Hayatımın en acaip zamanlarını geçirmeme sebep olan yer burası...Kazar eseri falan değil Engelli Hizmet Merkezinde çalışırken bir arkadaşımın vasıtasıyla geldim buraya..
Buradaki önce bir resimle takılıp kaldım yalan yok bilen biliyo zaten ( sanırım site biliyo
)
İyiki kalmışım diyorum şimdi kaybetmeyi dahi düşünemediğim kadar değerli bir ailem oldu benim burada annem kardeşim arkadaşım arada nefretini kazandığım insanlar ama ailemin parçası hepsi..
Bu site bana hayat,benide hayata kattı kıyısından köşesinden..Bu karamsarlık ara sıra uzaklaştı benden ben bağıra çağıra karamsardım içimdeki fırtına dindi çoğu zaman..
Bana adam muamelesi yapan bir sürü insan tanıdım burda..Dışardaki tospalardan farklı beni görünüşümle yargılamayan bir sürü ADAM gibi ADAM tanıdım...
Burda bwen oldum benliğimi buldum sahte yanlarımı dışarda bırakmanın mutluluğunu yaşadım ben gibi davranmaya başladım korkmasam hiç bir kötülük kalmayacak içimde ama kaybetmekten ödüm kopuyo dedim ya..
Sevgi açı bir manyak olduğum için bir sürü luzumsuz hareketim oldu burda ama bu insanlar üzerini kapadılar bakın açıklıyorum...Ne kadar teşekkür etsem az sizlere ya...
İnsanları kullanmadan ben oldum burda basamakları çıkarken hani birilerinin sırtına basarsın bu lanet hayatta istemesende yerim hazırmış benim zaten geldim ve oturdum..
Sitenin en çok ağlayan adamı..
Sitenin en karamsar varlığı..
Sitenin kendi derdini unuttuğu anlarda soytarısı olabilirim..
Yani kısacası bu site bana nereyi uygun görürse ben ordayım..
Bu insanlar bana nereyi layık görürse ben ordayım..
Ara sıra geliyor olabilirim buraya ama burası bana göre HAYAT...
AY LAV YUUUUUU MİLLET SİZ BAŞKASINIZ YAAA ( VALLAAA )