Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu sitede neler yaşadınız? Bu sitenin yaşamınızdaki yeri nedir?

ne zaman buluştum

Engellilerle ilgili siteleri gezerken rastladım.(02 şubat 2007)Ogünden bugüne dek hep sıkıştığım daima bilgi danışmanım oldu.Türkiye'de engelli olan kişinin halinden ancak onun gibi olan kişiler anlar.Ailenle konuşamadığın problemler hakkında bile burada çözümlüyorsun.Daha ne yazayımki bu siteyi ben tek geçerim abii :lol: :lol: :p :p

Engelliler.Biz sitesi memnuyeti...

herkese merhaba ben 19 kasım 2007 tarihi kaderi değişen kişilerden olmaktayım ilk etapta inanın kabul edemedim ama internette gezinirken omirilik yaralanması sonrası tedavi diye girdim sizin site ve sizinki gibi siteler karşıma çıktı bende sitelere yazdım hatta üye bile oldum ama bu site bana çok faydalı oldu gerek sağlık sorunlarım gerekse maddi konularda.

EMEKLİLİK İÇİN MURAACAT ETTİM
SÜREKLİ İŞ GÖREMEMEZLİK İÇİN SİGORTADAN BANA MAAŞ BİLDİRİMİ GELDİ VE BANA GÖRE BAYA TATMİNKAR GELDİ, AMA SİZİN SİTEDEN ÖĞRENDİĞİM İÇİN MAAŞ BİLDİRİMİNDE %100 SAKAT VE BAKIMA MUHTAÇ YAZIYOR.
BAKIMA MUHTAÇ: HAYIR YAZIYORDU SİZDEN ALDIĞIM BİLGİYE GÖRE İTİRAZ ETTİM.
BAKIMA MUHTAÇ:EVET YAZDI VE NEREDE İSE BİR ASGARİ ÜCRET KADAR FARKI AYNI ZAMANDA BİRİKMİŞİMDE TABİİKİ

BUNDAN DOLAYI SİTEDE BULUNAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

bilgısayarda faydalanmak

ben hemen hergun bılgısayarda farkli konuları araştırmak ve bilgılenmek amacıyla dolaşırım bu dolaşma esnasında engelı konuları araştırırken bu siteye ulaştım acıkca söylemek gerekırse iyıkı rastlamışım ondan sonra uye oldum bu sıtede uye olduktan sonra hemen hergun zıyaret ederım sıtede gercekten bilgı eksıklığı hısettığım konularda bu sıtede olan arkadaşlar sayesınde gıderdım bu sıtede kurulumunda emeyıgecen tum arkadaşilara bilgı paylaşımında bulunan arkadaşlarada teşekur eder devamlılıklarını dilerım

ÖTV ile ilgili araştırma yaparken buldum bu forumu ve oturanboğanın söylemiş olduğu beğenen kalır gibi bi söz vardı kaldım öyle ..Forumda daha çok yeniyim ama seviyorum bu forumu ve burdaki seviyeyi..

Bir engelli derneğinde yönetimin de bulunduğum sıralarda üye olmuştum. Arkadaşlar görme engelli oldukları için onların sorunlarına cevap bulmak ve onların yaşadıkları sorunları burada paylaşmak için bu siteye üye oldum.

Bu sitede gerçekten çok güzel paylaşımlar yaşadım. Çok güzel bilgiler edindim. Bu sayede birçok arkadaşıma yardım etme olanağı buldum. Buradan kendi bildiklerini paylaşarak engelli sorunlarına katkı sağlayan bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

Tabi burada bazı kırıcı ve çok şeyler bildiğini zannederek, hiç bir şey bilmeyen insanları da gördüm. Hatta o kadar ılımlı davranmama rağmen, saygısızca davranarak beni kıran insanlarda oldu. Zaten ben bu kişileri istisna olarak gördüğüm için fazla önemsemiyorum.

İlk zamanlar sohbet odasına girdiğimde seviyenin hiçte bana göre olmadığını gördüm. Ama forumlar çok güzel ve hoş olarak değerlendirilebilir.

bir yıl kadar oluyor günde bikaç defa girer çıkarım bağımlılık oldu memnunum...

3 gün oldu bu siteye üye olalı ve üç günde de 10 kere girmişimdir heralde hiç bilmiyodum böle bir site olduğunu rastlantı sonucunda buldum ve iyikide bulmuşum...ben engelli değilim ama her insanın olduğu gibi bende bir engelli adayıyım bunun farkındayım buradaki yazılar paylaşımlar cok güzel inş. herşey gönlünüzce olsun...

açık lise haberlerine bakarken girmiştim soru sormak içinde üye olmuştum iyikide girmişim
çok değerli insanlar var burda gerçek hayattada tanışıp görüşmek istediğim güzel yürekli tatlı insanlar inşallah nasip olur gerçektede görüşmek diye diliyorum
her insandan bişey öğrenmek benim adetim olmuştur, herkesin güzel yönünü görmek
burdada çok şey öğrendiğim insanlar var allah razı olsun onlardan
bu site genellikle girdiğim tek site diyebilirim..
herkese selam

15 Temmuz 2004 te üye olmuşum hala burdayım.
İlk canlı buluşmayı yapan ve ilk şehirlerarası geziyi gerçekleştiren guruptaydık.
Yüzlerce arkadaş tanıdım hepsi birbirinden pırlanta.
Hiç kötü anım olmadı bu siteden ötürü. Çok güzel şeyler yaşadık, yaşamaya da devam ediyoruz.
Ha bu arada ben 52 model olarak çitanın bir hayli üzerindeyim.
Tecrübeli bir sakat olarak genç ve acemi sakatlara tecrübelerimi aktarmaya çalışıyorum.

ben bu siteyele tanışalı uzun zaman olmadı bunun nedeni internet denen iletişm aracına geç kavuşmuş olmamdandır bu siteden memnunum burada birşeyler yazarken okurken kendimi dinlenmiş hissediyorum kafama takılan sorularıma kısa zamanda mantıklı cevaplar alıyorum bende 11 yıllık OFli oarak bildiklerimi tecrübelerimi aktarmaya çalışıyorum özellikle OFli arkdadaşlara tavsiyem bu sitedeki kıdemli arkadaşlara kafanıza takılanları sorun evet kimse doktor değil ama bence doktor kadar faydalı oluyor bu hastalığı yaşayanlar bir süre sonra bu işin PRF DOKTORU OLUYOR.nasıl yatacaksın ne yiyeceksin kaç saat oturacaksın idrar sorunlarını nasıl halledeceksin, eteşin varsa en olası nedeni nedir gibi bir çok sorunun cevabını kıdemli bir OFliden başka hiç kimse doğru düzgün cevap veremez işte bu sitede bizim gibi insanların yaşam kaynağı olan bu soruların cevaplarını çok rahat bulabilmek beni mutlu etmiştir memnunum şikayetim ciddi konularda laf olsun diye başlık açmayınız

valla hocamm beni sınıfta bırakmasaydıı bende açıkliseye giremseydimm bu siteye ulaşamzdımm iiyiki sınıfta kalmışımmmmm:D:D

benim bu site ile tanışmam tesadüfen oldu o zamanlar kızıma hamile idim engelimden dolayı bir problem olur mu olmaz mı diye googleden arattırdığımda siteyi gördüm hemen üye oldum o günden beri çıkamadım siteden. kızım nerdeyse birbuçuk yaşına basacak ama ben hala ilk günkü gibi hissediyorum. Burada herkes bir aile gibi özellikle birkaçı benim için çok özel iyi ki varsınız :p

Bu siteye ilk üye olduğum sıralar moralim bozuluyordu insanların yaşadıklarına üzülüyordum.Sonra şunu farkettim insanlar her durumda kendine çıkış yolları bulabilmişler bunu görmek beni mutlu etti.Hayat herşeye rağman yaşanmaya değer.Yaşadıklarımızı birbirimizle paylaşıyor olmamız bir birimizi anlıyabilmemiz
güzel buraya üye olmakla tek kaybım zaman çok zamanımı alıyor.Bunun dışında bir kaybım olduğunu düşünmüyorum.Arkadaşlarımla düşünce paylaşımında bulunmak hoşuma gidiyor.Yeni bir ortama girer insanları yavaş yavaş tanırsınız burasıda öyle yavaş yavaş ortama alışıyorum ve git gide daha çok seviyorum.

Hayatımın en acaip zamanlarını geçirmeme sebep olan yer burası...Kazar eseri falan değil Engelli Hizmet Merkezinde çalışırken bir arkadaşımın vasıtasıyla geldim buraya..

Buradaki önce bir resimle takılıp kaldım yalan yok bilen biliyo zaten ( sanırım site biliyo :D )

İyiki kalmışım diyorum şimdi kaybetmeyi dahi düşünemediğim kadar değerli bir ailem oldu benim burada annem kardeşim arkadaşım arada nefretini kazandığım insanlar ama ailemin parçası hepsi..

Bu site bana hayat,benide hayata kattı kıyısından köşesinden..Bu karamsarlık ara sıra uzaklaştı benden ben bağıra çağıra karamsardım içimdeki fırtına dindi çoğu zaman..

Bana adam muamelesi yapan bir sürü insan tanıdım burda..Dışardaki tospalardan farklı beni görünüşümle yargılamayan bir sürü ADAM gibi ADAM tanıdım...

Burda bwen oldum benliğimi buldum sahte yanlarımı dışarda bırakmanın mutluluğunu yaşadım ben gibi davranmaya başladım korkmasam hiç bir kötülük kalmayacak içimde ama kaybetmekten ödüm kopuyo dedim ya..

Sevgi açı bir manyak olduğum için bir sürü luzumsuz hareketim oldu burda ama bu insanlar üzerini kapadılar bakın açıklıyorum...Ne kadar teşekkür etsem az sizlere ya...

İnsanları kullanmadan ben oldum burda basamakları çıkarken hani birilerinin sırtına basarsın bu lanet hayatta istemesende yerim hazırmış benim zaten geldim ve oturdum..

Sitenin en çok ağlayan adamı..
Sitenin en karamsar varlığı..
Sitenin kendi derdini unuttuğu anlarda soytarısı olabilirim..
Yani kısacası bu site bana nereyi uygun görürse ben ordayım..
Bu insanlar bana nereyi layık görürse ben ordayım..
Ara sıra geliyor olabilirim buraya ama burası bana göre HAYAT...

AY LAV YUUUUUU MİLLET SİZ BAŞKASINIZ YAAA ( VALLAAA )

Trafık kazası gecırıyorum şuurum falan yoktu ne oldugunu durumumun ne oldgu ıle sadece omurılık zedelenmesı denılıyordu soruyorum kımse bbır sey demıyor hal bu kı amcam pröf. ank. unı. soylemedıler bu sıteıle karsılastım süper bır sey hayatımda bılgı edınemıycegım kadar burda degırlı arkadslar sayesınde ogrendım ıyı kı varsınız tşk..

Bu site sayesinde yaşamımda değişenler...

arkadaşlar ben yıllar önce bu site ile tesadüfen karşılaştım ve bu sitenin sayesinde yıllar içerisinde başardıklarım

- engelli memur olarak çalışıyordum ama vergi indirimim yoktu ne oldugunu bu siteden öğrendim ve vergi indirimi kazandım

- H sınıfı ehliyeti nasıl alınır ötv den muaf araç nasıl alınır bu siteden öğrendim

-engellilere sağlanan hakları ve uygulanan indirimleri bu siteden öğrendim

- kronik şizofren hastası kardeşimin babasının sağlık haklarından yararlanma hakkının oldugunu buradan öğrendim ve uzun uğraşlar sonucunda bu hakkı elde edebildi kardeşim

-yine kronik şizofren kardeşimin için ağır engelli raporu alabileceğini bu rapor ile evde bakım maaşı bağlanabileceğini buradan öğrendim

-diğer insanlarada aklımın sardığınca doğru bildigim konularda yardım etmeyi yine buradan öğrendim

bu kadar iyiliği ve yardımı insana babası olsa yapmaz :) iyiki varsın engelliler.biz engellilerin hayatına buyuk katkı sunuyorsun ve hep var olmaya devam etmelisin sürekli takip ediyorum vaktim oldukça

kimbilir sizlerin hayatlarına nasıl dokundu bu site eminim saymakla bitmez siteyi kuranlara emeği geçenlere binlerce kez tesekurler.

Evet bende yaklaşık 3 aydır üyeyim tesadüfen bu siteyi buldum önce misafir okuyucu olarak takip ettim sonra üye oldum aktif bir şekilde takip etmeye çalışıyorum benim hayatımada katkıları oldu nezaman hangi şartlarda emekli olacağımı , ilerde emekli olacam vergi indirimi için uğrasıyordum memurlar için gerek olmadığını burdan öğrendim daha birçok konuları hem öğrendim hemde elimden geldigince bildiklerimi paylaştım oyunlara katılıyorum duygu düşüncelerimi paylaşıyorum kısacası görünmeyen akıl hocası ,arkadaş gibi bu siteyi kuranlar yüreğinize aklınıza ellerinize sağlık bu sitedeki herkese teşekkürler bilgi ve birimkilerini paylaştıkları için hepiniz dostça kalın:p

şimdi ki hayatımı yaşamamda çok emeği geçti bazı arkadaşların saolsunlar.:)

Birbirinden güzel arkadaşlar yepyeni bir dünya oldu. Tesadüfi buldum. Müdavimi oldum. Kısa sürede bu derece dostluklar çok mutlu etti. İyi ki var burası :)

Bu site sayesinde engelli raporumu aldım, hicbisey bilmiyordum ve hastanelerde hep bilgisizlikten mağdur oldum, bu site sayesinde hakettigim raporu aldım. Çok güzel insanlar var, beklentisiz bı şekilde yardımcı oluyorlar, bana da çok yardımcı oldular, onlara sevgiler ve saygılar. Ama karakterini tamamlamamış aç bırakmış şahıslar da çok burda, umarım ki onlar da bu sitedeki güzel insanlardan güzel birşeyler öğrenirler. İnşallah bu site sayesinde aracımı da alacağım. İyi ki bu site var :)

bu sitede bilmediğim çok şey öğrendim. buraya üye olalı 1 yıl 2 ay oldu.. ve bu süre içerisinde memur olarak atandım ve çalışıyorum arada sırada siteye girip göz gezdiriyorum.

Üst Alt