdıktan sonra ve tezimi hazırlarken engellilerle yaptığım görüşmeler sonunda bir çok kompleksimi yendim....Ayrıca
bu sitede çok güzel dostluklar kurdum...5.yıl bitti ve ben hala buradayım,burada kendi evimde ve çok rahat hissediyorum....Bakalım daha ne kadar buradayım...

Mezopotamya kederi sahil kasabasından ben de istiyorum,bana da dua edin lütfen... :(

google amcada gezerkene buldum (o zaman çevirmeli bağlantıdan giriyorduk günlük 1 saat :) )
engelimle,engellilerle ilgili bi çok şeyi öğrendim
bi gün bi profile baktım bi msn ekledim..ruh ikizimmişti meğerse .. ama kavuşamadım..
bi iftiaya uğradım .. ( hallettik gitti..)
öğrendim,öğreneceğim daha çok şeyde vardır buna eminimm

Merhabalar.
Ben bu siteye, bir radyoda ki, sunucu arkadaşımdan duyduktan, 4 ay sonra, 16. 01. 2008 de, üye oldum.
O arada, 2 ay hastanede yattıgım için girememiştim, ama şimdi fırsat buldukça girmeye çalışıyorum, çok bulamasamda bu fırsatı.

Siteye iyi'ki üye olmuşum hastalıga karşı dayanma gücümün bittiği bir zaman benim gibi, bir çok arkadaşın oldugunu tek ben bu kaderi yaşamadıgımı gördüm.

Ve önce bülent küçük arslan'a böyle bir sevgi çatısı altında bizleri topladıgı için teşekkür ederim.
Ve sonrada, bülenter0506 ya, mehmet y. ına ve aytaç y ve umudun' na bana verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ederim.

Sitedeki bütün üye arkadaşlar hepinizi seviyorum ve asla pes etmeyin.
Ayrıca siteden hastalıgım hakkında çok yaralanıp bilğimde oldu...

5 ay kadar önce, sitenin üyesi olan bir arkadaşım verdi sitenin adresini. Önce onun yazılarını okuyordum, sonra neredeyse sitedeki tüm forumlarda yazılanları yaladım yuttum. Profilleri görebilmek için üye olmam gerekiyordu. Hemen hemen her gün girerek, yazılıp çizilenleri okuyor, zaman zaman ben de bir şeyler yazıyorum. “Engelli” sözcüğü Vikipedi’de “Doğuştan veya sonradan meydana gelen hastalıklar, sakatlıklar (vücudun görsel/işlevsel/zihinsel/ruhsal farklılıkları) öne sürülerek, toplumsal/yönetsel tutum ve tercihler sonucu yaşamın birçok alanında kısıtlanan, engellerle karşılaşan kişi.” Olarak tanımlanmış. Çok güzel bir tanım bence. Bu sitede engellerin nasıl aşıldığını, ya da aşılmaya çalışıldığını, doğuştan veya sonradan meydana gelen hastalık ya da sakatlığı bulunmayan kişilerin, yapamıyorum, beceremiyorum, önüme hep engeller çıkıyor, kendimi iyi hissetmiyorum, mutsuzum hayattan zevk almıyorum gibi şikayetlerde bulunmaya ve şımarıklık yapmaya haklarının olmadığını öğrendim. Şeyy aslında bunu ben zaten biliyordum da, bilmeyenlere siteyi referans gösteriyorum.

Sitenin imajını zedelemeyelim

Ben sitenin yeni üyelerindenim ama sitenin imajını zedeleyenler var.sitenin amacının engellileri bilgilendirmek olduğunu biliyorum ama bunu kavramayan insanlar lütfen birilerine zarar vermesin ,rica ediyorum.bazıları engelini kabullenmiyor ve başka arayışlar içine giriyor.aradığını başka yerde arasınlar lütfen...

bu siteyi minik bebeğim daha yaşarken tanıdım onun hastalığını araştırırken....

üye oldum çünki burada hayatını en temiz yönüyle aktaracağına inandığım temiz yürek ve kalpler olduğuna inanarak evime bilgisayar aldığım ilk günden üye oldum.hayatımızın nekadar anlık olduğuna ve anı yaşadığımıza inandığım için üye oldu...

ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM....
KALBİ TEMİZ PEK ÇOK İNSAN TANIDIM...
ARKADAŞLARIM OLDU....
ZOR GÜNLERİMDE BANA DESTEK ÇIKIP HEP UMUT KAPISINI AÇMAMA YARDIMCI OLAN...

YÜREĞİ GÜZEL İNSANLARA
YÜREĞİ TEMİZ ARKADAŞLARIMA VE SİTE SAHİBİ OLAN HERKESE .....
ÇOK TEŞEKKÜRLER...

bu siteyede ne zamandan beri bulunuyorsunuz ?

26 haziranda sanırım 3. yılım dolacak.. fosil üyelerdenim ben de :) Kendim engelli değilim. İşitme engelli bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine üye oldum siteye..

sitede neleri kazandınız neleri kaybettiniz ?

empati,
sevgi,
saygı,
hoşgörü...

Kazandıklarımı anlatmakla bitiremem sanırım.. Bunun başında kurduğum dostluklar geliyor.. Ailem kadar, belki onlardan da yakın bulduğum dostlarım oldu.. Gün geçtikçe çemberimiz genişliyor.. "Biz" oluyoruz sevgiyle..

Kaybettiğim şeylerde oldu elbet.. insanların diğer yüzlerini gördüm.. dostlarım sayesinde bunların da üstesinden gelmeyi bildim.. İyi ki varlar.. :)

bütün bu güzelliklerin dışında diyebilirim ki; Hayatımın en büyük kazık(lar)ını da bu sitede yedim..

sözün kısası bu site bir hayat tecrübesi benim için..

Sitenizin benim için anlamı çok önemli şünkü ben bu sitenin içinde gezmk
ten mutlu oluyorum yoksa magazin haberler beni çok sıkıyor
ama burdan aldığımbilgiler ve öğrendiğim konular beni mutlu ediyor
sitede emeği geçen herkese çok teşekür ederim bilgi sayarın yabanancı
sıyım ama sizlerin düşünceleriniz duygularınız bizede moral oluyor

Soru sıralamasına çok da dikkat etmeyerek ve uzun yazan biriyim olabildiğince az imla hatası yapmayı umut ederek,bir şeyler karalamak istedim.(Dakka bir hata bir :shock: bu kadar uzun cümle kurmaaaaaaaa diyorum kendime ama huylu huyundan vazgeç(e)miyor)

Mesaj sayısı:602(bir zamanlar bir çok ciddi forum başlığını okuyan ve yazan birinin mesaj sayısı için oldukca acımasızca ama nedenini biliyoruz ve saygı duyuyoruz…sorun yok)
En aktif olduğu forum:site albümü(uzun zamandır kalem oynatmadı,bir zamanlar çok aktif olduğu bu sayfada)

Siteyi ilk engelli arkadaşım olan dilemmadan duyup üye olmuştum.Her sabah işe gelir gelmez nette ilk açtığım yer bu siteydi karış karış okurdum.Bize ait bir dünyada bizden insanlarla ve dostlarla olmak çok güzeldi.Sonra buluşmalar yapmaya başladık ve yapılan buluşmalara katılmaya.Buluşmalarda ilk defa görüyorduk hepimiz birbirimizi ama bir o kadar da tanıdıktık,40 yıldır görmediğimiz bir dostumuzla uzun zaman sonra ki kavuşma anı gibi bir şey…Zaman ilerledi bu arada tanışıklıklar güzel arkadaşlıklara dönüştü ve bunlara tabiki yenileride eklendi.Bayramlarda doğru düzgün akraba ziyaretine gitmeyen ben, kalktık Ankara dışında sevdiğimiz canımız kardeşimiz in yaptığı bir buluşmaya günü birlik gittik geldik,yeri geldi birlikte tatile gittik,yeri geldi sitemizin gelenekleşen wattabesine gittik,yeri geldi içimizden çılgın bir arkadaşımızın gaza getirmesiyle 2 günlüğüne yarım günlük yola gittik-geldik :p başka şehirlerden gelen güzel arkadaşlarımızda aynı şeyi bizim için yaptılar ve bu dostluk köprüsünden hala geçmeye devam eden bir sürü arkadaşımız var.Sitenin eski sayılabilecek üyelerinden biri olarak roaccutane in haklı gezgin ünvanından sonra müskülerliğine bakmayıp gezginler sıralamasında yerini alabilecek biri olarak ne mutlu ki kafa dengi çok güzel arkadaşlarım oldu burada, halada hayatımdalar onların yanısıra bir çok güzel insanla da tanışma şansına eriştim.Tanıştığım insanlardan çok şey öğrendim farklı hayatlar…farklı zorluklar…farklı yaşama tutunma dalları…ve en önemlisi yaşam sevinci ile dolu bir sürü kişi…kimimiz karamsardık ama bir çift umutla gülümseyen göz bizim de daha umutlu,her şeye rağmen yaşanır güzel dünyalar olabileceğine dair bizede umut verdi…kimimiz kendimizi yalnızız sanıyorduk verdiğimiz zorlu mücadelede, bizlerden birilerinin de bizimle aynı dünyayı paylaştığını öğrenmenin buruk mutluluğunu yaşadık…Ve biz bir aile olduk…hayatta değer verdiğiniz,özlediğiniz şeyler nedir ? sorusu sorulsa sitedeki ikinci ailem diyebileceğim arkadaşlarım,dostlarım,kardeşlerim,abi ve ablalarım dır.Hayatımda hepsinin ayrı ayrı yeri var,iyiki böyle bir siteyi kurmuş oturanboğa ve bizlerin birbirimizi,dostlarımızı tanımamıza vesile olmuş diyorum ve teşekkür ediyorum.
Yaşasın engelliler.biz,siz hepimiz..

Bu siteyle tanışmama vesile olan cihaz ustama teşekkür ediyorum,
siteyle birlikte hayatımdaki gezme sayısınında artdığını söylemeden geçemiycem, nedenide burdan edindiğim arkadaşlarımdır.
Arkadaşlarımı tanımaktan ve birlikte zaman geçirmekten çok büyük bir keyf aldığımı üstüne çizerek belirtmek isterim.
Hayatıma renk katan bu arkadaşlarıma sevgilerimi ve siteye bu günlere getiren arkadaşlarada saygılarımı sunuyorum.
İyiki bu site var, iyiki bu arkadaşlarımı tanımışım iyiki varsınız :)

ßu site hariqa ßiyer :) umudun ,mikocan ,topraqım Serap aßLam ,öyqhüm heßSi hariqaLar dahada tanı$acaqLArımız wardır in$ doStLuqLar SanaLda kaLmaz.

29 eylül 2007 de üye oldum... şans eseri farkettim... o gün bu gündür bu sitedeyin ve tartışmacı kişiliğimle ön plandayım... sevenim varmı bilmiyorum...ama ben burayı seviyorum... emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum...

bende de takıntı yaptı burası her gün açık işim olsada burası hep açıktır

Bu siteye daha mayıs ayında üye oldum sanıyorum. Emin olmadan yazıyorum o ara zamandan soyutlanmıştım sanki. Büyük bir bunalım yaşıyordum. Hastalığımla düşman olmuş, adeta onla inatlaşıyordum ve yaşadığım diğer sorunlar. Bu sitede tekrar hayat buldum sanki utandm kendimdem. Karşımdaki insanlar benim ne anlatmaya çalıştığımı hissettiklerimi çok güzel anlıyorlardı. Ömrüm boyunca hiç kimse tarafından anlaşılmamak ne demek bunu çok iyi biliyorum o yüzdende bu benim için çok önemliydi. Çok iyi diyebileceğim bir arkadaşlığım olmadı ama güzel arkadaşlıklar edinmek istiyorum. Olumsuz şeylerde yaşadım elbette. Yaşıyorumda. Ama herşeye rağmen burası benim yeniden hayata tutunma sebebim oldu. Teşekkür ederim.

ben 2005-2006 yılları arasında tanıştım bu siteyle,sanırım diğer başka siteye kızıp bi grup arkadaş akın etmiştik..ve bu yıla kadar devam etti..ben burda şahane dostluklar kurdum..inanılmayacak kadar güzel değerlere sahip insanlar tanıdım.bunların başında deniz lalesi ve mesut geliyo..onları çok seviyorum....engelliler.biz ve emeği geçen herkeze teşekkür ediyorum.

syg
Ş.K

Bu sitede ne yok ki, en sağlam dostlukları burda kurdum. Bilirsiniz bizler genelde evlerine hapsedilmiş birer bireyiz ve arkadaş ortamımız sağlıklı insanlara göre daha kısıtlıdır bu yüzden bu site bizlere yeni yeni insanlarla tanışma fırsatı sunuyor insanları tanıyoruz bu sayede. Bazende her insana güvenmememiz gerektiğini çok güzel bir şekilde bizlere öğretiyor. Bunu bu ortamda öğreniyoruz hayata bir pencereden değil her yönden bakmamıza yardımcı oluyor.

Düşünsenize bilgisayar yok, internet yok ve biz evlerimize bağımlı insanlarız, olur ya bir gün bir insanla tanışırız real hayatta o insanın nasıl bir insan olduğunu insanları tanımadığımızdan tecrübesizliğimizden anlayamayıp çok güzel kandırılabiliriz. Bu site bize bunu öğretiyor, İNSAN SARRAFI olmayı.

Ayrıyetten farklı forumlarda ilgimizi çeken konular hakkında yorumlar yapıp veya paylaşımda bulunup zaman geçiriyoruz. Öğreniyoruz, öğretiyoruz. Kişiliğimizi yansıtma fırsatımız oluyor. Faydalı olabileceğimizi gösteriyoruz, bir hiç olmadığımızı kanıtlayabiliyoruz. İnsanlar bilmedikleri konu hakkında yardım isteyince onlara bilgilerimizi sunup bir insana faydamızın dokunduğunu görüp kimi zaman gururlanıyoruz. Burada sen, ben, o değil BİZ oluyoruz.

benimde oturanboayla kavgalarım meşhurdur belki kayıtları hala duruyodur bi ara bakmak gerek :mrgreen:

Kendimi aramaya gelmiştim ,
“Kendim gibi” olanlar arasında
Bulamadım … :?
Sonuç : Elde var sıfır
Dersem eğer ,
Haksızlık etmiş olurum
Gözüm açıldı açılmasına ama… Yine yeni yeniden A’raf ‘ta kaldım

:)

cvp

siteyitesadüfenbuldum yaklaşık üç aydanberiüyeyim buradan iki ablam oldugelişmeleri zamangösterecek benim yapabileceğim yorum şimdilik bukadar

hergün yeni bilgiler öğreniyorum..yeni insanlar tanıyorum... 15 metrekare bir iş yerinde ömür tüketen birisi için eşsiz bir site valla :mrgreen: birde şu son zamanlardaki sohbet odası rezaletleri yaşanmasa daha güzel olcak tabiki. :cry: . neyse oda düzelir elbet..

Üst Alt